Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 103-тa тема

• 173 887
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Labrex стига вече с тези плаващи островчета   Sadтъкмо ги бях позабравила малко а сега си направила още по апетитни  Hug

# 571
 Лабрекс,  Hug да го кръстим лученик.Знам, че лученик е друго, но и това е с лук.А ти каква трапеза си натрупала, срам ме хвана ,че само едно показвам.Другото са панирани тиквички, но такива съм показвала.

Тайне, един, ама какъъъв! Crazy Многоетажен и респектиращ! Пък колко е вкусен Heart Eyes, хич няма и да питам!   bouquet

mimi0585, два пъти ги правих днес, но нали са за секундички! Grinning  bouquet

# 572
Покрай всичките ми притеснения, въпроси в 15 теми, четене, образоване и чудене, не мога да не ви покажа тук и тортичката за рождения ден на моя любим  Heart Eyes (той е голям авио-фен):

Toй много я хареса!! Ето и пост в моя блог -- определено беше страшно вълнуващо да се докосна за пръв път до фондан Blush

*измишльотенестата украса идва от: регистрацията на българските самолети, годините му, инициалите му Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 13:03 от Меичка

# 573
Меичка, браво за тортата!  smile3501
Тайна и Лабрекс, направо ми събирате очите вие двете с тия пълнени питки и питчици   bouquet
Меганс, ти от милинки, та на баници сега  Confused
luba_rizova,   Goldie, чудесни торти при вас, дами!   bouquet
Маги 71, ще ме разплачеш с това прясно зеле. Есента отминава, а аз още не съм готвила прясно  ooooh!

Без снимки готвени в последните дни у нас са:
без документация - мусака, руска салата, пържоли с карамелизиран лук и гъби.  Тази вечер и пиле  бяла каша. Виждали сте ги, знаете как изглеждат  Laughing

пиле по гръцки, зелена салата и питка

Супа от пиле с фиде  newsm68 това е постижение за мен, добре, че ориза свърши в  четвъртък вечер

домашен пастет и проба  Grinning

пълнени пилешки филета в прошуто, с плънка от спанак и сирене в крок-пота

и разрез

пълнени чушки с кайма и ориз

сандвичи от сутринта

Лека нощ и спорна седмица, дами!   bouquet

# 574
За днес пълнени гъби с пилешка кайма,морков,пащърнак,лук и грах.

# 575
Добра вечер дами! От мен неустоимо вкусно Шоколадово брауни с бисквитки Орео:

Рецепта тук:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2012/11/blog-post_25.html

Спокойна вечер! Hug

# 576
Добра вечер дами! От мен неустоимо вкусно Шоколадово брауни с бисквитки Орео:

Пробвай го със сладолед!! Уникална комбинация Wink Иначе изглежда мнооогоо вкусно!!

# 577
Момичета, разногледа станах!!! #Crazy Crazy...уникални вкусотии отново!!! Peace
Няма да изброявам - просто всичко е страхотно и много добре приготвено!!! smile3501 smile3501 smile3501

Аз се явявам днес с
задушени зеленчуци, сервирани студени и овкусени като салата

дроб на фурна...

...с карамелизиран лук

Хубава вечер и успешна седмица на всички!!!    bouquet

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 23:19 от _Ели_

# 578
Много много вкусно е пак при всички  Peace

Тутманик от мен тази вечер  Wink

# 579
  • Русе/София
От много време не съм се появявала в тази вкусна тема и е време да се отбележа и аз.
Винен кебеп и парче от бърза торта Наполеон

# 580
  • София
Тайна, чуден е лученика ти! Вчера му се любувах и сега пак ходих да го гледам!

# 581
  • София
Тайна, чуден е лученика ти! Вчера му се любувах и сега пак ходих да го гледам!
Благодаря ти!Просто ме домързя да точа баница и реших да го  наредя на кори и плънка между тях.И го сложих във форма за торта, за да бухне нагоре.

# 582
   _Ели_, карамелизирания лук как точно го приготвяш?

Пепчо, много добре изглеждат пълнените пилешки филета. Поздравления!

# 583
   _Ели_, карамелизирания лук как точно го приготвяш?
..................

Обелвам си поне две, големи глави лук (за по-малко, просто не си заслужава "играчката"), нарязвам ти на полумесеци, които поотделям леко с ръце, загрявам голям тиган с 4-5 суп. лъжици олио (ориентировъчно, може и по-малко да са newsm78...готвя на око и не знам точно, но олиото не е фатално, после може да се отцеди, ако е повечко.). Изсипвам нарязания лук в олиото и го пържа на умерен огън, като често разбърквам да не загаря. Като почне да става златист, слагам щипка сол, две супени лъжици захар и една суп. лъжица балсамов оцет. Разбърквам хубаво да се разтвори захарта. Като почне да извира течността, слагам вряла вода, около 3 суп. л-ци, разбърквам, оставям да се изпари, после още веднъж вода, още веднъж да се изпари и да остане лука на мазнинка само. Това е. Peace

Пеп-4о, има страхотна рецепта за карамелизиран лук Peace, но нейната е с вино, а аз не готвя с вино (просто не обичаме този аромат в къщи Rolling Eyes) и затова лука от снимката е направен по описания начин.

# 584
Тайне,добре че мързела те е накарал да експериментираш та си сътворила тоя вкусен шедьовър.
Лабрекс а за твоите вкусотии просто няма вече какво да кажа,всеки път преглъщам пред монитора.
Меганс и за теб се отнася същото което написах на Лабрекс.Толкова е вкусно че ми се ше да се телепортирам направо на масата ви за обяд или вечеря.
lanvinka ,3,i,Ели,Пети,Пеп-4о,и при вас момичета е неустоимо вкусно.
Меичка,във другата ъема не успях затова да ти кажа тук.Справила си се перфектно като за първи допир със фондан.Да ти е жив и здрав съпруга.
Аз сега ще ви досадя малко със снимки,ама нещо все не успявам да се организирам да пускам всеки ден.Пусто време все не достига.
Поизгоряло татарско кюфте със картофки но искам да ви обърна внимание на другата гарнитура"Трънска луканка" Joy/праз лук на аскара.Мъжът ми ял във гората и е влюбен във този лук и сега е задължително на трапезата.

Другото ми предложение е бъркани яйца със праз и кисели крастевички.Обожавам го.

Пилешки дробчета и сърчица със лук и домати на фурна

Забравеният Златен хляб на Лабрекс.

Една обикновенна бисквитена торта за домашните

малко бонбонки

сладки

и излагацията ми със поредното заливане на шоколадова торта.Хич ме няма със тая гимнастика но поне съм сигурна че е вкусна.

Е отчетох се понеза няколко дни.Лек и приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт