Отговори
# 15
1. Новакът, който ме влечатли - Punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- тази година съм за  Янечек и свежия й хумор

3. Най-големият спамаджия на форума- номинирам Не се сърди човече и Краси* - не за спам, а по-скоро за “форумска чубрица” – слагат се навсякъде, с едни и същи съвети, без да отчитат, че има и други реалности (и подправки), освен тяхната

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Приятно ми е, Богиня! с всеобхватните й напъни, Соте с картинките  Tired

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Шанталчето ми е сладка  Simple Smile

6. Най-големият форумски заядливец- Отилия се появи навреме, Палада не се дава и тя

7. Най-умерен съфорумец- тук пак бих сложила Шанталчето, която ни веднъж не поддаде на нападките към нея; слагам и аngelina.bgk - за фин и дискретен чар

8. Най-отявленият провокатор- Lizet33 – все пак е сестра на Йоан Кръстител  Crazy

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- нека да е Цонна, щом е рекла  Simple Smile

10. Най-талантлив творец потребител-

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината - Жоза (чак се чудя, че никой не я е споменал)– много ми липсва из парвенюшките теми; Ломбардо – лелките чат-пат имат нужда от камшик

12. Банда на годината - К.О.Т.К.И.Т.Е. от Истанбулската тема (лейдилейди, четеш ли ме  Mr. Green). Не съм от тях, но ги следя редовно.

13. Цялостно творчество - Crazy chick, Рокси, 10 цента

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - Mamacita Bandida. Като я чета, всеки път се питам какво друса и искам и аз от същото  Laughing

15. Тема на годината - Плагиати

16. Крилата фраза, бисер на годината -

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:14 от Dona

# 16
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; - punky90,
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; - Azzy,  Как` Сийка, Dona

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; - viliko (зa присъствие) Краси*( за неуморната и пропаганда на единствения възможен модел на семейна идилия - собствената и ) и Naddya ( за най много  Hug Hug )

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; - bentybay, sote-full Последния е не толкова неприятен, колкото банален с картинките от фишките.  Tired

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; - pronobis ( номинацията ми е за положително присъствие,макар и малко плахо тази година, а не асоциация с Мечо пух   Laughing )
6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон; -  Отилия, Палада

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; - Бояна ( за Златна среда, но в никакъв случай Тиха стъпка Simple Smile )

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; - Lizet33 ( макар, че играе нечестно, все пак има предварителна информация от бъдещето.)  Sunglasses

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - Azzy и Бояна ( и двете заявиха,че искат, а аз смятам и че имат данни ) и разбира се тази, която го заявява непрестанно $hantalche ( между другото като търсех как точно се изписва ника, за да не го сгреша, попаднах на Shantal-che, пак рускинче и хубавелка?  Rolling Eyes )
10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината - КЛОНКА

12. Банда на годината - Тази година нямам много поглед върху бандите, гласовете са ми свободни, продавам ги.  Mr. Green

13. Цялостно творчество; - Как` Сийка, Dona

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Личните Оскари ще ги раздавам лично.  Heart Eyes

15. Тема на годината

16. Крилата фраза, бисер на годината;

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:48 от pasinet

# 17
  • София
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; Punky

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Saule - няма равна за мен

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; Lizet, ама въпреки това някак я харесвам

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; Pronobis

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; shantal - изключително добро и незлобливо момиче

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Клонка, Жози, Ломбардо

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Сауле, Лабрадор

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината; На Лизет изцепките с Йоан Кръстител

ПРАВИЛАТА:

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 12:23 от GENTIL

# 18
  • КиТ
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; - Punky90
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо;Зимна роза
3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; LadyLady
4. Най-дразнещата ви форумска персона- Jennie

7. Най-умерен съфорумец- Sophia L, joy_r,Sellene,Малвина~Ина

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....-- Майстор Сръчко;  ,Айрин Адлер

12. Банда на годината; Британките, Американките и Супернатуралните, последните нЕмаме шанс  Laughing
Що бре  Crazy Joy Joy Joy Joy,ако покажеш Дийн,ша видиш  Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

12.Банда на годината -Аватарната Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и Британците,Британците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

14.Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец: ИрПуц,mia4ik

15. Тема на годината -Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?(туко що я прочетох Crazy Joy Joy Joy Joy)
Цитат
In this case [ðis keis] (най-близкото на кирилица би било: ин дис кейс)
ин диЗ кейЗ  на английски би било in Di's cays  (Di е кратката форма за Diana и се изговаря Ди) и би означавало- в на Ди плитчините

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 18:30 от plami89

# 19
Искам само да уточня, че Отилия не ви заяжда, а ви казва истината...ако това да имаш мнение различно от масата е заяждане, значи цялата система не работи.
Като гледам в коя категория попадам, предпочитам да преотстъпя евентуалната титла на Пънки. И без това момичето ви мислеше за злобни, така поне ще види, че бг мамите и бабите не са толкова лоши...
По-добре за мен спамаджия и без това и тук ви пуснах спам Laughing

# 20
Искрено моля, не разводнявайте темата с коментари! Има нарочна такава за целта!
Както и  моля, изписвайте правилно никовете на номинираните от вас. Нека Джой да бъде joy_r, ако е тя разбира се, защото потребителят Джой и joy_r са коренно различни.

# 21
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; LadyLady, Punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо;

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; plami89, Rois, Пoлu

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Малвина~Ина, Sophia L.

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Марѝ . Искам да сложа и доста имена от момчиетата пишещи истории в Supernatural, но всичките са страхотни и не мога да реша.

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;

12. Банда на годината; Аватарната, разбира се Simple Smile  Crazy

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; ИрПуц, joy_r

15. Тема на годината;

# 22
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена - LadyLady

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо - Saule , Дона и Crazy chick

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия - Краси*, viliko и Андариел

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката - LadyLadyLizet33 (не съм влизала в конфронтации с нея, но в няколко теми ми скри шапката)

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума - Тумба Лумба/Queen of Hearts, Оная Мара и Цонна

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон - Палада

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка - Хърмаяни (за мен няма равна в това отношение) , luna и Не се сърди човече

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор - Отилия (след като се завърна точно навреме)

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - Приятно ми е, Богиня!

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко -  Марѝ

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината - КЛОНКА, Хърмаяни и Дейв Ломбардо

12. Банда на годината - Аватарната

13. Цялостно творчество - Пипи Дългото чорапче, Трещерица, Бояна, Октопод с рокля, Labrador

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - pasinet, Касита, joy_r, Млавина-Ина, Sophia L.

15. Тема на годината - За ходенето по гащи Simple Smile и Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

16. Крилата фраза, бисер на годината - тук обикновено следя подписа на Пипи дългото чорапче, защото тя винаги ги избира чудни...та в този ред на мисли

Как`Сийка с
Цитат
...много хора използват Фейсбук професионално...
Изобщо, това е едно прекрасно място за всеки ексхибиционист, който държи да информира целия свят не само за броя вдишвания, но и какво е ял току-що, колко пъти е пръцнал след това и т.н.
Купища празни мисли на празни хора, а 359847839854 човека харесват това.

Запазвам си правото да допълвам.

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 14:29 от Пoлu

# 23
  • Другата България
1. Новакът, който ме влечатли - Punky90  /Пънки/-мернах някъде, че сподели за "резервното"профилче Wink/подчертавам казвам го НЕиронично, мен Пънки ме радва/
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Как`Сийка, Saule, *Serendipity*
3. Най-големият спамаджия на форума- Ladylady,Naddya
4. Най-дразнещата ви форумска персона-
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Dona,Мадам Дьо Помпадур, GENTIL
6. Най-големият форумски заядливец- Lizet33
7. Най-умерен съфорумец- $hantalcheto, Nickkie, Трещерица
8. Най-отявленият провокатор- Andariel
9. Дала заявка за най-красива съфорумка- компилация от:
косата и циците на $hantalcheto,
устните на Мадам
очите на Дона
стегнатия корем на Таласъмка  Close /емотикон за завист /
дупето на Касита /бременното, кльощави задници не харесвам/
краката на Бутински
и разбира се галошките на Мирама Hug
Извинявам се на броящите, ама толкова красиви девойки видях тука, че няма как всички да номинирам.
10. Най-талантлив творец потребител- Мари
11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината -
12. Банда на годината - момичетата от аватарната тема, хобитата - по-специално киноманотелевизионерките Laughing
13. Цялостно творчество - Dona, Октопод с рокля
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - Mamacita Bandida
15. Тема на годината - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676506.0
16. Крилата фраза, бисер на годината  - крилата фраза от темата с диамантите отново на Шанталчето
"Има жени, които колкото и да си богат, не би ти дошло  на ум да им купиш нещо различно от пералня или прахосмукачка. ..
Има и такива жени, които дори да не са неземни красавици, цял живот те вдъхновяват да правиш жестове и да ги глезиш.
Има и такива жени обаче, които след като веднъж си спечелил и опознал, след третата година ти е бреме и един карамфил да им купиш."

Нямам цялостен поглед върху всички потребителки и творчеството им, по-скоро през последните месеци по-редовно чета, но надявам се правилно да съм  ги преценила. Hug
За най-дразнещия ще помисля още малко. Thinking

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 23:44 от Merri_An

# 24
  • Талант на 2012,2013 г.
Ще допълвам...

1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена -Punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо -Как` Сийка

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката -

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума -Тук са много. Не ми стига опцията от три ника.

6. Най-големият форумски заядливец-

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка -Бояна, Поли и Акаша

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор -Andariel

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - Приятно ми е, Богиня!

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко -The sorceressСтрахотен блог Hug  

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината -Клонка

12. Банда на годината -Спама

13. Цялостно творчество -Октопод с рокля

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец -Оная Мара

15. Тема на годината -

16. Крилата фраза, бисер на годината -

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 19:28 от Марѝ

# 25
Merri-an тя си призна за резервното профилче, ама ти май не прочете предисторията....Ех, ама си вярвате...
Мари и ти чий го дириш тук не зная, барем си признай, че те стригосах за курбана, пък нищо, че си била с душа на поет...Айде няма да ви спамя повече, продължавайте в същия дух. Чудя се само колко ли още ще налазят в детската градина  hahaha
В тази тема хората номинират заради конфронтация, а не заради цялостен принос.
Ето доказателството
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654738.0

Е, има и каки които го раздават благородно, но като цяло темата понамирисва...

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 14:35 от LadyLady

# 26
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; Няма такъв , слаба реколта се оказа 2012!

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Куркума

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; plami89 , Rois , Nickkie

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Бояна

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало Rois , Елинор 777(не са давали заявка , но прекрасни в моите очи ), Октопод в рокля

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Елинор 777

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Argun , Вълкът с дълъг ник

12. Банда на годината; Британците, Британците! (две години весело темпо, 68 теми , излючително редки недоразумения  Laughing)

13. Цялостно творчество; Dona

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Бианка , ИрПуц

15. Тема на годината; Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

16. Крилата фраза, бисер на годината; In this case [ðis keis] (най-близкото на кирилица би било: ин дис кейс)
ин диЗ кейЗ  на английски би било in Di's cays  (Di е кратката форма за Diana и се изговаря Ди) и би означавало - в на Ди плитчините.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 09:15 от Cafelate

# 27
  • Варна
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; - Князът /положително/, bentybay /отрицателно/

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; - angelina bkg., Saule, Crazy Chick., Nickkie

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; - LadyLady, bentybay, Краси

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; - Dona, Kраси, Касита, Мадам Помпадур, Акаша,

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; - Saule, Ментова, joy_r, Vania_I, Geia.

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон;  - Dona,

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; - Бояна, Azzy

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; - Labrador /нищо, че не му личи/

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - Цонна, Yilichka, Поли,

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - Barbabeau, baibibi, Pina

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; - Chanel /не че съвсем я е хванала липсата, но е критично малко присъствието й във форума/, Клонка, Ментова /липсваше определено/, argun.

12. Банда на годината; - "Итериорен стил по аматьорски"

13. Цялостно творчество; - Azzy, Chanel, 10'c, Saule, ИрПуц

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Crazy Chick, Октопод с рокля,

15. Тема на годината; - Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?, Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

Ще дописвам.

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 14:49 от Приятно ми е - Богиня!

# 28
  • Другата България
Merri-an тя си призна за резервното профилче, ама ти май не прочете предисторията....Ех, ама си вярвате...

Лейди , аз поне нищо лично нямах против теб, ама ти наистина започна да прекаляваш и да се увличаш сама в изказванията си, повярва си нещо ли, какво стана...така и не разбрах. Тука се забавляват хората, не избиват комплекси.Специално за Мари изобщо нямаш право да говориш такива неща, нито и знаеш историята, нито преживяванията, да не дава Господ никому такива тегоби, то хубаво имаш различно мнение от нейното, ама подбирай си изразните средства, въпрос на елементарно възпитание е.
Що се отнася за коментара ми за Пънки беше единствено и само защото някой помоли да пишем правилно аватарите, и за твое учудване знам предисторията с "не мога да си вляза в профила" /не че ме интересува, на всеки може да се случи/.Престани да търсиш във всеки и всичко заяждане или сарказъм. А коментарите за това кой къде си сиктеросала ги прави в другата тема.

# 29

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Крейзи Шик

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец-  Цонна
7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; - Нино Тино , ИрПуц

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало Палмира ( настоящият й ник ми е невъзможно да изпиша), Приятно ми е, Богиня!, шанталчето

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Barbabeau

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Chanel

13. Цялостно творчество; Бояна, Рокси, Андариел

16. Крилата фраза, бисер на годината; това за на Ди в низините..  In this case...  ( цитатът е в подписа на Богинята)

Общи условия

Активация на акаунт