2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- тази година съм за Янечек и свежия й хумор
3. Най-големият спамаджия на форума- номинирам Не се сърди човече и Краси* - не за спам, а по-скоро за “форумска чубрица” – слагат се навсякъде, с едни и същи съвети, без да отчитат, че има и други реалности (и подправки), освен тяхната
4. Най-дразнещата ви форумска персона- Приятно ми е, Богиня! с всеобхватните й напъни, Соте с картинките

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Шанталчето ми е сладка

6. Най-големият форумски заядливец- Отилия се появи навреме, Палада не се дава и тя
7. Най-умерен съфорумец- тук пак бих сложила Шанталчето, която ни веднъж не поддаде на нападките към нея; слагам и аngelina.bgk - за фин и дискретен чар
8. Най-отявленият провокатор- Lizet33 – все пак е сестра на Йоан Кръстител

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- нека да е Цонна, щом е рекла

10. Най-талантлив творец потребител-
11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината - Жоза (чак се чудя, че никой не я е споменал)– много ми липсва из парвенюшките теми; Ломбардо – лелките чат-пат имат нужда от камшик
12. Банда на годината - К.О.Т.К.И.Т.Е. от Истанбулската тема (лейдилейди, четеш ли ме
13. Цялостно творчество - Crazy chick, Рокси, 10 цента
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец - Mamacita Bandida. Като я чета, всеки път се питам какво друса и искам и аз от същото
15. Тема на годината - Плагиати
16. Крилата фраза, бисер на годината -

/подчертавам казвам го НЕиронично, мен Пънки ме радва/
/емотикон за завист /