Отговори
Категории:

1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо;

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума;

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка;

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината;

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината;

ПРАВИЛАТА:

Като начало всеки номинира по 3 ника в категория;
Номинациите приключват на 10.11.2012;
Първите 5 ника във всяка категория, събрали най-много потребителски гласове, излизат на всеобщо гласуване;
В анкетите се гласува с 1 глас;
На всеки три дни - след 11.11 - ще се гласува за победител в 5 категории едновременно;
Никакви самоотводи!;
Модове, админи и собственици НЕ се номинират.

Приятно забавление!

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 07:56 от Tatti

# 1
1. Новакът, който ме впечатли- дебют на голямата сцена;-bentybay

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо;

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия;-bentybay

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; Трънчани обединявайте се!!!

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума;-Усмихнатото

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Бояна

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; Бояна

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало Цонна, shatlache-to, Mirama

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Байбиби, Barbabeau

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Венета

12. Банда на годината;-    
Разградската тема е отново жива!И футбол и хора и много бебета ще има!

13. Цялостно творчество;-Пипи Дългото чорапче, Трещерица

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;-Irresistibile

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 09:32 от Цонна

# 2
  • Сопот, Пловдив
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена - punky90
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо - Iris04, Касита
3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия - bentybay
4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката - abadonka
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума - plami89 и мимина
6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон - Alexandria37
7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка - joy_r
8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор - Labrador
12. Банда на годинатa - Аватарната тема, редовните списващи в подфорум Имена

Засега е това, ще видим ще се допълвам ли.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 23:39 от Rois

# 3
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена- punky90, LaydyLaydy
2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо- Как`Сийка, Бояна, Крейзи Чик
3. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума- Rois, мимина, joy_r
4. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка- Iris_04, Red, Светкавица
5. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко- Klemy
6. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината Анджелина, Ескарина
7. Банда на годината-редовните потребите от подфорум Имена
8. Цялостно творчество Labrador
9. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец Nevena Virolan
10. Тема на годината- "За задния двор и придобивките" и "Намирате ли за необходимо да се дава предимство на бременни и майки с деца? "

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 20:19 от Касита

# 4
Айде да дам и моя зна4им принос Grinning

Категории:

1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена-Николина 78,(ама не с добро де)

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Самурайка,Касита

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; Naddya

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума;,Цонна,Не се сърди 4ове4е,Бианка

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка;- Рони

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор;- Лизет,Вилико

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало-

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Baibibi,Barbabeau,

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Василиса

12. Банда на годината;- Мацките от "Интериорен стил по аматьорски" и "Да преправим старите мебели"

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

# 5
  • В Космоса

1. Новакът, който ме влечатли- punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец-  Как`Сийка, crazy chick, BirdsFlu

3. Най-големият спамаджия на форума- viliko

4. Най-дразнещата ви форумска персона-

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- plami89, RadoLin4eto_Mac!, loryn

6. Най-големият форумски заядливец- viliko

7. Най-умерен съфорумец- Sophia L., Не се сърди човече

8. Най-отявленият провокатор- Lizet33

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Октопод в рокля, Mirama и още една потребителка, но ѝ забравих никнейма. Като се сетя ще го напиша. Беше пуснала тема, че има натрапчиви мисли за смъртта и беше със собствения си лик за аватар - доколкото си я спомням беше красива. (Пренебрегвам частта с "дала заявка" в категорията)

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо....

12. Банда на годината;  - Аватарките Heart Eyes

13. Цялостно творчество; - crazy chick

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - Бианка, Оная Мара, Labrador

# 6
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; Alexandria37, Лоана

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Check Please, Обич синеока, Рокси, Куркума

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; bentybay, punky90

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; plamenhk

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; buttinsky, gargamela, ester

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Iris04, Sway, Saule

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; Labrador, Трещерица - положително ги номинирам.

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Felicidad, Barbabeau, Елинор777

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Бижу, Дедо, Хърмаяни

12. Банда на годината; "Споделете", "Да преправим старите мебели с любов"

13. Цялостно творчество; Рокси, 10c's, Бояна

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; - изтривам си имената, защото са много, а установих, че даже пропускам хора. Мисля, че с личните си имаме симпатии, посочвала съм вече и се надявам да знаят кои са   Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 16:12 от NinoTino

# 7

1. Новакът, който ме влечатли-

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Снежа63

3. Най-големият спамаджия на форума- LadyLady

4. Най-дразнещата ви форумска персона- sunman

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- happy mama

6. Най-големият форумски заядливец-

7. Най-умерен съфорумец- Снежа63, Iris04

8. Най-отявленият провокатор- sunman

9. Дала заявка за най-красива съфорумка-

10. Най-талантлив творец потребител-

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество- Бoяна, Как` Сийка,  ,

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец- Dona, crazy chick

15. Тема на годината;

# 8

1. Новакът, който ме влечатли- с подзаглавие "Марокански скакалец" -  punky90, bentybay

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Обич синеока, Рокси, Куркума

3. Най-големият спамаджия на форума- Андариел, Касита, Октопод с рокля, няма тема ненакихана от тая хрема
4. Най-дразнещата ви форумска персона- Мадам Помпадур, karmacoma, Лиляна
5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Бианка, angelina.bgk

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; angelina.bgk, ДеВ, Бианка

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; Отилия, Палада, viliko действат като английска сол на всички, имащи дори и минимални задръжки

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Елинор777

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; Дона, как` Сийка, които не са това което бяха, във форума, който не е това, което беше

13. Цялостно творчество; Крейзи чик, Алиса

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:21 от Atarax

# 9

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; Бояна

0. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; Байбиби, Barbabeau

Това съвпада с моите номинации, но в категорията
 Най-талантлив творец  -редом с Байбиби и Барбабо слагам и Анда
 Банда на годината- Интериорен стил по аматьорски и Да преправим старите мебели
с любов

Цялостно творчество-Пина и Октопод с рокля

# 10
1. Новакът, който ме впечатли- Punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Nickkie, Лоана
3. Най-големият спамаджия на форума- bentybay

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Jennie, vl;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- plami89

6. Най-големият форумски заядливец- Елица (обаче с добро чувство, честно  Mr. Green)

7. Най-умерен съфорумец- Ментова, Не се сърди човече, angelina.bgk

8. Най-отявленият провокатор- Lizet33

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Богинята, Пънки

10. Най-талантлив творец потребител- Еовин, angelina.bgk

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината - Хърмаяни

12. Банда на годината - Британците

13. Цялостно творчество -Мамасита, Birdsflu, Crazy chick, Мадам дьо Помпадур, Елица

15. Тема на годината - Тази за хомосексуалността, Ще спазвате ли забраната за тютюнопушене

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 20:15 от ИрПуц

# 11
Най-накрая номинации.  Peace

Категории:

1. Новакът, който ме влечатли- bentybay & punky 90  Sunglasses

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо За Дона, 10cs, ИрПуц

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия: viliko
Скрит текст:
С досегашното уточнение, че с viliko не винаги сме на коренно различно мнение, но номинацията е за продуктивност.
4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката: Lizet33, bentybey

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума:angelina.bgk, Жаки, Nickkie

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон:Мадам Помпадур, Argent

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка: тук много ми липсва Хърмаяни.

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор: Chanel, като най и като провокатор, но фин, а не отявлен. За отявленост - Lizet33

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало: Бояна, понеже сподели, че го иска, Шантал, ако броим аватара за заявка, Цонна , от която чакаме фаянсовата фотосесия.

10. Най-талантлив творец потребител- Майстор Сръчко: Понеже нямам поглед върху Хоби, номинирам момичетата от темата за грим в КМ, ако трябва да са само три: NovemberRain(страхотен блог Peace), Elle-Meme, Lepidopteria.
Скрит текст:
Помня, че съм намирала стари теми от преди години с гримове и конкурси, после като че ли е позамряло и последната година те възраждат красивата тема -поздравления.
11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; : Хърмаяни и Вълкътсрещам все по рядко, Valandin от парфюманските редици също не съм срещала от доста време.
12. Банда на годината;: Парфюмни размисли и страсти bouquet; дружинката, списваща Новите думи в българския език, Дюканки.
13. Цялостно творчество;: Дона, NinoTino, Рокси, Крейзи Чик, ИрПуц, БърдсФлу, Azzy, Елица, Ала-Бала, Денси, Атти, Натали Никол...много са, като цяло е дълъг списъкът на потребителите, за които отварям темата ако видя, че са писали.  Peace
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;:
15. Тема на годината;
е как - научихме първо оттук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659716.0
373 стр. за омъжването след 35: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637686.0
237 стр. добро настроение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618733.0 (темата не е започната посл. година, но беше активна Peace)
анкетно за лютеницата на плажа: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663429.0
дълбините или плитчините на женските емоции: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659593.0
малко макиаж-етикет: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660391.0
темата, в която научихме за преражданията на Лизет, май беше тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643517.0
и онази за стимулирането на простатата на милото, която не се сещам как бе озаглавена.
Bronte с този бисер:
Скрит текст:
За тия десет  години с него  най- ощастливена  се почувствах, га  ма оноди в шубраките  на къра, докат сеехме рапица. EmbarassedАма тва беше ено време, тогаз  ма налазваше  поне  по  един път  месечно. Артък съм разочарована, оть ся  я ма огрей веднъж  на тримесечие, я не ма огрей.
Пък иначе, виж, за подаръците, еша си  няма. Сеща  се, човекът. Оня ден ми купил  памучени  гащи от  "Левчето"-ами то за лев и педесе-цял разкош- и дантелка имат , и  на цвят са ги докарали, абе, хубави  гащи, ти казвам.Поне  5- 6 годинки  ще мога  да  си  се  кипря в тях. По- миналата  година  дезодорант "Зелена ябълка" ми беше  подарил, ама  от големите.Два лева  са беше охарчил.  Два лева, ама   чак оня  ден  го  изпръсках последния, та още ма е жал. И ся  ши си пазя   шишето във витринката  на  секцията, да  си ми е за спомен bowuu.
Га ма сваляше, редовно  китки ми  носеше. Комшието   бяха оревали орталъка, че  някой им  обрал градинката, ама  не ми  са вярва  моя Кънчо да е бил беляджията, щот той  основно  лайкучки ми носеше, пък те в двора  лайкучки нямаха.  А, за малко  да  изтърва- га  са роди  щерката, беше ми подарил  миризлив  сапун-Дуру, ама от розавия.С  него  са мия  само  по  важни поводи, та  половината  още стои Blush.
Ем то ся ко излиза- че  съм най- ощастливената  от  всички тука май. Ми нека, ко, яз съм го заслужила- нит пари за боя давам, на таквиз козметици, фризьори и педикюри- медикюри  кракът ми не стъпва. Имам си пемзичка, петите, га  са напукат, ги търкам с нея, абе,  дет са вика, не  съм са остайла  на произвола, поддържам си  са.
Космите  на  ногите   ката  пролет и есен  ги   подкастрям с ножицата и хубаво растат, та  зимно време  не давам  пари  за   чорпогашници.
Бе, да ми  е жив и здрав мъжа- много  е уважителен, пу- пу. Praynig
и на другия полюс:"Казах само , че не желая да съм пъдар на спермата на съпруга си (...)"

ЕДИТ: редактирах, премахвайки името на потребителката Лейди Лейди от номинациите си, моля да не бъдат смятани. Извинявам се за причиненото неудобство при броенето.

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 19:26 от Обич Синеока

# 12
1.   Новакът, който ме впечатли: LadyLady

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец: Aлиса, Crazy chick, Рокси

3. Най-големият спамаджия на форума:

4. Най-дразнещата ви форумка: Мадам Помпадур

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец:

6. Най-големият форумски заядливец:

7. Най-умерен съфорумец: Бояна, Обич синеока

8. Най-отявленият провокатор: Chanel, Алиса, Кейси

9. Дала заявка за най-красива съфорумка: joy_r, buttinsky, punky

10. Най-талантлив творец потребител: Saule, Мира

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината: „Огледало на форума” , Тумбалумба

12. Банда на годината: Лачената тема, Парфюмни размисли и страсти

13. Цялостно творчество: Бу

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец: Lizet

15. Тема на годината: „Тюрбан за глава” http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686409.0

16. Крилата фраза, бисер на годината: „Защо залагате на черно. Щото не се цапа ли?” (LadyLady към мамите, които носят черно бельо)

# 13
  • # супернатурална #
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; - Punky90

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; Клонка

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; - Rois

6. Най-големият форумски заядливец- Злобара ДеМон; viliko - положителна, Alexandria37 - не толкова

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка;

8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; Labrador, защото ме пързулна, че е неграмотен хомофоб и Елица, щото само гледа да се набута при пушачите и ни праща на Марс

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - shatlache

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - момичетата от "Да преправим старите мебели с любов"

12. Банда на годината; Британките, Американките и Супернатуралните, последните нЕмаме шанс  Laughing

13. Цялостно творчество; - Шантал, за умението да превърне в забавна почти всяка тема

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; Nickkie, ИрПуц,

15. Тема на годината; - "Ще спазвате ли забраната за пушене"

16. Крилата фраза, бисер на годината; - ще мисля

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:01 от Г. Краули

# 14
1. Новакът, който ме влечатли- дебют на голямата сцена; - LadyLady

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец- Златно перо; -  Обич Синеока, Saule, Mamacita Bandita

3. Най-големият спамаджия на форума- На всяка манджа мерудия; - viliko, bentybey

4. Най-дразнещата ви форумска персона- Трън в обувката; - Lizet33

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец- Мечо пух на форума; - Палада, Цонна, joy_r

7. Най-умерен съфорумец- Златна среда и Тихата стъпка; - Бояна, Бианка, Куркума
8. Най-отявленият провокатор- Агент Провокатор; - Chanel, Andariel

9. Дала заявка за най-красива съфорумка- Златно огледало - Цонна, Mirama

10. Най-талантлив творец потребител- фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко; - November rain, La Martina,

11. Най-безвъзратната форумска загуба или липса на годината; - daffodil; Клонка

12. Банда на годината; - Литературният, Проблемното

13. Цялостно творчество; Dona

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; daffodil, NeDa, NinoTino

15. Тема на годината; "Къде изхвърляте тоалетната хартия"

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 15:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт