БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 178
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
 ИнаТ-че, ти умора нямаш!!!
И все красотиииии...

# 421
Ето тази черна пантера свърших наскоро - е , тук колко ламе имаааа......направо ми взе здравето. Rolling Eyes
Посъветваха ме да шия не с ДМС, а с ламето на Анхор - действително е по-меко и може би, силно казано, но върви по-леко!

# 422
Нели, страхотен гоблен. Много ми хареса.
ИнаТ, как ги правиш тези картички - винаги съм ти се възхищавала.
Момичета, откакто не съм влизала сте направили толкова красиви гоблени.
Аз уших кухненски натюрморт на Ланарте, един кон-графика, който видях тук и трите кокошчици. Ще показвам след като рамкирам. Сега шия една коледна покривка.

# 423
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес нашето ново другарче gad има рожден ден  Hug
да си жива, да си здрава и много красота да има около теб Simple Smile

# 424
Нели, много е хубава българката- очите ми останаха.

# 425
  • София
Минавам да кажа, че взех ключодържателите, момичетата от София могат да се свържат на лични с мен, за да се разберем как да им ги предам.За момичетата от другите градове - търся подходящи кутийки, и предполагам, че до края на седмицата ще ви ги изпратя! Отново питам - тези с по 25 бройки искат ли по 26, за да им бъдат по равно от двата вида?
П.С. Картичките на ИнаТ са страхотни, а българката и мен ме грабна, като се има на предвид, че не си падам по подобни гоблени! Simple Smile Пумата също е много хубава Simple Smile Дано не пропускам някого, ще ме прощавате, ама минавам все набързо Simple Smile Някой ден и аз ще се похваля...  Hug

# 426
  • София и там където не се пуши
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688820.msg23594346#new я будните като ни няма номинирани за майтап да гласуваме за другото хоби мебелите (ако искате де)

# 427
  • София
Нели, българката е толкова красива ....  Hug  bouquet Връщах се няколко пъти за да я погледна отново.
ИнаТ-че  newsm20 - нямаш равна в майсторенето на картички, от красиви по красиви.

Колкото до ламето - и на мен ми взима здравето  Mr. Green. В момента се мъча с коледни играчки и с пумата, та направо ме уцелихте в болното място. Но пък за ефекта - няма две думи, така че продължавам да се "боря", а в моментите когато ми иде да изхвърля всички конци - и се сещам за крайния резултата, та въздишам дълбоко и продължавам.  hahaha
Хубав и спорен ден на всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 11:11 от teddybearm

# 428
И аз съм на коледни играчки  Laughing и почти на всички съм шила с ламе. Определено с ламето на Анхор се шие много по-лесно от това на ДМЦ Peace

Макло Сладко Коте аз нямам никакви претенции относно бройката на лкючодържателите. Както ти е удобно, така ги разпредели Hug
gad Честит Рожден Ден    bouquet    Здраве и късмет ти пожелавам    bouquet  

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 10:21 от didida

# 429
Българката е прекрасна, nelito_6704! Нямам търпение да я видя и рамкирана!   bouquet  bouquet  bouquet
И преди няколко дни видях сърчицата на ИнаТ, които много ми харесаха - от тях направо лъха на обич!  Heart Eyes   bouquet

П.П. Вишенка, кутията ти е препълнена!   Wink

# 430
  • БЪЛГАРИЯ
Момичета, изпуснах ви тотално тази тема, а вече сте изписали 28 страници. Аз влизам да ви се похваля с токущо ушитият гоблен, непран, негладен и се връщам да ви чета и да се възхищавам на творенията ви

СТРАХОТНО!!! Дълбоко въздействащо и пореден повод за национална гордост! Благодаря за огромната наслада!  bouquet

ИнаТ, сърчицата ме разтопиха, а Земята, с тази панделка, е просто щура! Наистина ми харесаха много! Браво!  bouquet

bibiron, и твоята е суперска! (разбихте ме с тези "котета"!) Hug

gad, честит празник, па макар и със закъснение!  bouquet

В момента бродирам един слънчев слънчоглед за подарък, с конци АРКО, които конци, за моя огромна и неприятна изненада, от около 20- ина дни са с нова цена- 0.70лв. Възмущението ми идва от факта, че това прави почти 50% увеличение- знам в какви времена живеем, знам за цените на горивата, знам за трудностите, които изпитваме като търговци и потребители,... ама някои пощуряват от лакомия!... Sick То пък и аз- наивница на средна възраст, като че не знам, че Варна е коронована като "най-скъпия град" на Родината ни мила! ooooh!

# 431
Здравейте!
Някой монтирал ли е мотивче върху стиропорена топка, да става за елхата?

# 432
Eко на първа страница на всяка от темите има УРОК-как се прави коледна топка  Simple Smile

# 433
Дъщеря ми иска да подари на г-жата ( жена около 55г-60г ) си за РД картичка ушита от мен....някакви идеи?  newsm78

# 434
Ето тези не са лоши:

http://marusya-rucodelnica.blogspot.com/2011_12_01_archive.html

http://www.liveinternet.ru/users/3607587/post125160448/

За надпис не знам какво точно може да се събере...

Общи условия

Активация на акаунт