БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 176
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Ина, благодаря!

Днес направих първият си игленик за приятелката ми. Heart Eyes

# 436
  • Бургас
В момента бродирам един слънчев слънчоглед за подарък, с конци АРКО, които конци, за моя огромна и неприятна изненада, от около 20- ина дни са с нова цена- 0.70лв. Възмущението ми идва от факта, че това прави почти 50% увеличение- знам в какви времена живеем, знам за цените на горивата, знам за трудностите, които изпитваме като търговци и потребители,... ама някои пощуряват от лакомия!... Sick То пък и аз- наивница на средна възраст, като че не знам, че Варна е коронована като "най-скъпия град" на Родината ни мила! ooooh!
Аз преди седмица ходих за конци и ми показаха тези АРКО но цената беше 0,50 лв. и реших да ги пробвам за следващото гобленче, но ако и тук им вдигнат цената то по добре да си взема ДМЦ, че те са 0,90 лв. и за 20 стотинки не мисля че има смисъл да ги сменям

# 437
За Варна мога да кажа, че и аз бях изненадана като отидох да купя конци на Ариадна - 60ст........, а ДМЦ - 1,30лв.
Най-странно ми беше, че на ДМЦ ламето е 4,20лв, последният път го купих за 3,80лв  ooooh!

# 438
  • Бургас
Ламето аз го копувах на 2,50 лв. в Бургас, преди няколко месеца- сега не зная дали има промяна

# 439
  • София и там където не се пуши
Дъщеря ми иска да подари на г-жата ( жена около 55г-60г ) си за РД картичка ушита от мен....някакви идеи?  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681649.705 в предишната тема  newsm78 също има идеи

# 440
Реа, на госпожата може един хубав букет да избродираш. Или някакво съдче с цветя, аз имах няколко, само трябва да намеря схемите.

# 441
  • UK/София
Дъщеря ми иска да подари на г-жата ( жена около 55г-60г ) си за РД картичка ушита от мен....някакви идеи?  newsm78

Препоръчвам това, пак е картичка, но в рамка.

Започвам да се оглеждам за подобно нещо, но да е подходящ за мъж учител.Португалец по произход, много симпатичен и синът ми много го обича.Ще съм благодарна за всякакви идеи.

# 442
  • Бургас
шошкамошка  в Бургас от къде взимаш ДМЦ-то на 90ст.?

# 443
  • Бургас
шошкамошка  в Бургас от къде взимаш ДМЦ-то на 90ст.?
от подлеза на операта са по 90 ст. и едно друго магазинче но не му знам адреса

# 444
Биляна, розичките наистина ли са за картички, така на снимката доста по големи ми се виждат  newsm78
Всъщност защо да е задължително да е в картичка? Може и да е в рамка  Grinning
Мoже ли схемата на розичките? reanora@abv.bg

Цветя, букети и т.н. никога не съм шила на кръстчета ( освен на гоблените ми, но на гобленов бод ).
Имам някой неща ( мадамите, от няколко страници по назад - дамите.... ), но ми се шие нещо което не съм шила до сега  Grinning. Имам време още малко и все още няма да започвам, така, че чакам още предложения който може да даде  Hug

шошкамошка , за ДМЦ ли казваш , че ламето е 2,50лв?  Shocked

Свеки, ми донесе няколко ламе конци на макарички в различни цветове, та вчера боднах няколко мотивчета, много добре се получи  Peace

# 445
Реа,виж и тези

виж и тук
http://www.liveinternet.ru/users/3971977/post188977363/

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 11:09 от tuly

# 446
Мисля..... newsm78...Рони скоро търсеше това http://www.liveinternet.ru/users/3607587/post128404565/

# 447
Здравейте,

Някой има ли схемата на гоблена Малка богородица (в кафяво и бежово с младенеца)? Ще ви бъда много благодарна ако някой ми я даде! Simple Smile

# 448
Реа, аз имах предвид ето тези, правила съм едното и се получава много добре: 

Схемата е много четлива, има само цели кръстчета и контур - не е трудно.

# 449
  • Ямбол
Ох момичета, вчера ми пристигна статив от "Майстор Сръчко".
Обаче имам проблем.
Идея си нямам как се използва! Снощи сигурно 2часа се мъчих въртях суках! И не ми стои опъната панамата. Sad
Моля за ПОМОЩ!  ooooh!
Някакво упътване или снимка как точно се прикрепя панамата за статива.  Praynig
Става въпрос за този модел.

Общи условия

Активация на акаунт