БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 173
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Извинявам се че нахълтвам в темата ви  Wink Сравнително нова съм в шиенето на гоблени-ушила съм няколко малки, сега съм решила да се захвана с по-голям проект. Харесах си ето този http://www.160.bg/images/messages/b_386106.jpg . Въпроса ми е дали е по на сметка да купя целия комплект (90 лв-64 цвята), или само схемата. Благодаря за вниманието   bouquet

# 452
Извинявам се че нахълтвам в темата ви  Wink Сравнително нова съм в шиенето на гоблени-ушила съм няколко малки, сега съм решила да се захвана с по-голям проект. Харесах си ето този http://www.160.bg/images/messages/b_386106.jpg . Въпроса ми е дали е по на сметка да купя целия комплект (90 лв-64 цвята), или само схемата. Благодаря за вниманието   bouquet

и аз бях хвърлила око на този, имам му схемата, ако искаш ще тия пратя - там има и метраж на необходимите конци - за да си прецениш дали има сметка! дай само имейл! Peace

# 453
  • Троян
ina шашна ме с новата снимак,викам си а мъжко присъствие в темата Laughing не чета имена,само Брат Пит забелязвам Blush Joy

# 454
  • Бургас
шошкамошка , за ДМЦ ли казваш , че ламето е 2,50лв?  Shocked
Да за ДМЦ но съм ги купувала преди половин година

# 455
и аз бях хвърлила око на този, имам му схемата, ако искаш ще тия пратя - там има и метраж на необходимите конци - за да си прецениш дали има сметка! дай само имейл! Peace
Много благодаря   bouquet ще ти пратя на лични

# 456
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ina шашна ме с новата снимак,викам си а мъжко присъствие в темата Laughing не чета имена,само Брат Пит забелязвам Blush Joy
Ама леко застарял на тази снимка NaughtyНека да е по-младичко да оплакнем очОто  Twisted Evil Twisted Evil

# 457

Те и във фейсбука ме бъзикат , че е вече остарял  , бях си го сложила от по-младите години , ама сега реших да си е актуална снимката  Laughing  Хубавец си е , извинете за спама

# 458
  • Бургас
Снимката на Брат Пит си е запазената марка на Инчето! Mr. Green
И мен извинете за спама!

# 459
Какво да се прави - старост - нерадост. След като вече и Брад Пит одъртя - ние с гайдите кво да кажем.   Mr. Green

И да не е спам:
Ох момичета, вчера ми пристигна статив от "Майстор Сръчко".
Обаче имам проблем.
Идея си нямам как се използва! Снощи сигурно 2часа се мъчих въртях суках! И не ми стои опъната панамата. Sad
Моля за ПОМОЩ!  ooooh!
Някакво упътване или снимка как точно се прикрепя панамата за статива.  Praynig
Става въпрос за този модел.

Не съм спец по тези неща, но като го гледам това "устройство" се чудя :
- как ще почваш и свършваш конец ?
- как/къде ще си сложиш ръката отдолу под рамката за да издърпваш конеца?
- дали няма да е удачно да се ползва върху маса?

Моето "устройство" може да се врътка, а като гледам и на финЕти се врътка; може да се сложи ръка отдолу. Не знам!  newsm78

# 460
  • БЪЛГАРИЯ
     Aetera, шекерче, да ти е честита придобивката! Дълго и вярно да ти служи, та да си щастливо да си "фъкаш" шедьоврите! НО, моят зорък взор констатира неправилен монтаж, който е причина за лошото обтягане на панамата! Показвам стара снимка и рискувам  да досадя, но...:

Гледам, Ина ти е дала доста изчерпателен материал за сравнение!... НЕма 'а се пУашиш- дружно ще ти я натегнем, ако трЕбва! Wink Joy

# 461
Здравейте ,отново показвате красоти.Искам да питам как се шие с меланжираните конци и дали ви се намира ключ на тези две красоти?

# 462
Момичета,искам да ви помоля за помощ!Имам нужда от схеми на мотив за новородено,някакво щъркелче с бебче или каквото се сетите и имате,но молбата ми е да не е много голямо защото нямам много време да го ушия ,и другото нещо е ако имате по едри ,по голями мотиви за коледни картички,защото панамата ми е ситна и ще я шия с гобленов бод и двете са ми за подарък и до 15 декември трябва да се опитам да ги направя.Имейла ми е lili.bobi@abv.bg.Благодаря предварително!

# 463
Бонели,заповядай.Макът!

# 464
boneli   С помощ от приятел krk_kr   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт