Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 959
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Определено топчетата. Има ги навсякъде за проба.

# 241
  • Варна
И аз пък искам метеорити Mr. Green Видях, че тук са 93-97лв. Чудя се във фрий шоп до колко би била по-ниска цената? Една колежка ще пътува...

# 242
47 евро са в магазина при мен. Най много да са 35-40 евро на летището.

# 243
И аз ще правя голямо фрий шоп пазаруване скоро, дано има от лимитките на метеорите още по летищата тогава... Тука коледната им лимитка се изкупи за нула време!  #Crazy
Аз вече почнах с коледните подаръци: една пудра и един фон дьо тен на Армани, за който четох, че е много светъл (дано наистина е такъв за моята призрачна кожа). Потривам ръчички, докато дойдат. Дядо Коледа ако чете искам и тези:

# 244
  • София
47 евро са в магазина при мен. Най много да са 35-40 евро на летището.
Ще пътувам в края на месеца и тази инфирмация ми дойде като топъл хляб, направо!  bouquet  bowuu

# 245
  • на североизток
Пожелавам си тези неща

# 246
  • при моите деца .....
Днес, подобно на мрачното време и настроението ми бе тъжно...., но едно известие за пратка - подранил коледен подарък ми върна доброто настроение!
Взех си го от пощата днес следобед и едва дочаках момента да споделя радостта си с вас!
Искрени благодарности за приятните емоции!   bouquet
Нека винаги е празник в душите ни!

# 247
  • София

... допълвам

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 16:43 от ~Étoile~

# 248
  • Boston, MA
Понеже тук са много от почитателите на Нейкид палитрите, да съобщя, че ще пускат нова такава, по-малка и по-евтина, само матови сенки - Urban Decay Naked Basics:

# 249
Дядо Коледа по една за всички, които я пожелаха моля! Laughing

# 250
  • София
аааа, на мен тази ми се струва доста по - готина от по - голямата... може би щото със сигурност ще ползвам всички сенки, а за другата не съм сигурна.

# 251
  • София
Аз съм скромна. Искам само парфюми... едно кашонче с всички парфюми на Том Форд. Естествено, не е нужно да уточнявам, че държа на максималните възможни милилитри, в които се предлагат  Mr. Green

# 252
  • Стара Загора
Аз съм скромна. Искам само парфюми... едно кашонче с всички парфюми на Том Форд. Естествено, не е нужно да уточнявам, че държа на максималните възможни милилитри, в които се предлагат  Mr. Green

Ти нищо не искаш, както и Etoile.  Mr. Green

# 253

Ох искам я  Praynig Има ли я в Сефора в София и дали изпълняват поръчки като МАС, или пък от сайт да я поръчам  Thinking

Искам и това пък защо не и този

# 254
И аз искам и тези  Blush

Общи условия

Активация на акаунт