Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 950
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
  • GYM
Допълвам си списъка Blush

# 256
  • София
Аз съм скромна. Искам само парфюми... едно кашонче с всички парфюми на Том Форд. Естествено, не е нужно да уточнявам, че държа на максималните възможни милилитри, в които се предлагат  Mr. Green

Ти нищо не искаш, както и Etoile.  Mr. Green
Хахах ами скромна съм Laughing

# 257
  • Пловдив
Нали без срам?  Laughing
  ето това ми е фаворит  Heart Eyes
, а с  най, най-голямо удоволствие ще се откажа от всичко по-горе и ще се зарадвам на 5, не хайде по-скромно 3 пълни бутилчици от 30, 50 и 100 мл.  /а...и едно мини няма да откажа/ за да не бъдем максималисти на

Ще допълвам!   Heart Eyes

# 258
Не вярвам в Дядо Коледа , писала съм писъмце на Дядо Мраз Wink Party

# 259
Добавям към списъка си и любимата ми спирала със подарък молив и чантичка  Heart Eyes
и метеоритите на герлен,понеже няма да мода да дочакам пролетните

# 260
  • Пловдив
Ау, като видях аватара на sorriso:)  се допълвам, тотално бях забравила  Crazy , искам всички хайверени лакове за нокти от серията

# 261
  • София
Да добавя че не бих върнала и това

# 262
Тази палитра ме спечели.... Heart Eyes Пробвала ли си я ~Étoile~
Предполагам отсреща стои също една  кадифена красавичка с тъмни очи и коса?  Blush

# 263
  • Бургас
Предполагам отсреща стои също една  кадифена красавичка с тъмни очи и коса?  Blush
Toва са най-красивите коледни сенки,които пробвах,но не мога да дам 143 лв за тях,тези хора нямат съце,Коледа е,трябва да са по-празнични цените

# 264
Далече съм от мисълта да пиша до дядо Коледа за козметика,

Ако нещо искам от нещата , които се продават с пари , отивам и си го купувам, никакви чудеса, просто шопинг.

На дядо Коледа пиша само за неща , които не се купуват с пари като милосърдие, добрина, или повече сняг за ските ми.

# 265
  • София
Не съм , запалих се от това ревю
http://www.temptalia.com/guerlain-calligraphy-eye-lip-palette-re … w-photos-swatches

Ммммммм, грешно си ме представяш Wink

# 266
Ммммммм, грешно си ме представяш Wink
дискретно говорех за себе си Crazy
Наистина палитрата е перфектна/като цветове/ за тен и ми се струва малко силна за светла кожа и коси - оттам и въпроса... ако ми попадне ще я пробвам  Peace

# 267
Не съм , запалих се от това ревю
http://www.temptalia.com/guerlain-calligraphy-eye-lip-palette-re … w-photos-swatches

Ох, добре, че го изгледах. Мен пък ме отказа от палитрата  Grinning
Един дерт по-малко. Иначе много красива ми изглежда.

# 268
  • В свой си свят :))))
Запис и от мен момичета...

аз не искам нищо Бог знае колко "материално" но понеже все по Коледа разбирах, че съм бременна и някак си в моят случай все дядо Коледа ми носеше новината за бебе, та за тази Коледа...си пожелавам Син Simple Smile)) Embarassed

# 269
  • В свой си свят :))))
Междувременно се замислям дали искам това:

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Womanity-Eau-p … -Elles-14268.html

моята приятелка само за него говори....имате ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт