Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 950
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
Да, видях го това, но няма на кой в момента да пратя поръчка  Tired А намалението от 20% е само за тези 2 дни  Wink

# 286
  • София
споменИ марка, защото тези красиви неща не ми навяват никаква асоциация  Wink

По-лесно ми е да ти пусна линк, вместо да ти изпиша името  Mr. Green
http://www.chantecaille.com/product_makeup_detail.cfm?cat=4&pid=482
Страхотна марка супер трудно намираема обаче. Харесвам слоновете сенки и това.
Скрит текст:
Страхотни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Преди бях чела за една марка, която си прави колекцийте според кампании за защита на животните...как само го написах, ама дано сте ме разбрали.
Не помня името, ама така като разглеждам може и да е била тази.

Някой назад беше споменал колко съм "скромна" в желанията си...и за да затвърдя.

Обаче май моите не са за Коледа, а за 2013 година, смятам да си ги изпълнявам поетапно Blush

# 287
  • Пловдив

Боже колко са красиви! Всеки ден научавам нещо ново от вас!   bouquet Така ме зарибихте!
А ти, Денси си като енциклопедия! Grinning

# 288
Да, точно тази марка е  Peace 5% от продажбите на всяка кампания отива в защита на вида, на който е посветена  Grinning Още един голям +

# 289

Боже колко са красиви! Всеки ден научавам нещо ново от вас!   bouquet Така ме зарибихте!
А ти, Денси си като енциклопедия! Grinning
Благодаря ти! Blush Heart Eyes Hug  bouquet

Марката има само плюсове, освен двата минуса, много високи цени и труднодостъпност.

# 290
нередно красиви са  Tired
добре, че са скъпи и трудно намираеми, защото иначе и тях щях да имам  ooooh! Blush

# 291
  • София
densi не само е енциклопедия, ами трябва да и връчим и награда за идеалният бизнес козметичен план, който успя да състави тука с тая си тема!! Mr. Green Hug

Погледнете си назад в темата с козметичните си похождения и вижте само до тук, колко от написаните си желания вече сте си изпълнили сами. Laughing
Това е като Goal settings, които имаме да си съставяме тук фирмено.
Всеки си поставя цели за годината и си ги гони и отстоява. Mr. Green
Та така и ние тука. Hug
Специално на мен тази тема ми помогна да си конкретизирам козметичните желания и цели и като гледам, до края на годината, ще ми останат само 2 неща за изпълняване. Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 15:52 от kopche

# 292
  • Велико Търново
И аз съм "за" връчване на почетна награда на Денси  bouquet Благодарение на нея, тази година се сдобих с прекрасни козметични красоти Heart Eyes
Но....мисля и през следващата година, да я "тормозя" с въпроси Mr. Green

# 293
Ау момичета любими, ласкаете ме и ме засрамвате. Blush Heart Eyes Hug  bouquet
Благодаря обичам ви. Heart Eyes
Винаги съм на разположение на всички за всякакви въпроси. Питайте смело, ако знам няма да откажа помощ на никого. Hug

Вижте промоциите на Nuxe в аптеките, добри са!
И тези в бутиците на ЕЛ и те са добри.

# 294
  • Пловдив
И аз съм "за" връчване на почетна награда на Денси  bouquet Благодарение на нея, тази година се сдобих с прекрасни козметични красоти Heart Eyes
Но....мисля и през следващата година, да я "тормозя" с въпроси Mr. Green
И аз,иаз Mr. Green

# 295

Погледнете си назад в темата с козметичните си похождения и вижте само до тук, колко от написаните си желания вече сте си изпълнили сами. Laughing

Както се казва каквото си направиш това е Laughing И аз днес влязох в ролята на дядо Коледа за себе си и си поръчах всичко което исках.

# 296
  • на последния етаж
Да се допитам до вас, момичета: "безопасно" ли е да поръчам метеорити от английския ибей? Четох, че и те се фалшифицирали вече, та затова.  Thinking
densi, и от мен   bouquet

# 297
Денс,  goodandevil  Hands Clap

# 298
И аз съм "за" връчване на почетна награда на Денси  bouquet Благодарение на нея, тази година се сдобих с прекрасни козметични красоти Heart Eyes

Абсолютно печели приза Денси  Hug
Тя е като козметичен гугъл, но по-полезен защото има препратки към собствения й опит  Heart Eyes

Аз си бях запланувала Sublime Balkiss, но с тази промоция на ЕЛ май се разколебах  Rolling Eyes

Nuxe дали имат силно, ама силно хидратиращ крем? В търсене на такъв продукт съм.

# 299
  • Перник
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт