90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Pleven, Bulgaria
Приключи и 16 ден
З:кафе и банан
О:фреш от портокал и ананас
В:печени тиквичка и патладжан

# 106
Привет от мен! Тинки, много здраве и късмет   bouquet   bouquet   bouquet

Днес пак не минах без ядки, както бях планирала  Whistling
З: парче печена тиква
О: парче печена тиква, 1 банан, 100 гр ядки
СЗ: фурми, 500 мл фреш портокал
В: грозде
Утре планирам да си направя прясно сирене + някакво жълто сирене във фолио запечени с подправки   chef Мисля да изкарам 1 млечен ден, предишния път свалях повече при хапване на месо, да видим дали нещо не се е променило  newsm78

# 107
  • София
Цитат
Черпя ви с виртуална торта, тъй че прегрешавайте на воля (баба ви не гледа днес)

Така ли мислиш чедеееее  Twisted Evil, гледа Баба, гледа  Mr. Green

Да си отчета деня първо, който приключи с вечеря в 16.30 ч.

з - варена на пара тиква и кафе
о - черен дроб на фурна и купичка шкембе
в - филия с мед и филия с масло и шарена сол

Двата дни отпуска минаха все едно не са били. Сто неща отметнах, естествено не си починах, но поне свърших нещата, които трябваше да свърша.
Днес даже успяхме с мама да направим малко парени камби и суровата туршия сложихме. И утре вече на работа.

# 108
Happy birthday Tinki!!!!Здрава и щастлива!Весел празник!
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес се чувствам по-добре с корема/след като изпих  разхлабващо #Crazy/ ,но днешният ми въглехидратен премина с малко големи порции,просто тези 4 дни съм много гладна,хем МЦ дойде и замина,но...съвестно ми е,че се поотпуснах с количествата,хем съм режимна,даже малко съм качила,усещам се,но утре ми е плодов и мисля да положа ново начало на втората половина на режима с по-малки количества!!!!искам да видя числото 5,това ще ми е Коледния подарък:оптимални килограми и здравословно хранене завинаги!!!
За утре:пак ще обирам каквото е изостанало:златни круши,сладки ябълки,2 омекнали банана,един отворен плик с малко сушени плодове,ядки нямах време да купя,но нямам зор за тях.
От мен едно хубаво "Лека нощ" и след малко залягам с разкази с неочакван край и огормен чайник със зелен чай и череша:)

# 109
  • Варна
Да се отчета и аз:
З.ябълка
О.задушено пилешко месо и салата
В.малко пилешко и 1 рибка чернокоп и салата

# 110
Честит рожден ден Тинки  Hug
Желая ти много здраве, щастие, любов,весели студентски години и успешна реализация!

# 111
охх момичета, днес въглехидратния ми вървеше повече от добре, вечерята ми беше сладолед в 17.00, и към 20.00ч донесоха вкъщи един топъл мек хляб, ах как ме изкуши.. въртях се, изпих 1л вода за няколко минути само и само да не мисля за хляба, ноо не издържах и му се нахвърлих... добре, че само половин филийка изядох и се съвзех  ooooh! до сега не ми се е случвало след 7 да ям, то не че беше много, но се чувствам виновна  smile3518

# 112
  • Бургас
Тинки, честит празник! Много щастлива и винаги толкова усмихната Hug Изглеждаш повече от прекрасно Heart Eyes
Аз пак прелитам, дори не знам какво да отчитам Embarassed
Обучението на Юндола мина супер, с почти режимно хранене, но и с доста вино Blush Очаквах кантарът да ме накаже, но той не мръдна - 60.0кг. В Бургас ме чакаха доста неприятни новини, вчера пътувахме с мъжа ми спешно до София, ядох някакви боклуци, после дарих кръв, после пак ядох боклуци и изпих сигурно литри гадно подсладено кафе. Общо взето вчера изкарах някакъв въглехидратен ден, но не съвсем. Днес - 59,4 Shocked  Днешният ден също го пиша въглехидратен, че и кола пих, доста трудно се възстанових след кръводаряването и ми беше омотано цял ден. Утре пак пътуваме за София, пак ще ям по пътищата някакви неща, а и не знам изобщо там как ще ми мине денят и кога ще успеем да си тръгнем Tired В тази връзка, моля за стиснати палци, имам нужда от малко морална подкрепа, че ми е изключително напрегнато Cry
Та така, отчетох се, аз вече не съм и в почивка даже, но си пиша тук, за да не залитна в грешна посока Embarassed

# 113
Изпуснах ви няколко дни. Записвам се и се връщам да чета.
 Sunglasses

# 114
Здравейте.

Голди
, пожелавам ти всичко да се нареди добре!  Hug

Соленка, радвам се, че си по-добре.  Hug

Вчера се справих с плодовия ден.  Heart Eyes Днес съм с минус 700 гр. Днес ще опитам да направя белтъчен.

Хубав ден!

# 115
  • София
Добро утро!

На западния фронт нито ново, на кантара също - нито минус, нито плюс  Mr. Green
Нямам особена идея дори какво да закусвам. Май ще си взема тиква в една кутийка. Нататък също е пълна мъгла.

# 116
Добро утро,фиданки!
Днес белтъчен ден-смятам да е с кисело мляко и евентуално зеленчук и сирене.По-късно ще дам отчет за точното меню.Засега само закуската е сигурна-кафе и 2 круши.
Хубав ден от мен! Hug

# 117
Здравейте, мацки!
Почти успешно преплувах океани и морета вчера. Само към 20:00 много ми пристърга, след като направих питка, два вида баница и суджук с доматен сос, хапнах 10 лешника. В моите очи съм герой, въпреки че можеше и без лешниците да мина, но нищо.

Днес-белтъчини:
З - грозде или банан
О- кашкавал и краставица, но още не е сигурно
В- пълна мъгла, но ми се яде дроб та ще видим кви ще ги свърша

Успешен ден на всички!

# 118
Добро утро.
След вчерашния бобов ден съм с 500гр. надолу. Обичаме се ние с него  Laughing Сигурно и още щеше да е минусът, ако не чаках МЦ.

Голди,мила, много стискам палци всичко да се нареди при теб по най- добрия начин!

Днес на обяд си продължавам с боба, че цял казан съм наготвила, а пък после ми стискайте палци да ме огрее някое светило по травматология да се окаже, че има свободен час Tired

# 119
ДОбро утро Simple Smile

Днес - бобов ден
з. печена тиква + кафе
о. чушки с ориз
в. чушки с ориз

Днес ми е едва 2ри ден от диетата. Възможно ли е вече да съм свалила 400 грама Shocked?

Общи условия

Активация на акаунт