90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден!
Тинки, честит рожден ден!

Днес плувам и все още никакви резултати, ама нали съм инат........   smile3521 продължавам напред!

# 91
Благодаря ви за страхотните думи  bouquet  bouquet  bouquet Трогната съм.
Днес мен' не отчитам, че към 11.45 ме омазана със сметана и хапнах торта и сладки и ядки Whistling Blush довечера щще гледам да е по- леко а утре плодов от сега ззявявам Laughing

# 92
  • София
Цветенце, Честит Рожден Ден! Да си взе така прекрасна, заразително весела и прекрасната ти усмивка да не слиза от лицето ти! Весел празник и един незабравим ден ти желая! Hug

# 93
Добър ден и от мен!   bouquet
Днес ми е бобовият ден - З. - една круша О. - леща с малка филийка хляб В. - лещата без хляб (киселите и мариновани краставички нали са позволени? )

За утре, когато ми е въглехидратният ден, мога да хапвам сандвичи с малко зехтин, запечени само със зеленчуци, нали така?!  newsm78

Тинки, честит рожден ден! Бъди щастлива и само минусчета да отчита кантарчето. Успех!  newsm38

# 94
  • Pleven, Bulgaria
Добър ден и от мен!   bouquet
Днес ми е бобовият ден - З. - една круша О. - леща с малка филийка хляб В. - лещата без хляб (киселите и мариновани краставички нали са позволени? )

За утре, когато ми е въглехидратният ден, мога да хапвам сандвичи с малко зехтин, запечени само със зеленчуци, нали така?!  newsm78

Тинки, честит рожден ден! Бъди щастлива и само минусчета да отчита кантарчето. Успех!  newsm38

Киселите краставички и туршиите,не се желателни,защото имат захар и повечко сол.
Утре за вечеря е подходящо да хапнеш нещо сладко,иначе сандвичите според мен са ОК

# 95
Здравейте!
Кога може да се консумира нахут/леблебия? Бобово растение е. В бобов ден ли? Защото четох, че ядките са във въглехидратен....  newsm78

# 96
Здравейте!
Кога може да се консумира нахут/леблебия? Бобово растение е. В бобов ден ли? Защото четох, че ядките са във въглехидратен....  newsm78
във варива е да.

# 97
Тинки, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много поводи за радост!  newsm59

3 дни чаках въглехидратния да хапна нещо сладко или филия с лютеница, а сега изобщо не ми се яде нищо такова  Grinning

З грозде
О парче орехово руло и солети
В шкафа ми е пълен със сладко та ще изровя нещо

майка ми вчера ми каза, че вече личи, че съм отслабнала малко, особено в бедрата и дупето; остана корема да ми се прибере, че да изненадам милото като го видя в средата на декември (не съм го виждала от повече от 2 месеца, а и не съм му казала, че съм на диета, искам да го изненадам  smile3520 )

# 98
Цитат
Киселите краставички и туршиите,не се желателни,защото имат захар и повечко сол.
Утре за вечеря е подходящо да хапнеш нещо сладко,иначе сандвичите според мен са ОК

T.e. за вечеря освен сандвичите, мога да хапна и нещо сладко - 2-3 парчета шоколад или 1-2 бисквити, така ли? Или цялата вечеря трябва да е сладка  Thinking
Уж четох, четох линкове и все изскача още нещо неясно....

# 99
Здравейте!

Тинки, честит рожден ден, много радост и късмет! Hug

Моят плодов ден върви добре засега, дано да премине в хубава плодова вечер!  Praynig

Хубав ден!

# 100
Цитат

T.e. за вечеря освен сандвичите, мога да хапна и нещо сладко - 2-3 парчета шоколад или 1-2 бисквити, така ли? Или цялата вечеря трябва да е сладка  Thinking
Уж четох, четох линкове и все изскача още нещо неясно....
по принцип сладко и солено не се смесва, така е по правилата, казвам го и защото знам как действа на кантара. И все пак някои го правят, сама ще прецениш как ти се отразява.

# 101
Тинки,честит рожден ден smile3510!Да си жива и здрава, и вдъхновена!Макар че съм от новите тук и не се знаем отдавна Simple Smile
Аз днес-варива-з-банани,о-грах на фурна ,в-същото/вероятно/

# 102
  • Sofia
Привет и от мен, фиданки!

Тинки, честит рожден ден и от мен! Много, много здраве и щастие ти пожелавам. Весел празник!

Да почерпя по едно
и по още нещо, според зависи кой в какъв ден е, си хапнете за мое здраве, че и аз одъртях вчера.  ooooh!

Такааа.... сега да си призная без да искам вчера бях уцелила въглехидратен ден.  Grinning Сбърках обаче, вечерях солено нещо че и с малко пил. месо към него  ooooh! , а обядът ми беше сладък, но за щастие кантара тази сутрин показа само +100гр. За първи път, вече 48дни, правя такова сериозно нарушение и ми е много криво днес....
Ами това от мен за сега. Лек ден, момичета!   bouquet

# 103
 Черпя ви с виртуална торта, тъй че прегрешавайте на воля (баба ви не гледа днес)- яжте в интернет пространството колкото искате Mr. Green
и да покажа една снимка от днес, а и от почивката Peace http://tinki15.snimka.bg/photos-from-gsm/90-dnevna-dieta.609756.28940846

# 104
  • Пловдив
Тинки, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Весел празник!

Аз днес се чувствам малко по-добре от вчера.  Mr. Green Днес съм на въглехидрати Simple Smile
- закуска - банан и хапчета  Laughing
- обяд - спагети с доматен сос
- вечеря - спагети и хапчета  Laughing

Кантарът вече взе да мърда надолу. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт