90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 231
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Подкрепата я имаш,волята е от теб Simple Smile))

# 166
Благодаря Simple Smile По принцип мисля ,че съм инат и не ми е за пръв път да правя диети ,но сега проблема мие е ,че отказах цигарите (с което много се гордея Simple Smile)и малко изпуснах положението Simple Smile

# 167
  • Pleven, Bulgaria
От наша страна подкрепата я имаш,а останалото е от теб.
Искам да попитам има ли проблем,че пия вода късно вечер

# 168
 Искам да питам нещо и се надявам да не срещна много укори от ваша страна. От другата седмица започват коледните пости и защото преди време съм ги правила се чудих дали да не съвместя двете неща и сега. Според мен проблемен е само белтъчния ден, но ако наблегна на соевите продукти дали ще бъде удачно . Моля ви за вашите мнения - няма да се обидя на никого каквото и да споделите само ще бъда благодарна  Heart Eyes

# 169
  • София
Ади, няма да си съвсем по диетата, знаеш.
Можеш да заложиш на соевите продукти, да, добър заместител са Peace
Можеш да погледнеш темите за здравословно хранене, има идеи за заместители на протеините - различни соеви продукти, млека от ядки и т.н.
Ако си спазваш принципите на режима+ постенето- само хубави резултати ще постигнеш Peace
Много ще се радвам да пишеш и споделяш, защото мисля да направя същото Hug
Килограмите ми са на невиждани висоти Close

# 170
Добро утро,

Как съм се отплеснала и хоп нова тема и то се записвам на 12 страница. Иначе си карам стриктно режима, днес съм на варива, ще сготвя един боб може и пилаф с маслини. Фурната ми не работи и импровизирам от няколко дни, но както и да е. Връщам се назад да Ви чета.....

Честит имен ден на всички именници! Пожелавам Ви само положителни емоции.  bouquet

# 171
Добро утро, да пием по кафе!

Днес съм на варива:
З - ябълка или грозде
О и В- постни сърмички

# 172
Ge4i,благодаря за кафенцето!
Добро утро на всички!
И аз днес съм на варива днес:
З-кафе,2 круши
О=В-картофена яхния,салата(зеле,морков,сусамено и ленено семе)

Честит Имен Ден на Имениците!
Усмихнат и слънчев ден!  bouquet

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 08:20 от IVANJELINA

# 173
  • Бургас
Момичета вече месец и половина стриктно на диетата съм свалила 1,5кг.Как мислите дали мога за седмица да мина НВД за да дам рестарт и да стресирам организма и след това да продължа или да си карам така до края?

# 174
  • София
Добро утро!

Ge4i благодаря за кафето!   bouquet

Днес като гледам май ще направя един плодов ден. Имам ябълки, тиква и орехи.
Разкошотийо, хайде присъединявай се, ама вече редовно  Grinning

И най-вече Честит имен ден на всички!

# 175
Здравейте.

Имам плюс днес, заради смесен обяд и вечеря в 19,20 ч. Не успях да го избегна това, днес дано да се справя.

Хубав ден.

# 176
  • София
Здравейте, влизам за да дам отчет
Вчера - варива
з - 2 кивита
о - боб яхния
в - салата домати, краставици и царевица

днес - въглехидрати
з- 3 кивита
о - фузили с гъби, лук и червена чушка
в - не е ясно, имам още от фузилите, но ми се хапва сладко
Снощи сготвих муска за домашните. Стана страхотна, познах по миризмата Wink Така де, волята трябва да се калява Mr. Green

ПС. кантара ме мрази!

# 177
Добро утро.
100гр. от вчера нагоре, не е болка за умиране  Whistling А и мц иде в събота.

Ади, според мен можеш да си постиш с чиста съвест. Съчетанието е възможно. В правилата на първа страница пише, че в белтъчния ден можеш да ядеш соеви продукти. Освен това Коледният пост е един от по- леките пости, така че има доста дни, в които ще можеш да ядеш риба. А пък мекотелите се водят постна храна според Типика, който в крайна сметка регламентира поста. Ако те интересува кои са дните, в които е разрешена риба, пиши и ще пиша надълго и нашироко.

Ну, айде бе, мила, откога те чакам да почна с тебе  Mr. Green

Днес:

- ябълка
- зеле с моркови салата и някакво белтъчно допълнение
- риба със салата

# 178
Всяка сутрин пия кафе с вас,радвам се за резултатите и подкрепям новите момичета newsm10.Вчера бях на плодове изкарах на 3 банана и един портокал,и около 100 гр слънчогледови сурови ядки.Резултат има-надоло,но ще ви дам окончателни мерки на 29.11.когато ми свършва режима,така свикнах тук и с това ,че всеки ден си имам меню,че направо ще ми липсва.Днес - несъм го измислила още,може за обяд супа-пиле,а за вечеря месце някакво ,ще видя.Лек ден и много минуси!

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 10:55 от gerito2012

# 179

Общи условия

Активация на акаунт