90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 265
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Възможно е  Simple Smile И вода ще чистиш лесно, и последно натрупаните килца ще чистиш лесно. Ако си стриктна, разбира се. Аз например в първия месец от диетата само и единствено свалях, нямах задържания, нямах качване. Просто бях ги качила тея 6 кила за много кратко време. После лесно ги и смъкнах.

# 121
blackisback,аз пък от тези бобови и варива ,при мен беше грах конкретно-днес голям +! ooooh!Е,и зелева салата-това съм яла.Що тъй днес не разбира newsm78!Имало е дни с прегрешения,пък не с такъв голям плюс..Ама ше се опра"им,както се казва Grinning
Аз май най-свалям след Вх.Много странно-цял живот съм внимавала с точно тези неща-тестени и сладки работи,а пък така да ги обичам.И се оказва-че от тях не качвам толкова... newsm78
Днес-з-банани,о-баничка/дояла ми се е купешка баничка Mr. Green/в-вероятно парче "Бяла Неделя"
Усмихнати да сме всички фиданки днес!

# 122
Добро утро фиданки  bouquet
Не мога да не се похваля, че сутринта се намъкнах в "ДЪНКИ", които дават сигнал когато съм поела в неправилната посока Laughing
Много ме зарадва сутринта в това мрачно време newsm44 newsm44 newsm44

# 123
  • София
След вчерашният плодов - 1,1 кг.

# 124
Привет и от мен! След успешен плодов вчера и отминал МЦ се отчитам за 1 път  Blush
За 4 четворки при "заобикаляне" на някои правила съм около 1.5 - 2кг. надолу. За мен това е супер, защото искам да сваля общо около 5-6кг  Blush

Съветвам всички да не се отказват при невъзможност за спазване на часове между хранения или разни други правила, а да се опитват да са максимално стриктни, доколкото могат. Опитах се август да започна диетата за втори път, но не успях поради тази причина. Направих 2-3 късни вечери, пих няколко чаши вино и реших, че няма смисъл  Tired Сега продължавам с диетата въпреки тези неща и резултатът е налице, макар и по-бавен  Peace

Хубав ден от мен  Hug

# 125
  • Варна
Еееееееее момичета за пръв път от началото на диетата не съм + в белтъчен а даже -300 грама  Grinning
Много съм доволна друго си е да не видиш +1 кило на кантара ...цялата работа идва от количеството и по малкото сол а и вода пих доста.Сега остана да дойде и МЦ да се успокоя:peace:

# 126
Момичета, ето тази статия може да ви бъде полезна при избора на храни!
http://www.bb-team.org/articles/3627_glikemichen-louding
Оказва се, че не са толкова важни калориите, а гликемичния индекс на храните. Аз лично мисля да приложа някои принципи от тази статия.

Днес ми е въглехидратен ден. Смятам на обяд да хапна 2 филийки ръжен хляб с лютеница или с пресен домат.  newsm78 А вечерта ще е пица с гъби и лук.

Моето семейство започваме за втори път тази диета. Предния път изкарахме близо месец и бяхме много доволни. Бяхме свалили по 4-5 кг. и всички ги забелязваха. Но се заредиха едни празници, рожденни дни и ... приключихме с диетата до там.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 11:06 от strange_love

# 127
Здравейте,
аз за пореден път се вкл. в диетата.
Записвам се за да следя и да крада идеи за хапване:)
Сваляла съм един път 13 и един път 10 кг. От една
година правя опити и не мога да я започна - развалям я още
на първата четворка. Постепенно килата се качиха и имам нужда от поне -10 кг
Дано имам повече воля сега с вас  bouquet

# 128
strange_love, за коя статия става въпрос? Може ли линк newsm78

# 129
  • сред люляците
Здравейте и от мен.
Това ми е първи път на диета. Досега никога не съм спазвала такава. Вече 9 дни спазвам правилата и се чувствам много добре. Виждам, че всички се теглите много редовно и непрекъснато отчитате плюсове и минуси. Аз обаче съм решила да се претегля чак след първия месец. Надявам се, че това няма да обърка нещата  newsm78
Желанието ми е да сваля общо около 5 кг, но и на 4 ще съм доволна. Mr. Green

Менюто днес:
з - кафе и ябълка
о - варено месо
в - вероятно яйца, още не съм решила

Пожелавам ви страхотен ден!   bouquet

# 130
Много се извинявам, забравила съм да постна линка.

http://www.bb-team.org/articles/3627_glikemichen-louding

# 131
  bouquet хaй на всички момичета.Аз съм нова в тази диета и ви изчетох от 1та та до тази тема и реших и аз да пиша след толкова четене  Joy.Казвам се Мария и след 2та ми бременност качих 35 кг,който е време да сваля.Бебо е нас 3 месеца,но аз не се понасям..Започнах фитнес от 1 месец насам и съм свалила 5 кг до тук .Днес ми е 9ти ден от диетата и се надявам с нея да смъкна останалите 30....... newsm39 newsm39 newsm39 newsm39

# 132
strange_love, благодаря за линка  Heart Eyes Полезен е!

Днес въглехидратен:
З - малък банан, чай и хапчета  Mr. Green
О- спагети Чойс с лютеница (купувате ли си специална диетична лютеница без захар, или?  Rolling Eyes )
В. - Или същото, или нещо сладко + хапчетаа

Имам и един малко глупав въпрос, но винаги съм знаела, че за да има добре работещ метаболизъм, са необходими чести хранения по малко. Това е единственото, което ме притеснява в този режим! Тези само 3 хранения. Особено за човек, който става рано и закусва рано, не знам кога би трябвало да му е вечерята, че да не огладнее зверски преди лягане. А при гладуване организмът, знаете, се презапасява и става лошо  Tired

# 133
Ехааа, колко много минусчета   Heart Eyes
аз след първата четворка съм - 1 кг.. лошото при мен е, че като ям ям..като съм на диета хич не ям  Cry вчера съм яла само 1 ябълка, малко бадеми и малко тиква.. днес пропуснах закуската и въобще  Crazy а не е хубаво така...трябва да се хапва, че организма ще трупа запаси от най-малкото после   Crazy Crazy
А, и Арис го каза същото  Embarassed

# 134
  • София
Имам и един малко глупав въпрос, но винаги съм знаела, че за да има добре работещ метаболизъм, са необходими чести хранения по малко. Това е единственото, което ме притеснява в този режим! Тези само 3 хранения. Особено за човек, който става рано и закусва рано, не знам кога би трябвало да му е вечерята, че да не огладнее зверски преди лягане. А при гладуване организмът, знаете, се презапасява и става лошо  Tired

Напълно достатъчни са три хранения, когато са добре разпределени като време. Като минат 10 дни и се храниш в едни и същи часове, организмът свиква и не си гладна през другото време.
Аз вече три години закусвам в 9-9.30 ч., обядвам в 12.15-12.30 ч. и вечерям най-късно до 17.30 ч., а вчера даже в 16.30 ч. И не озверявам. Всичко е въпрос на психика и воля.

Общи условия

Активация на акаунт