90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
И аз не разбирам какво става, но тези огромни постове с повтаряща се информация ме правят  #Crazy
GigiBo, мисля, че не постъпваш зряло като се заяждаш постоянно с Нана (не защитавам и не нападам никого), която винаги е давала съвети на всички, а ти се появяваш изведнъж и спориш за щяло и не щяло.
Защо просто не дадеш линк за това, което ти твърдиш, че е правилният вариант на диетата, и всеки може да си го прочете, а не да пускаш 487286 поста с обяснения и нападки.
Все пак толкова много хора са постигнали чудесни резултати, водейки се по правилата от 1ва страница; всеки си решава дали да спазва всичко, дали иска оптимални резултати или не, колко бързо иска да сваля и т.н...
Но наистина не е приятно след претоварен ден да влезнеш тук с цел разтоварване/споделяне/питане, а да видиш ...това, което е сега.

Както и да е, менюто ми за днес:
З банан
О телешко със сос от гъби
В пилешки хапки със салата

# 226
Здравейте момичета . Улисани в това да четем постове, на  лицето,което се появява периодично в темата и ни ограмотява и поучава за кой ли път...пропуснахме да отбележим и честитим  свелият християнски празник.Да бъдат живи и здрави всички празнуващи и техните семейства и здравето да е в телата и душите на всички ! Наистина се нуждаем от малко търпение и смирение и нещата ни ще потръгнат в правилната посока. Това е за сега от мен и ме извинете за дългия и объркан малко пост , но се ошашавих от многото излишъци и имотикони едни след други и така...Последно да се обърна към Gigi -нищо лично ,но не мисля,че е много оригинална твоята постоянна намеса и коментари по въпроси на които никой не ти е искал мнение.Все пак сме зрели хора, а не Тимуровска команда !

Абе , какъв е този светъл християнски празник , дето си го честитите непрекъснато групичката на Нана Mr. Green , ние го нямаме тук , този празник , пък и ние сме християни  Mr. Green, така и не разбрах кой е ?
Можеш ли да ме осветлиш по въпроса mimito6q , че и ние да попразнуваме  Cry?

# 227
Момичета, не се карайте! И двете сте отслабнали, спазвайки режима, което е достойно за възхищение в моите очи. Благодаря за споделените подробности. Мисля, че всеки има глава на раменете си и може де прецени кое му се струва по-правилно и по-поносимо като режим.

# 228
И аз не разбирам какво става, но тези огромни постове с повтаряща се информация ме правят  #Crazy
GigiBo, мисля, че не постъпваш зряло като се заяждаш постоянно с Нана (не защитавам и не нападам никого), която винаги е давала съвети на всички, а ти се появяваш изведнъж и спориш за щяло и не щяло.

АМИ НАНА ДАВА И НЕПРАВИЛНИ СЪВЕТИ!

Защо просто не дадеш линк за това, което ти твърдиш, че е правилният вариант на диетата, и всеки може да си го прочете, а не да пускаш 487286 поста с обяснения и нападки.

АМИ КУПИ СИ КНИГАТА И СИ ГО ПРОЧЕТИ И ЩЕ ВИДИШ САМА РАЗЛИКИТЕ  neri19 !

Все пак толкова много хора са постигнали чудесни резултати, водейки се по правилата от 1ва страница; всеки си решава дали да спазва всичко, дали иска оптимални резултати или не, колко бързо иска да сваля и т.н...

ТОВО КАЗАХ И АЗ , АМА ВСЕ ПАК НОВЕТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ПРАВИЛНИТЕ ПРАВИЛА И ЗАТОВА ГИ СЪВЕТВАМ ,ДА СИ КУПЯТ КНИГАТА, А НЕ ДА СЕ РЪКОВАДЯТ ОТ ПЪРВА СТРАНИЦА И НАНА !

Но наистина не е приятно след претоварен ден да влезнеш тук с цел разтоварване/споделяне/питане, а да видиш ...това, което е сега.

АМИ ТОЗИ ФОРУМ neri19 Ь НЕ Е С ЦЕЛ РАЗТОВАРВАНЕ, АМИ С ЦЕЛ 90-ДНЕВНАТА ДИЕТА !

# 229
GigiBo
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B … D0%B4%D0%B5%D0%BD

Известна още като "Притча на Архангел Михаил"

Седяло малко момче, син на дърводелец, и гледало тренировка на двама воини. И двамата виртуозно владеели меча, единия в нападение, другия в защита. Следейки атаките на първия и светкавичното париране на ударите от втория, момченцето си помислило:"Оказва се, че както всяко нещо на земята, мечът има две страни-нападение и защита. А дали мечът има и трета страна?" "Има!"-казал някой зад гърба му. Детето се обърнало и видяло ангел с огнен меч в ръка. Било изумено. Но ангелът посочил:"Виж!" Момчето се обърнало и видяло върху щита на единия воин кацнала пеперуда. Другият воин замахвал със своя меч. В душата на детето се надигнала вълна от чувства. Огромната вътрешна сила, пробудена от състраданието, изригнала във вика на момчето:"Спрете!" Воините замръзнали. Пеперудата отлетяла.
"Това е третата страна на меча - чуло момчето зад гърба си .- Словото е материализираната сила на мисълта и духа.

http://www.znam.bg/com/action/showBook?bookID=923&elementID= … 1&sectionID=5

# 230
Момичета, не се карайте! И двете сте отслабнали, спазвайки режима, което е достойно за възхищение в моите очи. Благодаря за споделените подробности. Мисля, че всеки има глава на раменете си и може де прецени кое му се струва по-правилно и по-поносимо като режим.

Не се карам, strange_love, карат се с мене, както и с много други , които са дошли тук и са казали нещо срещу ,"първа страница" и Нана , които са грешни !

За това най-добре си купете книгата и обещавам, че диетата ще ви е много по-лесна, приятна и бърза от диетата на Нана и "първа страница " !
И много , по-малко отказали се ще има ! Grinning
И вижте в интернет има много други, по-добри форуми от този тука,  за поддръжка на 90-дневната диета !

Искам ,да помогна, поне като си губите времето с диетата ,да я правите правилно, а правилното е мноооооого по-лесно, от варианта но "Първа страница" и на Нана !

Чао, ДжиджиБо отива на разходка  Sunglasses !

# 231
Ами Вие си стоите само върху кантара уважаема християнко или там както Ви наричат по Вашето местоживеене. Съжалявам Ви за това ,че толкова неща знаете за диетата ,а не знаете ,за християнските празници и ценности.Днес е Св. Архангел Михаил и много хора празнуват имен ден и палят по свещица за здраве.Другото което е не толкова празнично и весело е ,че се разделяме с българският патриарх Максим и утре е неговото погребение и ден на траур . Съжалявам за натрупаните негативи в темата от мое име се извинявам на всички засегнати пряко или косвено. В режимна почивка съм и съм свалила 16кг до тук без Вашите проповеди... Как ли се е получил този резултат ???

# 232
  • София
Ами Вие си стоите само върху кантара уважаема християнко или там както Ви наричат по Вашето местоживеене. Съжалявам Ви за това ,че толкова неща знаете за диетата ,а не знаете ,за християнските празници и ценности.Днес е Св. Архангел Михаил и много хора празнуват имен ден и палят по свещица за здраве.Другото което е не толкова празнично и весело е ,че се разделяме с българският патриарх Максим и утре е неговото погребение и ден на траур . Съжалявам за натрупаните негативи в темата от мое име се извинявам на всички засегнати пряко или косвено. В режимна почивка съм и съм свалила 16кг до тук без Вашите проповеди... Как ли се е получил този резултат ???

С грешната първа страница  Joy Joy Joy

Да си отчета деня, който днес беше плодов
з - 2 ябълки и кафе
о - варена на пара тиква и орехи
следобяд - 2 ябълки
в - тиква

# 233
Боже, божеееее, а аз се чудех кога успяхте да изпишете 3 страници.

GigiBo, господин ли си, госпожа ли си, или каквото си там, ти май ОТНОВО си гладен/а? Няма лошо да пишеш, ама не е ли малко отегчително да пишеш такива огромни постове? Да си жива и здрава, де. На някой може да му е полезно.

Мацки, няма такива вкусни сърми на света!!!  newsm62 Пак ще си наготвя. Сега съм в чуденка какво ще хапвам утре - въглехидрати. Приемам съвети всякакви, ама да е нещо лесно, че май не ми се готви днес.

# 234
  • София
Боже, божеееее, а аз се чудех кога успяхте да изпишете 3 страници.

GigiBo, господин ли си, госпожа ли си, или каквото си там, ти май ОТНОВО си гладен/а? Няма лошо да пишеш, ама не е ли малко отегчително да пишеш такива огромни постове? Да си жива и здрава, де. На някой може да му е полезно.

Мацки, няма такива вкусни сърми на света!!!  newsm62 Пак ще си наготвя. Сега съм в чуденка какво ще хапвам утре - въглехидрати. Приемам съвети всякакви, ама да е нещо лесно, че май не ми се готви днес.

Филии с лютеница за обяд и примерно зелена салата  Simple Smile

# 235

АМИ КУПИ СИ КНИГАТА И СИ ГО ПРОЧЕТИ И ЩЕ ВИДИШ САМА РАЗЛИКИТЕ  neri19 !

ЗАТОВА ГИ СЪВЕТВАМ ,ДА СИ КУПЯТ КНИГАТА

АМИ ТОЗИ ФОРУМ neri19 Ь НЕ Е С ЦЕЛ РАЗТОВАРВАНЕ, АМИ С ЦЕЛ 90-ДНЕВНАТА ДИЕТА !

Именно, GigiBo, ние всички можем да си купим книгата и да си я прочетем, не е нужно ти да ни я преразказваш.
Ти може и да влизаш тук само да натоварваш хората, но много момичета използват темата да се похвалят или оплачат (ЕСТЕСТВЕНО ЗА НЕЩА СВЪРЗАНИ С ДИЕТАТА!), което действа много разтоварващо!

Лека вечер на всички и приятно прекарване на празника на всички именици!   bouquet

# 236
Боже, Боже..колко мъка има по тоя свят, Боже..както е казал един велик писател  Tired
Аз като че ли взех да свиквам с режима..ама на моменти си ме гони зверския глад  ooooh! уикенда ще ходим на почивка и не ми се ще да разбърквам дните..ама баш събота ми е плодов  Mr. Green та ще видим, ще се опитам поне на салатки да го изкарам  Crazy

# 237

Много лесно и много вкусно, спагети с чери. Сега ще търся темата за рецепти, че тук не може, нали? Пък и да потърся въпросните сърми, че май съм гладна  Simple Smile

# 238
Не се карайте, момичета!  Hug Тук сме да си помагаме, не само със съвети, ами и чисто емоционално, мен поне като споделя и видя и други режимни, някакси ми е по-лесно и дори и да има различия в режима на всяка от нас, може да е за добро. Нека всеки си усети все пак как се чувства най-добре! Ако нещо действа, дори и да не е по диетата, нека си кара така.  Simple Smile

GiGiBo, аз ти прочетох постовете и което ми идва наум да попитам по тях, е правилно ли съм прочела - във въглехидратен ден може да се яде пица с кашкавал и шунка?!  Rolling Eyes Не трябваше ли все пак в този ден да е само със зеленчуци. Т.е. аз знам, че така пише на първа страница (без кашкавал, без сирене, без колбас, яйце и т.н.), но ми е интересно - това смесване описано ли е в книгата, или..
И има ли я тази книга преведена някъде в интернет? Да я попрелистя.

bouquet

# 239
оххх чакам с нетърпение мъжът ми да се прибере за да ми нареже тиквата...да  сваря малко

Общи условия

Активация на акаунт