90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Аз не разбирам и друго - защо момичетата толкова се плашат от идеята за мускули? Вярно е, че тежат повече от мазнините, но като обличате нова дреха, размерът й от кантара или от сантиметъра се определя? Едно 65-килограмово стегнато тяло с 13% мазнини изглежда в пъти по-добре от 65-килограмово тяло с 30% мазнини. Разликата е толкова умопомрачителна, че не бихте повярвали, че двете момичета тежат еднакво.
Глупаво е да се робува само на кантара. А ако се страхувате да не станете културистки, то това няма как да стане само с велоергометър и без да вдигате сериозни тежести в конкретни протоколи и без да пиете протеин и значително количество други добавки. Просто женското тяло не е предразположено към бързо трупане на мускули.

Това за водата няма да го коментирам изобщо. Много по-добре е да се изпият 2-2.5 литра, разпределени равномерно през деня, отколкото да излочите 5 литра на 2-3 пъти (както би следвало да прави ДжиДжиБо, ако наистина спазва интервалите, за които пише и ако наистина пие по толкова), тъй като това вече наистина товари и бъбреците, и сърцето. Разбира се, че ако сте забелязали, че като пиете вода вечер, после се будите за тоалетна, ще ограничите малко течностите по това време от денонощието, но това ще го направите със или без диета. За който няма такива проблеми, да си пие вода спокойно, тъй като тя измива организма и му помага за всички процеси.

Тъй. И аз да не се заричам много, че плановете ми търпят промени. Вече ще си пиша менюто само вечер:
Днес ден 3, въглехидрати:
Закуска: ябълка, чай с джинджифил и лимон и 1 лъжичка мед
Обяд: сериозно количество спагети (1 пълна чиния) с доматен сос на Барила с гъби, много лук, черен пипер и босилек
Вечеря (мноооого грешна  Joy): 1 натурален шоколад, 1 Марс
Дотук 3 чая с джинджифил и лимон, предстои още един преди лягане.

За утре си взех портокали, банани и сурово кашу, имам и 1 останала ябълка, та това ще е и менюто. Малко ми е притеснено обаче, но целият следобед ще съм ангажирана, та се надявам да издържа.

Между другото, не знам какви са цените на пресния джинджифил в България и дали е лесно откриваем в момента, но чета страхотни работи за свойствата му, включително го препоръчват и за отслабване. Не мисля, че пречи по какъвто и да е начин на 90-дневната диета и може да се приема успоредно с нея.

# 466
  • София
Между другото, не знам какви са цените на пресния джинджифил в България и дали е лесно откриваем в момента, но чета страхотни работи за свойствата му, включително го препоръчват и за отслабване. Не мисля, че пречи по какъвто и да е начин на 90-дневната диета и може да се приема успоредно с нея.

Виждала съм в Кауфланд. За цената не съм сигурна, но е нещо около 6-8 лева за килограм.

# 467
Ясно. Тук, така като смятам, е 4-5 лв. килограмът и се ползва масово. Половината от нещата, дето чета за него да са истина, си струва да си правим компания с него през зимата.  Heart Eyes Отделно, че ужасно ми харесва вкуса му.

# 468
  • София
Ясно. Тук, така като смятам, е 4-5 лв. килограмът и се ползва масово. Половината от нещата, дето чета за него да са истина, си струва да си правим компания с него през зимата.  Heart Eyes Отделно, че ужасно ми харесва вкуса му.

Аз не съм опитвала, но това е защото съм стара консервативна Баба  Mr. Green

# 469
"Културистка" не се става току така. Жените качват мускулна маса много по- бавно от мъжете и съответно релефът е много трудно постижим. Културисткият вид се докарва с друг тип диета, много хранителни добавки, много работа във фитнеса( някои си го спестяват със забранени вещества във спорта), а при жените с прием на хормони. Така че не се притеснявайте. Единственото, което е малко по- опасно е загубата на талия, но се съмнявам, че до там ще се стигне.

Джинджифилът само в коледните сладки  Mr. Green И аз съм консерва.

# 470
така.............аз никога през живота си не съм спортувала ,понеже мислех че е глупаво ГРЕШКААААААА.тРЯБВАШЕ ДА КАЧА 35 КГ за да преоткрия спорта..Колко е хубаво и тонизиращо.Започнах със фитнеса на 02/10 и свалих без 90дд 5 кг.След това реших да я започна и да я комбинирам заедно със фитнесА (ходя през ден).и Ефекта разбира се стана по бърз...Е това е от мен.
Да се оплача ,че днес мъжът ми се прибра в 18 и тръгнах на фитнес ,та до 8 и 30 и все още не съм вечеряла....но понякога и това става Simple Smile

# 471
Спортът може да бъде опасен единствено при по- пълни хора, защото тогава се натоварват ставите.  Rolling Eyes

# 472
  • София
Спортът може да бъде опасен единствено при по- пълни хора, защото тогава се натоварват ставите.  Rolling Eyes

Не само ставите, Блеки, сърцето също.

# 473
  • София
Спорт има за всеки. Всичко зависи от нуждите и възможностите.
Джинджифила....Разкоша го омита от сушито, аз съм на път да Sick
Суров си е гаден корен, виж, в сладкиши- ммммм. Аз съм пила джинджифилов чай и страшно ми хареса.

# 474
Спорт има за всеки. Всичко зависи от нуждите и възможностите.
Джинджифила....Разкоша го омита от сушито, аз съм на път да Sick
Суров си е гаден корен, виж, в сладкиши- ммммм. Аз съм пила джинджифилов чай и страшно ми хареса.

да така е..При по -пълните хора се правят по леки кардиотренировки

# 475
Много съм"грешна" тази вечер:))
Ха ,да го видя сега Мистър Метаболизъм как ще ме изненада-леко грухтя от кекса и сладоледа,и ми е тежко,но съм седнала доволно пред ТВ и се чудя Що за чудо ще да е да слабея със сладки прегрешения,но щом са такива правилата,така да бъде:)))...Ако застоят продължи,и аз ще правя ускорен режим след 75 ден.
Днес ми е 48 ден.
Висока 168 см.Нормално съм58- 59-60 кг.
Започнах 69/никога не съм била толкова,освен в 9 месец бременна/,но ги качих за 9 месеца някъде от обездвижена работа и много стрес.
Бях на риби и меса със салати около 4 месеца,но не мръднах грам,въпреки ежедневен спорт.
С този режим до първи воден-6 кг надолу
След първи воден-качих 1-1,5 кг
Заастой досега.И това малко ме отчайва,понеже ентусиазъмт ми спадна,но никога няма да се откажа!!!!!!!!
Но много ми харесва ржимчето-много добре се чувствам.
Грешна съм с количествата и сега се надявам да бъда по-стриктна !!!
Лека вечер от мен-утре нов ден,нови успехи!
И усмихнат форум!

# 476
Много съм"грешна" тази вечер:))
Ха ,да го видя сега Мистър Метаболизъм как ще ме изненада-леко грухтя от кекса и сладоледа,и ми е тежко,но съм седнала доволно пред ТВ и се чудя Що за чудо ще да е да слабея със сладки прегрешения,но щом са такива правилата,така да бъде:)))...Ако застоят продължи,и аз ще правя ускорен режим след 75 ден.
Днес ми е 48 ден.
Висока 168 см.Нормално съм58- 59-60 кг.
Започнах 69/никога не съм била толкова,освен в 9 месец бременна/,но ги качих за 9 месеца някъде от обездвижена работа и много стрес.
Бях на риби и меса със салати около 4 месеца,но не мръднах грам,въпреки ежедневен спорт.
С този режим до първи воден-6 кг надолу
След първи воден-качих 1-1,5 кг
Заастой досега.И това малко ме отчайва,понеже ентусиазъмт ми спадна,но никога няма да се откажа!!!!!!!!
Но много ми харесва ржимчето-много добре се чувствам.
Грешна съм с количествата и сега се надявам да бъда по-стриктна !!!
Лека вечер от мен-утре нов ден,нови успехи!
И усмихнат форум!

Застоя може да се дължи на това ,че имаш много добри мерки и резултати ... И аз съм 168 и ако ти покажа моя снимка , 57 кг ... ще кажеш,че съм кльощава .. Давай напред и не му мисли , мисля ,че си постигнала много до сега за толкова кратко време ... До какви мерки искаш да стигнеш ?  bouquet

# 477
И аз съм твърдо за спорта. За жалост спрях да ходя на плуване, че все не ми остава време, но пък ходя поне 1 час пеша на ден и поне 3-4 пъти седмично правя упражнения вкъщи. Когато има с кой ходя и на тенис. Така си поддържах килограмите преди 90дд, а сега ми помага в отслабването.

Да се похваля, днес си купих нови дънки. Обикновено нося 12 (по UK-ската номерация), а новите ми дънки са 10  newsm44

днес въглехидрати
З нар
О 2 филии с лютеница
В 2 понички

Лека вечер, фиданки!

# 478
И аз съм твърдо за спорта. За жалост спрях да ходя на плуване, че все не ми остава време, но пък ходя поне 1 час пеша на ден и поне 3-4 пъти седмично правя упражнения вкъщи. Когато има с кой ходя и на тенис. Така си поддържах килограмите преди 90дд, а сега ми помага в отслабването.

Да се похваля, днес си купих нови дънки. Обикновено нося 12 (по UK-ската номерация), а новите ми дънки са 10  newsm44

днес въглехидрати
З нар
О 2 филии с лютеница
В 2 понички

Лека вечер, фиданки!

У-уу УЖАС - филии с лютеница ! СРАМОТА ! .... Ха-ха , в кръга на шегата разбира се ! Ама ми се доядоха понички  smile3521 newsm51 Честито за номерчето , сигурно ти е било по-приятно даже и от кантара ...

# 479
Девойчета,привет и от мен.Докато прочета страниците и станало доста късно ,но и аз да дам отчет Simple Smile
Днес съм на варива.Две хранения :първото в 12:30ч -ориз с гъби на фурна и вечеря в 18:30 пак същото.Не закусвам нищо до 12:00 ,но за сега се справям.Изпих и около 3,5 литра вода ,от нямане какво да правяхахахахаНезнам до колко е правилно ,но ще се премеря в понеделник сутринта, след втория плодов за да видя дали има някакъв резултат.По дрехите за сега нищо не усещам Sad

Общи условия

Активация на акаунт