90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета!
maniohi, и аз в началото не можех да ям само 3 пъти и често съм си хапвала следобяд, ососбено във въглехидратен, но след първите 2-3 четворки свикнах само с 3 хранения. Хапвай повече на обяд и по-ранна вечеря и ще свикнеш и ти. Успех!
Успех и на всички други, които сега се присъединяват.

Днес обядът ми беше чак в 2 и бях прегладняла, та изядох 2 купички картофена крем супа, но ще гледам вечерята да ми е лека, въпреки че май ще е същото и за вечеря.

# 706
  • София
Приключих с яденето за деня, ама не и с работата  ooooh!

Менюто

з - 1 ябълка и кафе
о - малко картофи на фурна, малко боб и кьопоолу
в - боб яхния

# 707
  • Варна.....

Реших да постя. Предвид нещата, които се случват около мен напоследък, си мисля, че ще е хубаво да си попречистя душата малко Blush За мен ще е голямо предизвикателство да успея да съчетая режима с постите, хубавото е, че съм в почивка и ще ми е по-лесно. Споделям, понеже се разискваше този въпрос скоро и ако някой друг е взел същото решение, можем да се подкрепяме.
Две сме!
Днес завършвам втората си "четворка", но не съм писала досега в темата.

едит: може ли в продово- зеленчуковият ден да се хапват варени зеленчуци?

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 18:06 от tais

# 708
  • Pleven, Bulgaria
Благодаря ви за отговорите.Да се отчета
З:Кафе и банан
кускуса беше и за обяд и за вечеря,че изпуснах повече и щеше да ми е много за едно ядене.Като за обяд беше с лютеница,което не бях пробвала,но ми хареса
В:го направих и аз по варварския начин със захар и 1 парче сладкиш
taisаз съм хапвала варени зеленчуци и салата,защото ми беше писнало от плодове.Не знам дали е проблем,но мисля че не е толкова голямо прегрешение.
А за постите и аз го обмислям,но не знам как ще бъде в протеинов newsm78 Но сега като има и други може да се реша

# 709
strange_love - спокойно. Не го взимай толкова на вътре - в началото се случва често. Важното е, че си го разбрала и осъзнала. Едно ще ти кажа - не зная колко килограма си и колко имаш за сваляне, но от опит ти казвам - само истинските хора в живота ти ще знаят и ще те подкрепят, а на останалите не дължиш нищо.

maniohi - нормално е, особено във бобов и въглехидратен  - това са храни с висок ГИ, което означава, че ако не ги комбинираш с достатъчно зеленчуци се огладнява бързо. Опитвай към баниците и изобщо към всяко ядене да прибавяш голяма порция салата. Чай следобед или кафе също засища. С водата как си?

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 18:54 от Госпожица Дух

# 710
Девойчета приключих с тазвечерната ми тренировчица и се чувствам перфектно-душче,варени яйчица със зелена салтка и всичко е ОК.Понякога ,когато съм на работа нямам време да ходя да тичам и това ми липсва ,защото свикнах.Simple SmileТака ,че и аз съм ЗА комбинация 90ДД+спорт.

П.П. последните странички от темата са някак си приятни и спокойни без заядливкоци Simple Smile

# 711
Оф, безкраен ден - че и не твърде продуктивен дотук. Само висене, нерви и планове. А сега тепърва ми почва истинската работа, дето имам да я свърша и тая вечер ще се виси до нощите.

Днес съм на варива, ден 6:
Закуска (в 7 часа  ooooh!): 1 портокал
Втора закуска (в 11 часа): 1 портокал
Обяд (в 14 часа): сварих 100 гр. ориз, добавих 1 консерва царевица (без захар) и една малка грах (тя имаше захар обаче). Получи се някакво огромно количество храна, изядох половината с идеята другата половина да ми е за вечеря
Следобед ми прималя - не чувствах глад, а просто ми падна кръвната захар и почнах да виждам лилаво, та пих 2 глътки студен чай, което оправи положението само временно и после се наливах с вода, за да мога да се прибера. Сега като че ли по' бива.
Вечеря: трябваше да е оризът, ама не ща и да го погледна в момента, още повече, че ми вдигна страшни киселини, което ми се случва много рядко, та в момента си варя картофи и ще си ги изям с малко олио (и евентуално малко лук, ама с тия киселини...). Очертава се да вечерям към 19:30.

Утре въглехидратен, нямам идея какво ще е - в момента не ми се прияжда нищо такова, та утре ще го мисля. И си купих сантиметър, че ми трябваше за академията, ама поне мерките ще мога да си следя - утре сутрин ще се измеря.

# 712
Девойчета приключих с тазвечерната ми тренировчица и се чувствам перфектно-душче,варени яйчица със зелена салтка и всичко е ОК.Понякога ,когато съм на работа нямам време да ходя да тичам и това ми липсва ,защото свикнах.Simple SmileТака ,че и аз съм ЗА комбинация 90ДД+спорт.

П.П. последните странички от темата са някак си приятни и спокойни без заядливкоци Simple Smile

mdaa

# 713
ох момичета, изложих се мноого днес.. от доста време не съм имала никакви прегрешения, но днес дали заради ПМС, дали заради нещо друго, следобяд изядох 1 филия с лютеница, 2 огромни сладки и 4 шоколадови бисквити в ден за варива #Crazy не знам какво ми стана, и още по-лошото е, че не съжалявам, защото толкова добре ми дойде всичко това.  Но от утре си продължавам с пълна пара, че ще имам голям + за разкарване  Grinning
Лека вечер и не правете като мен !

# 714
Добра вечер!

Повечко воля, ей  Naughty Аз днес имах ужасно натоварен ден, накрая разтоварих с народни танци и се чувствам преродена

Strange love,напълно съм съгласна с казаното от Духчева, но това вече ти го писах.

А сега ви пожелавам отслабваща нощ и се оттеглям с дипломната ми работа и ментов чай  Tired

# 715
ох момичета, изложих се мноого днес.. от доста време не съм имала никакви прегрешения, но днес дали заради ПМС, дали заради нещо друго, следобяд изядох 1 филия с лютеница, 2 огромни сладки и 4 шоколадови бисквити в ден за варива #Crazy не знам какво ми стана, и още по-лошото е, че не съжалявам, защото толкова добре ми дойде всичко това.  Но от утре си продължавам с пълна пара, че ще имам голям + за разкарване  Grinning
Лека вечер и не правете като мен !

А аз пък ракия и трушия ахахах

# 716
Здравейте, момичета!
maniohi, и аз в началото не можех да ям само 3 пъти и често съм си хапвала следобяд, ососбено във въглехидратен, но след първите 2-3 четворки свикнах само с 3 хранения. Хапвай повече на обяд и по-ранна вечеря и ще свикнеш и ти. Успех!
Успех и на всички други, които сега се присъединяват.

Днес обядът ми беше чак в 2 и бях прегладняла, та изядох 2 купички картофена крем супа, но ще гледам вечерята да ми е лека, въпреки че май ще е същото и за вечеря.
благодаря за окуражаването! Надявам се да не е проблем, наистина! успех и на теб с диетата, аз я правя за 2-ри път, като първия път се отказах още в началото, а днес ми беше 11 ден, има още доста! ooooh!

# 717
strange_love - спокойно. Не го взимай толкова на вътре - в началото се случва често. Важното е, че си го разбрала и осъзнала. Едно ще ти кажа - не зная колко килограма си и колко имаш за сваляне, но от опит ти казвам - само истинските хора в живота ти ще знаят и ще те подкрепят, а на останалите не дължиш нищо.

maniohi - нормално е, особено във бобов и въглехидратен  - това са храни с висок ГИ, което означава, че ако не ги комбинираш с достатъчно зеленчуци се огладнява бързо. Опитвай към баниците и изобщо към всяко ядене да прибавяш голяма порция салата. Чай следобед или кафе също засища. С водата как си?
мисля, че е така, но дали не е по добре  по този начин да се храня? Ако приемаш по малко количества на 3 часа? на мен лично ми е по- добре!
за водата- мисля че се справям пия доста течности(вода и чай/без захар или мед), но това за водата 2 часа след хранене, НЕ ГО РАЗБИРАМ!!! Confused

# 718
  • София
Как 2 часа, стига.

Моят втори ден приключи преди 4 часа Joy
З- ябълка и кафе
О- ориз с праз и домати
В- същото + зелева салата.
Изоставам с водата, на хорцата ми прималя даже от дехидратация ooooh!

# 719
Добра вечер!

Повечко воля, ей  Naughty Аз днес имах ужасно натоварен ден, накрая разтоварих с народни танци и се чувствам преродена

Май май с теб вървим на едно в дните. и аз бях на танци тази вечер Simple Smile

Вторият ден мина успешно..с късен обяд и късна вечеря.. Но вместо ориз със зеленчуци бях на ориз с праз и на обед и на вечеря  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт