ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 14

• 33 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сиси, Честит Рожден Ден на детенце!
Да расте здрава,щастлива и усмихната!
  bdbaloni

Успех на малките състезателчета днес! bouquet

# 631
  • София
Сиси честита рожденничка Simple Smile да ти е жива и здрава, усмихната, игрива, разумна и чаровна Simple Smile

Успех на малките състезатели днес Simple Smile

# 632
  • Габрово
Сиси, честит празник на Юлиана    bouquet. Много здраве, успехи и усмивки й желая.

# 633
ЧРД и от мен, да е жива и здрава рожденничката! Simple Smile

Успех на малките състезатели днес!

Ние се заемаме с диктовката, която не напрвихме вчера  Crazy

# 634

Честит рожден Ден на Юлиана! Желая ѝ здраве, безгрижно детство и успехи в училище!
Весел празник на цялото семейство!

Успех и на днешните малки математици!

# 635
  • Варна
Сиси ♥♥ честито ти рожденичка! Да расте здраво и щастливо дете! bouquet Hug

Успех на всички състезатели  Peace!

Болничките да оздравяват бързо!

# 636
Сиси, честита рожденничка! Да ти е жива,здрава,много усмихната и много добра ученичка!

Успех и на състезателите днес!

Да си похваля детето - преписва приказка.Имала желание да се научи да пише красиво,а аз си мисля че ми се подмазва задето ми скъса нервите на вчерашната фотосесия,ама неисе.... важното е крайният резултат.

# 637
  • София
Честит рожден ден на Юлиана Simple Smile
Весел празник вкъщи!

Моя хубостник на 20мин след започването на турнира вече е навън и кара ролери,какво ли е свършил с това бързане  Crazy

# 638
Честита рожденничка на Сиси! Да ви е жива и здрава, да бъде едно усмихнато и лъчезарно дете и всичко най-хубаво и желая!  nbirthday   bigdance2
Успех и на състезанието днес!
Благодаря ви и за пожеланията за оздравяване на Иванинка! Сладоледаз изрично съм забранила а и тя не го обича много.
Вчера бях много изморена и нямах време да седна да пиша как е минало. Оставих я, подредихме и шкафчето с най-различни занимания. На нея и хареса обаче, тя много обича да ходи на село при баба и дядо и този престой и се е видял като почивка.
Запознах се с майката на едно от болните момченца. Случая им е същия, детенцето много често боледувало, те решили да го оставят вкъщи и то се влушило, сега ще стои за 10 дни в болницата поне така каза майката и хубаво че сме я оставили там да не стане като при тях.[/color]
Попаднахме на чудесна сестра, не е някаква злобна а е много приятна. Ива много я заобича и тя сега била нощна смяна и се разбрахме да стои при Ивето, дори каза че и приказки ще и чете. Евала на такива мед. сестри.   bouquet

# 639
  • Петрич
Мими, това е много хубаво, че детето е спокойно и че сте попаднали на страхотна мед. сестра, наистина са рядко срещани и е голям късмет. Браво на смелото ти момиченце и бързо възстановяване.

# 640
ЧРД на Юлиана. Да расте жива и здрава.

След мат. състезание и ние сядаме да пишем домашните за понеделник.

# 641
Сиси ♥♥ да ви е жива и здрава девойката !

# 642
  • Бургас
Честит рожден ден на детето на Сиси ♥♥! Да ти е жива, здрава, щастлива и с много късмет!!! Весел празник!  bouquet Hug

Успех и от мен на съзтезателите!  Mr. Green

И бързо оздравяване на болните! Hug

# 643
Здравейте! Може ли задачите за първи клас от СМТ ? Да се пробваме , че в нашия град не се провежда турнира.

# 644
Охх, тая диктовка с "Л" от сборника с тренировъчни упражнения направо ни взима здравето ooooh!

Госпожата беше писала, че са правили диктовката в клас във Вторник и само 3 деца са се справили без грешка Confused

Общи условия

Активация на акаунт