VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 713
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 240
Добре отговорете защо само Къци е подложен на такова отношение
Златка се изложи първа/със столиците/.Достатъчен повод за някой да и отровят живота вътре
Орлин бих казала също се държи умерено и възпитано ,старае се да не се конфронтира с никого.
После влязоха ВНЛ и бяха посрещнати меко казано зле,но и те някак си се приобщиха и никой не се държи вече лошо с тях

Защо само с Къци.

Цитат
А защо не е друга жертвата ви питам аз? Този просто си плаче да го дразниш, аз от далеч не мога да го трая, представям си вътре какво е. Не се ли замисляте, фенките му, защо никой не го подкрепя  newsm78

Писали сме заедно и сме задали един и същи въпрос

# 241
Браво, Къци бил виновен, че онези дебили го обиждат и се държат просташки....невероятна логика..... ooooh!
Не се ли замисляте, фенките му, защо никой не го подкрепя  newsm78
Аз писах по-назад в темата защо всички се присламчиха към "силните"-Фънки и сие, или са просто безразлични.....В къщата е както е и навън.Стадото се ориентира към този, който демонстрира сила.
Полза и интерес.
Още:В Бг в момента е куул да си простак, да си циничен, да си грубиян, да демонстрираш колко си по-по-най от всички .... Защо очаквате в къщата да е различно?
И там простотията е на пиедестал.Или повечето се правят, че не я забелязват.
Само Къци не реагира според очакваното стадно чувство и стана Черната овца.
Така е в човешкото , а и не само , общество:от яслите до старческия дом....   Laughing

# 242
Цитат
Краси, не преставай да си пишеш мнението - този форум е точно за това.
Да престанат някои други хора да казват кой с какво да престане.
Аз не харесвам Къци. Не одобрявам как се държи като мъж. Но въпреки това го предпочитам пред Юлиан. Има си стратегия човека как да се държи. Следва я. Дали ще му помогне или ще му изиграе лоша шега, времето ще покаже.
Не го подкрепям в тезата му - ударят ли по едната буза, подай и другата. Ето затова му се качиха на главата и му се подиграват.
Но не приемам за нормално и ответното поведение на тези, които се заяждат с него.
Че има комплекси, е ясно. Дали защото не е на екран. Дали защото уж е постигнал много неща в живота си, но в същото време е изпаднал и в забвение...
Има и друго нещо. Ако в детството му постоянно са му давали за пример другите деца, няма начин да не е оставило това следа. А тя неминуемо някой ден се показва в живота на човека. Все да се сравнява. Все да иска да е на първа линия. И др.под.
Сложен е живота.
Но Къци не е лош човек.

# 243
Цитат

Е не е само Къци
Аз не видях Орлин да се държи зле ,Никол , Камелия дори , а за Люси да не говорим
Мариана също подкрепи Къци , скочи срещу грубияните и каза много истини даде му съвети на Къци ,но и на нея и писна
Тези хора не се държат стадно но не са подложени на подигравки като Къци
Всички те се опитаха и да контактуват с него и до сега го правят но вече всички те признаха че не го издържат

Не мога да разбера-възпитан бил къци ,сдържан бил ,толерантен , а се вреше по тоалетните да събира фронт срещу Юлиан и компания.Това как ще го наречете?

# 244
Браво, Къци бил виновен, че онези дебили го обиждат и се държат просташки....невероятна логика..... ooooh!
Аз писах по-назад в темата защо всички се присламчиха към "силните"-Фънки и сие, или са просто безразлични.....В къщата е както е и навън.Стадото се ориентира към този, който демонстрира сила.
Полза и интерес.
Още:В Бг в момента е куул да си простак, да си циничен, да си грубиян, да демонстрираш колко си по-по-най от всички .... Защо очаквате в къщата да е различно?
Така е в човешкото , а и не само , общество:от яслите до старческия дом....   Laughing

+1
ако си спомняте отначало се започна от Паласкин и другите лека  полека, един по един се присъединяваха към силните в къщата, защото хората сме едно стадо Rolling Eyes и така ще е винаги...

# 245
Но Къци не е лош човек.

Никога не съм казвала, че е лош, просто е адски демоде като поведение, като характер.
Сори, не мога да го възприема, не ми е в час този човек  Naughty.
Язък му за добрината и толерантността, само с тях не се оцелява и ако беше малко по- умен и адаптивен, досега да беше разбрал това  Peace

# 246
  • sofia
Полза и интерес.

Точно така мисля и аз!!!

# 247
...но и на нея и писна
...

хехе.. не спряхте да повтаряте репликите на Брадъра, а всъщност той ви внушава мнение.
А сигурна съм, че Марияна, ако я питаш дали си мисли, че е права, че защитава Къци - ще ви потвърди и няма да се отрече от думите и поведението си. Пък тука я изкарвате сякаш и тя е започнала да го хули, обижда, навиква и прочие простотии.
Когато общуваш с някого неминуемо се получават и търкания, и подкрепа и всякакви отношения. Тя може да не го е разбрала за поведението му във филма, но това не означава, че подкрепя Фънки или Юлиян.

Но защо продължаваме да говорим, че Къци е изолиран - не е ли факт вече, че набезите срещу му са все по-малко?

Вие защо мислите така? Как така постепенно започнаха да разговарят нормално с него и не го навикват и обиждат? Как си го обяснявате?

# 248
  • SF
Мдаааааа
може да направите анкета Къци vs. Юлиян

Къци не е чак толкова различен, колкото му се изгражда медиен образ на такъв.
Яде здравословно - нещо, което половината от нас се опитват да правят, а другата половина го правят успешно.
Не отвръща на агресията - аз например също, приятелите ми - също. Шефът ми също избягва конфликтите. Като стане нещо, гледам, всеки се спотайва, усмихва, казва "не се притеснявай, ще мине".
Чувството му за хумор е по-разично от моето, но не съм съгласна нито на него, нито на мен да ни се лепне по този повод етикетът "различен!".
Какви са тези откритости, какви са тези директности, които се харесват тук във форума и се изтъкват като търсени качества?! Сигурна съм, че извън форума не сте такива и на нито една пълничка от вас не й е приятно някой по мъжки смело да й каже "Ти си дебела и такива никой не харесва!".

# 249
...
Какви са тези откритости, какви са тези директности, които се харесват тук във форума и се изтъкват като търсени качества?! Сигурна съм, че извън форума не сте такива и на нито една пълничка от вас не й е приятно някой по мъжки смело да й каже "Ти си дебела и такива никой не харесва!".

така си е.. никой не го интересува истината. Даже съм сигурна, че не я иска.

# 250
Но Къци не е лош човек.

Никога не съм казвала, че е лош, просто е адски демоде като поведение, като характер.
Сори, не мога да го възприема, не ми е в час този човек  Naughty.
Язък му за добрината и толерантността, само с тях не се оцелява и ако беше малко по- умен и адаптивен, досега да беше разбрал това  Peace

Абсолютно!  Peace

И стига с това стадно чувство относно тоя плужек. Дайте на хората да не го харесват - като му гледам действията и се пренасям в 80-те Crazy

# 251
...

така си е.. никой не го интересува истината. Даже съм сигурна, че не я и иска.
Точно!

# 252
  • Пловдив

Но защо продължаваме да говорим, че Къци е изолиран - не е ли факт вече, че набезите срещу му са все по-малко?

Вие защо мислите така? Как така постепенно започнаха да разговарят нормално с него и не го навикват и обиждат? Как си го обяснявате?

Защото продуцентите решиха, това да покажат. От самото начало са си говорели с него. Но като чете тук човек, ще реши, че едва ли не чак от миналия вторник Къци говори с другите. Гледам и стрийма когато мога, ами че не ми изглежда толкова пък изолиран горканчо той.

# 253
Е как така от началото - Биянка до скоро ми повтаряше, че е крайно и все повече изолиран.

Вижте.. разберете се гледащите...  Laughing

# 254
хоп и аз в новата тема  bouquet
Гласувах да останат Марианка и Златка-на едната посветиха цял лайф,на другата й чистят л...а,дето сра сума ти време,само за Къцко нищо не дават-специално

Общи условия

Активация на акаунт