VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 712
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
ФейЗбука е запазена марка на gost32 Wink

# 301
Златка вече зареди с една водка, сега си сипа втора, а ако си сипе и трета, може и някой гол танц да изтанцува в ефир довечера. Laughing

# 302
Напротив, подобни хора са много ценени, но Къци не е показал нито едно от изброените качества.
Нито един друг от мъжете, освен него /прост пример давам, но не е единствен/ не си е позволил да удари или нагруби жена. Особено пък за да я победи в игра.  Но явно имаме различни разбирания що е то кавалер.
Умереност и скромност - дайте някакви примери. В какво е умерен, къде я видяхте тази скромност?

Горното описание пасва идеално на Орлин, но Къци е далеч от този образ.

Да си дойдем на думата. Mr. Green

Умиргам! Как имаха нерви да го слушат хората от публиката и не започнаха да го замерят с доматки. Laughing

Издържах да го гледам до към 4-та минута! Сега разбирам защо Слави толкова се бъзикаше навремето с него. А относно публиката - ами който се минАл, минАл, шоуто си е било негово, ще го търпят, че и ще му ръкопляскат даже Rolling Eyes

# 303
  • Някъде в Матрицата
Не видях дали това инфо от фейЗбука е дошло и тук,  Rolling Eyes

Ето какво ни се готви тази вечер:

Скрит текст:
Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават и този понеделник, по време на живото предаване за елиминации. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка, Мариана и Къци.

В “Училище за звезди” тази седмица Златка ще трябва да се пребори с избухливия си нрав и да се научи да не повишава тон на останалите Съквартиранти.

Връзката на Мариана и Ханес ще бъде поставена на изпитание, като двамата ще бъдат подложени на специален тест за съвм
естимост. Te ще отговарят на въпроси, свързани с другия и съвместния им живот, като: “Какви тапети иска да сложи в детската стая Мариана?” и други. От това доколко добре се познават ще зависи успехът на личната им мисия.

Новата задача на Къци ще го отведе в Южния парк в София, където той ще бъде продавач на количка за хотдог под прикритие. А заданието му е да успее да остане анонимен, така че нито един от клиентите му да не заподозре, че това е той.

По време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто ще си тръгнат двамата гост звезди - Любо Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев ще бъдат Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

# 304
Ъмм, Ханес не стоя ли по-малко от седмица? newsm78

Интересна ще ми е мисията на Къци, както и на Златка. Grinning

Тити и Ива въобще не ми се гледат пак. Tired

# 305
Започнаха да обсъждат номинациите и кой ще си ходи и айде..в двора сме Wink

Оф, за първи път ще имам възможност да гледам в понеделник и то пак.. Екимова и Тити  Sick И двамата с онези грозни очила...

# 306
Щеше да е яко да изкарат Фънки да защитава Къци, Благой - Златка, а Мариана - Камелия .
И заедно с този, който събере най-малко гласове в своя подкрепа, да си замине и защитникът му. Twisted Evil

# 307
  • Някъде в Матрицата
Щеше да е яко да изкарат Фънки да защитава Къци, Благой - Златка, а Мариана - Камелия .
И заедно с този, който събере най-малко гласове в своя подкрепа, да си замине и защитникът му. Twisted Evil

Twisted Evil Twisted Evil Харесва ми!  Peace

# 308

Twisted Evil Twisted Evil Харесва ми!  Peace

Очаквайте го в някой следващ лайф.......

Пинко не се е включвал за този лайф......

В Сделката - Бони........

# 309
Не видях дали това инфо от фейЗбука е дошло и тук,  Rolling Eyes

Ето какво ни се готви тази вечер:

Скрит текст:
Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават и този понеделник, по време на живото предаване за елиминации. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка, Мариана и Къци.

В “Училище за звезди” тази седмица Златка ще трябва да се пребори с избухливия си нрав и да се научи да не повишава тон на останалите Съквартиранти.

Връзката на Мариана и Ханес ще бъде поставена на изпитание, като двамата ще бъдат подложени на специален тест за съвм
естимост. Te ще отговарят на въпроси, свързани с другия и съвместния им живот, като: “Какви тапети иска да сложи в детската стая Мариана?” и други. От това доколко добре се познават ще зависи успехът на личната им мисия.

Новата задача на Къци ще го отведе в Южния парк в София, където той ще бъде продавач на количка за хотдог под прикритие. А заданието му е да успее да остане анонимен, така че нито един от клиентите му да не заподозре, че това е той.

По време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто ще си тръгнат двамата гост звезди - Любо Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев ще бъдат Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

Ако самият Димитър Станчев - собственик на шоу "Невада" ще бъде в студиото,
за да защитава Къци, както са написали, значи с Къци са си в добри отношения.
Т.е. теориите , които по едно време се разпространяваха тук, че го бил изгонил
от "Невада" ще се окажат за пореден път кьорфишек.
Laughing

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 18:12 от Fan

# 310
предполагам, че Къцко или Златка ще си заминат днес Peace

# 311
'' -Госпожо, Вие ме вълнувате! - казало морето на Луната, а рибарите хукнали да си спасяват лодките.'' Това било определението за 'любов'' на Любен Дилов. Laughing

# 312
'' -Госпожо, Вие ме вълнувате! - казало морето на Луната, а рибарите хукнали да си спасяват лодките.'' Това било определението за 'любов'' на Любен Дилов. Laughing

по-скоро той го в прочел

# 313
предполагам, че Къцко или Златка ще си заминат днес Peace
Особено, ако Патрашкова й "помогне" в желанието си да й помогне. Laughing
Както знаем, Патрашкова натрупа солиден "Вот на недоверие". Stop

# 314
Тази сутрин при Гала,психоложката Ани Владимирова каза за стадното при хората и тук стадото веднага взе да я цитира и повтаря Joy
Аз не спирам да се смея ощя ,като се сетя Къцката как предложи на треньорката да го вдигнат Златка и Никол,като главен в групата и да го разкарват в басейна. JoyНа опулените им погледи,той най-спокойно си продължи идеята:''Че какво,та ние сме почти на едни и същи кг'' Joy
Прав е Юлиан ,като цитира македонската поговорка ''Сите маже и он маж''. Joy Joy Joy

Каза че бил колкото Никол-67 кг/аз поне така разбрах / Joy Joy JoyИ аз много се смях тогава.

Общи условия

Активация на акаунт