VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 713
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 270
Но Къци не е лош човек.

Никога не съм казвала, че е лош, просто е адски демоде като поведение, като характер.
Ами....значи сме на едно мнение, за какво спорим тогава?!    Laughing
Аз казвам същото, само че с други думи:Никой вече не цени мъже като него-толерантни, възпитани, вежливи, кавалери, умерени и скромни.Предпочитат се типажи като Фънки-груби, вулгарни, с дебелашко чувство за хумор (колкото по-тъп хумор, толкова по-добре), безогледни, с една дума -дебили, дето не им пука от нищо.
И хич не се учудвам, масово родители учат децата си да са "силни"-да не отстъпват, да нагрубяват, да се бият (уж за защита)......
Но....."демокрация", свободия....законът на джунглата.

# 271
Ако още някой каже, че Никол е "детенце", ще повърна Sick

Да и аз.На нейните години имах ''детенце'' на 4 години ooooh!
Чудя се дали  вече възрастовата граница за дете от 18 г. не са я вдигнали на 26-30г.?Пък аз да не съм разбрала Tired

Щом тя е детенце, аз пък съм тийнейджърка  Crossing Arms.

# 272

Никой вече не цени мъже като него-толерантни, възпитани, вежливи, кавалери, умерени и скромни.

Напротив, подобни хора са много ценени, но Къци не е показал нито едно от изброените качества.
Нито един друг от мъжете, освен него /прост пример давам, но не е единствен/ не си е позволил да удари или нагруби жена. Особено пък за да я победи в игра.  Но явно имаме различни разбирания що е то кавалер.
Умереност и скромност - дайте някакви примери. В какво е умерен, къде я видяхте тази скромност?

Горното описание пасва идеално на Орлин, но Къци е далеч от този образ.

# 273

Никой вече не цени мъже като него-толерантни, възпитани, вежливи, кавалери, умерени и скромни.

Напротив, подобни хора са много ценени, но Къци не е показал нито едно от изброените качества.
Нито един друг от мъжете, освен него /прост пример давам, но не е единствен/ не си е позволил да удари или нагруби жена. Особено пък за да я победи в игра.  Но явно имаме различни разбирания що е то кавалер.
Умереност и скромност - дайте някакви примери. В какво е умерен, къде я видяхте тази скромност?

Peace Къци за мен е загубена кауза и отказвам да му посвещавам още от времето си  Mr. Green

# 274
Нито един друг от мъжете, освен него /прост пример давам, но не е единствен/ не си е позволил да удари или нагруби жена. Особено пък за да я победи в игра.  Но явно имаме различни разбирания що е то кавалер.

Да си дойдем на думата. Mr. Green

Умиргам! Как имаха нерви да го слушат хората от публиката и не започнаха да го замерят с доматки. Laughing

# 275
току ща съобщиха от Нова тв
Златка -50%
Марияна -40%
Къци - 10%
за изгонване! Simple Smile
Според мен водещата не е била в час ще сега вотът е положителен а не отрицателен.И точно тука е станало объркване. Ще напусне човекът които има най малка зрителска подкрепа.То анкетата на бг мама е много по точна и досега няма грешка

божееее гласуването със смс-и вече е пълен фарс и дори не се опитват да го прикрият

# 276
Е как така от началото - Биянка до скоро ми повтаряше, че е крайно и все повече изолиран.

Вижте.. разберете се гледащите...  Laughing

На секундата! Мненията ми стоят, могат да се прочетат.
Сто пъти повтарям, че Къци не е никаква жертва и никой не го изолира, тъкмо напротив.
Той сам се изолира, когато реши да влезе в роля. Крие се в стаята и си хрупа ли, хрупа ли. В почивките, разбира се, си мери кръвното.
...

На втората секунда  Mr. Green
не мога да цитирам от предишна тема, но копи пействам, пък то си стои на 170 стр. от петък (най-долу) :

Биянка каза: "Той изпада във все по-голяма изолация и дори крайно умерени хора като Орлин и Люси взеха да го избягват.
А това няма как да е победа. Тъжно е."

Бо каза: "Думите на ББ за крайна изолация не се вързваха въобще с държанието на Фънки и останалите към Къци по време на скандала на Марияна.... по време на задържането на въздуха в басейна...
"крайна изолация" си беше манипулация на ББ"

Биянка каза: "Бо_, аз говоря за видяното преди малко, за малко бяха пуснали стрийма. Пак се беше отделил в стаята сам.
Нали знаеш, че аз педпочитам да ги гледам на живо, Лайфовете, ако не е тази тема, са ми страшно скучни."

Бо каза: "в стрийм също могат да ви насочат към легналия Къци, пък когато е в компания да ви резнат кабела"

Биянка каза: "Бо, гледам ги аз, трудно го изтърпяват, гледат да се спасят скорострелно. Без изключение."

# 277
Цитат
Биянка каза: "Бо, гледам ги аз, трудно го изтърпяват, гледат да се спасят скорострелно. Без изключение."

Това си е изолация. Предпочитам да не ми говорят, отколкото да го правят от вежливост или съжаление. Peace
Бо, уважавам мнението ти, но няма как да ни убедиш, че някой с удоволствие общува с Къци. Преди малко в стрийма го коментираха Люси и Орлин - някаква изненада правили, пък той не я харесал ли, прецакал ли, не разбрах.

# 278
Тази сутрин при Гала,психоложката Ани Владимирова каза за стадното при хората и тук стадото веднага взе да я цитира и повтаря Joy
Аз не спирам да се смея ощя ,като се сетя Къцката как предложи на треньорката да го вдигнат Златка и Никол,като главен в групата и да го разкарват в басейна. JoyНа опулените им погледи,той най-спокойно си продължи идеята:''Че какво,та ние сме почти на едни и същи кг'' Joy
Прав е Юлиан ,като цитира македонската поговорка ''Сите маже и он маж''. Joy Joy Joy

# 279
Бо_, да ти завиди човек на свободното време. Mr. Green

И кое от това , което съм написала, противоречи на днешния ми пост?
Извадила си части от мои мнения, отнасящи се за конкретно поведение, в конкретен момент.
Той сам си се крие в спалнята. Само когато е номиниран е крайно активен.

Освен за Къци, ще вземе да ми стане мъчно и за теб, честно.

# 280
Цитат

Това си е изолация. Предпочитам да не ми говорят, отколкото да го правят от вежливост или съжаление. Peace
Бо, уважавам мнението ти, но няма как да ни убедиш, че някой с удоволствие общува с Къци. Преди малко в стрийма го коментираха Люси и Орлин - някаква изненада правили, пък той не я харесал ли, прецакал ли, не разбрах.

Вече не искам да споря в изолация ли е, не е ли.. горе цитирах защото имаше противоречие - е ли или не е.
Това, да ти кажа, не е от такова съществено значение вече след като всички сме наясно как започнаха нещата, как се развиха и задълбочиха и как Къци от тук насетне няма правилен ход. Човек, когато бъде по този начин натирен съм сигурна, че загубва ясна представа кое е редно и кое не е. Започва да се обърква и несъмнено греши още повече.
Хора като Юлиян и Фънки - трябва да знаят, че са много по-малки душички от всички останали в къщата. Това е по-важно за мен.
А Къци - нямам какво да го мисля него. Вие знаете, че в този Брадър съм ПРОТИВ, а не ЗА някого. Ако някой ден поопозная Къци повече, то може да изразя и по-конкретно мнение за него. Но сега да си вадя изводи, когато е бил подложен на всичко това - не, няма да го направя.
Всеки на негово място би загубил ориентация.
Не знам за него.

# 281

По кое точно разбра, че е кавалер newsm78 ? Юлиан явно трябва да обиколи още толкова предавания за да припомни как Къци грубо изблъска Люси. И това не е било единичен случай. Освен това, което ни беше излъчено, Юлиан говори и за спринт в градината, организиран от самият Къци, където той пак изблъсква Люси. Много кавалерско няма що. Явно е прихванал от децата в детската му градина Shocked .

Впрочем, не разбирам, защо ако не харесваме Къци, значи харесваме мъже, които едва ли не само пушат, пият и тряскат по масата  Thinking ? В крайна сметка тези хора са на екрана, не са ми в къщата, нито са ми в обкръжението.
Ако харесвам Фънки, това не значи, че искам да ми е в къщата. Не е нужно никои от тези хора да са ми идеал за мъж или пък за поведение. Къци, Фънки и Юлиан си имат жени, имат си деца, семейство, има кой да ги търпи.

# 282
Бо_, да ти завиди човек на свободното време. Mr. Green

И кое от това , което съм написала, противоречи на днешния ми пост?
Извадила си части от мои мнения, отнасящи се за конкретно поведение, в конкретен момент.
Той сам си се крие в спалнята. Само когато е номиниран е крайно активен.

Освен за Къци, ще вземе да ми стане мъчно и за теб, честно.

е това си беше спор между нас и съм спазила точната поредност.. става въпрос дали наистина е така или не. Пък щом няма противоречие... ок.

защо да ти е мъчно  Laughing
гледам акулски ми се усмихваш.. Ще ме ядеш ли?

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 16:42 от Бо_

# 283
Впрочем, не разбирам, защо ако не харесваме Къци, значи харесваме мъже, които едва ли не само пушат, пият и тряскат по масата  Thinking ? В крайна сметка тези хора са на екрана, не са ми в къщата, нито са ми в обкръжението.
Ако харесвам Фънки, това не значи, че искам да ми е в къщата. Не е нужно никои от тези хора да са ми идеал за мъж или пък за поведение. Къци, Фънки и Юлиан си имат жени, имат си деца, семейство, има кой да ги търпи.

Абсолютно е така! И още не разбирам как се вадят генерални заключения. Щом Фънки и сие се държат зле с Къци, значи задължително са е*ати простаците и т.н. определения. Ами държат се зле само с Къци, аз с друг не съм видяла. Фънки защо не обижда тризначките? Не говоря за извън Къщата, защото там не знам кой как се държи. Stop

# 284

е това си беше спор между нас и съм спазила точната поредност.. става въпрос дали наистина е така или не.

защо да ти е мъчно  Laughing гледам акулски ми се усмихваш

Да, даже се опита тогава /ако не греша/ да ме убеждиш, че мнението ми е базирано на видяното по Нова, а аз коментирах това, коетосе случваше в момента онлайн.
Така ли беше?

Жалостива съм аз, какво да ме правиш, а и се храня здравословно. Laughing

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 17:06 от Бианkа

Общи условия

Активация на акаунт