VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 690
Този сезон е пълно слънчево затъмнение относно процентите. Как да им вярва човек?  Party Wink

# 691
А така се надявах да е Къци Rolling Eyes Няма спасение от този. Laughing
Уффффф Егати досадния пич Whistling

Стига сега де.Къци каза че има нова стратегия и тя е да се изправи срещу Фънки.
А сега да видим

# 692
Еййй какви сте офффце тука, бе! Още преди много време ви казах, Къци ще си тръгне, всичко е организирано!

Само погледнете какво дадоха за него и какво дадоха за Златка като представяне! Знам от вътре, Къци е пълен късмет, че е там още, просто по чудо привлече симпатии на хората! Сега ще го очернят колкото се може и ще накарат да гласуват хората да остане Златка - трябва им финал Златка и Багата и да спечели Багата!

Слушайте Къци: Кой модел е за предпочитане, ако мъж бие жена си в съседите? Къци няма да отиде да се намеси, но Златка ще се развика! После Къци бил провалил мисията. ЮЛИЯН Е ПРАТЕН да го провали! Къци не знае!

Милата златка, танци, мечтателка, знае гръцки, естествена била, чисти... Къци заядлив, смешник, золбар, лицемер!

Жалко... зрелище за примитивни!

Сега сигурно се чувстваш доста овчи, жалък, примитивен и излъган Sunglasses

# 693
  • Варна
Ха дано Камелия да е следващата ,която ще си излезе.

Това е единственият шанс да е номинирана май
На два пъти се отърва на косъм.

# 694
  • София
  Излъгаха едновременно Фънки и Къци.Попариха надеждите на Фънки Къци да излезе, накараха Къци да повярва,че ще победи.

# 695
Сега само Люси не извърти селски номер и да остави Камелия да спечели. Че и Камелия все между капките минава, а ми е дразнител. Не знам защо, но адски ме дразни.

# 696
Когато гониха Патрашкова имаше проценти.

# 697
Проценти дадоха ли ?
Само от любопитство питам Whistling
Аз досега не съм виждала проценти да показват. И много скорострелно се изчислява всичко.  Laughing
Напреднаха с техниката, а преди какво беше - 1 час чакаме, винаги все бяха 49 на 51% и все някакви малки разлики имаше, за да се гласува още и още. Тази година няма такива филми. Всичко е ТАК-ТАК.  Mr. Green

Направо като пуснати от космоса са резултатите.

# 698
  • Sofia
Хаха ББ чете форума, нали казах, че е добре да са капитани Люси и Камелия и те четат и попиват, повиват  Grinning Grinning Grinning

# 699
Залагам си семките от тази вечер.

Да цитирам аз, за да не се отметнеш.  Naughty

Представяте ли си другата седмица на номинации да Къци срещу Камелия и Къци да изхвръкне.Twisted Evil

Толкова пъти я номинира, защото е слаб противник.

# 700
  • Варна
Сега само Люси не извърти селски номер и да остави Камелия да спечели. Че и Камелия все между капките минава, а ми е дразнител. Не знам защо, но адски ме дразни.

И съм аз така.

# 701
Еййй какви сте офффце тука, бе! Още преди много време ви казах, Къци ще си тръгне, всичко е организирано!

Само погледнете какво дадоха за него и какво дадоха за Златка като представяне! Знам от вътре, Къци е пълен късмет, че е там още, просто по чудо привлече симпатии на хората! Сега ще го очернят колкото се може и ще накарат да гласуват хората да остане Златка - трябва им финал Златка и Багата и да спечели Багата!

Слушайте Къци: Кой модел е за предпочитане, ако мъж бие жена си в съседите? Къци няма да отиде да се намеси, но Златка ще се развика! После Къци бил провалил мисията. ЮЛИЯН Е ПРАТЕН да го провали! Къци не знае!

Милата златка, танци, мечтателка, знае гръцки, естествена била, чисти... Къци заядлив, смешник, золбар, лицемер!

Жалко... зрелище за примитивни!

Сега сигурно се чувстваш доста овчи, жалък, примитивен и излъган Sunglasses
 Joy Joy Joy

# 702
  • София
Този сезон е пълно слънчево затъмнение относно процентите. Как да им вярва човек?  Party Wink
То пък все едно някой вярва.Аз само на първия брадър вярвах,че всичко е истинско.Щото не бях гледала преди.

# 703

До сега ги пускаха процентите във Фейсбук след лайфа..предполагам след малко ще ги качат Peace

# 704
Цитат
Междудругото Люси няма шанс да спечели в България, въпреки че е най-заслужила. Но тук различните и успелите не се харесват.

Защо пък да няма шанс ? Аз мисля, че точно тя има най-голям шанс заедно с Орлин, ако победата наистина се решава от зрителите. Всички я харесват. Много готина и позитивна е. Ако не е тя кой е този неуспял и неразличен, който зрителите ще изберат ? И между другото днес показаха как вървят процентите и още от началото Марианка си беше с най-малко гласове.

Общи условия

Активация на акаунт