VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   2
Отговори
# 825
На мен пък снощи ми беше толкова забавно с мисиите на Къцун и Златка.
Къцун голям късмет извади с ЮК hahahaАма и ЮК не спря-Къцата,та Къцата,ейй,това е Къцата-Къца,махни си шапката,Къца махни си очилата hahaha hahahaЗабавно ми беше.
Също и със Златка и токовата й огърлица.Какви физиономии правеше,като я треснеше тока JoyКорема ме заболя от смях,и въпреки всичко издържа на натиска на Къци LaughingИ Марианка не се представи зле-доста съвпадения имаха с Ханчо.Може и да е режисирано,но добре се представиха PeaceТя на кой даде медальона?
На Орлин

# 826
Дори държа да е Орлин, пред Багата.  Confused Не може Багата да е победител. нищо не е направил в тази къща и ББ е доста благосклонен към него. Камелия и тя няма работа вътре - дано излезе та следващите елиминации. То колко седмици има още? Май не остана.

На 19.11. е финалът. Знам кои не искам да спечелят - Багата и Камелия. За всеки друг ще намеря нещо за да е победител.

Мариана и Ханес днес при Гала.......Гледах ги.....Скучно ми беше.......

# 827
  • SF
А Гала как се държа? Тя и Зейнеб не харесваха Мариана.
Зададе ли й някои от въпросите, които я вълнуваха, докато Мариана беше в Къщата или й ги спести?
Мау-мау ли беше разговорът или Гала се държа като обективен водещ?

# 828
По повод победителя, Маме, може една анкетка за финалистите да си спретнем, с поне 4 опции, защото сега са 8 участника, има още едно гонене преди финала, при което дори и двама да излязат, ще останат 6 финалиста.  Thinking Плюс анкетата за номинираните. Hug

Моите фаворити са: Фънки, Орлин и Люси. Другите или ме дразнят, или са ми безразлични.

# 829
Аз пък много исках точно Мариана да си тръгне. По никакъв начин предложението за брак отправено и от Ханес не ми я издигна в очите. Това беше просто един хубав емоционален момент, върху който изключително много се апелира през последната седмица, сякаш преди това престоят и няма значение. Нима забравихме манипулациите и още от влизането в къщата, как имаше една мисия в която някой от съквартирантите го викаха в изповедалнята и трябваше да разпознава реплики казани за някой от останалите, как 80% бяха нейни! Нима забравихме високото  и и неоправдано самочувствие относно това колко голяма певица е, как имала класа ........ може и да е много добра певица, но аз знам само две нейни хубави песни- от Евровизия и дуета с Орлин Горанов, а за класата- една жена относително млада, която по цял ден само злорадства за да покаже колко е по-добра от другите, която не сваля фаса от уста, която през целият си престой почти не поддържа външният си вид... пази Боже от жени с такава класа!
Била откровена, винаги казвала истината в очите- нима това е извинението и, че е манипулативна и плете интриги? Откровеността може и да е добро качество, но в никакъв случай не прави притежателя му добър човек. Освен това прекалената откровеност ще я нарека откритост не прави чест на никой, всяко нещо трябва да има някакви граници и понякога е въпрос на възпитание дали ще кажеш всичко в очите на някой, дори да знаеш
, че това ще го обиди много- казва се деликатност.

# 830
А Гала как се държа? Тя и Зейнеб не харесваха Мариана.
Зададе ли й някои от въпросите, които я вълнуваха, докато Мариана беше в Къщата или й ги спести?
Мау-мау ли беше разговорът или Гала се държа като обективен водещ?
Не съм го гледала, но точно мнението ми е, че Гала пред всички е мила и любезна, изкуствена една...

# 831
Гала все пак е водеща на телевизионно предаване. Трябва да бъде безпристрастна. Ако се държи с тях мило и учтиво, това е добре. Според мен би било грозно да си показва личните пристрастия докато провежда интервю.

# 832
По повод победителя, Маме, може една анкетка за финалистите да си спретнем, с поне 4 опции, защото сега са 8 участника, има още едно гонене преди финала, при което дори и двама да излязат, ще останат 6 финалиста.  Thinking Плюс анкетата за номинираните. Hug

Моите фаворити са: Фънки, Орлин и Люси. Другите или ме дразнят, или са ми безразлични.

PeaceНадвечер да ги пусна двете анкети - да съвпадне часа с началото на лайфа в сряда newsm78.....да може да се гласува до последно.....

# 833
(спам) Аз съм я виждала да си показва личните пристрастия в отсъствието на еди кой си, а после като й седне на масичката, започва с мазникавото гласче. Тотално лицемерие, никаква безпристрастна водеща не  е Гала.

Снощи гледах с половин око и ухо, беше ми много скучно, мислех, че ще излезе Къци, но и Марияна не беше изненада. Не разбрах защо по диваните имаше 20 човека, а говореха само някои... Димитър Станчев изкара Къци гоуем европеец, сигурно щото е рус Simple Smile.
Исках да споделя, че скечът на Албена Михова като В.Н.Л. в Господари на ефира беше много добър, имитираше ги съвършено. Simple Smile

# 834
  • SF
Гала все пак е водеща на телевизионно предаване. Трябва да бъде безпристрастна. Ако се държи с тях мило и учтиво, това е добре. Според мен би било грозно да си показва личните пристрастия докато провежда интервю.

Не, не, аз нямах предвид да обижда гостите си. Все пак те са при нея "на кафе".
Но дали е задала някои от въпросите, които самата нея я вълнуваха и ги обсъждаха с приятелката й Криси Патрашкова или само им се е радвала на годежа.
Питам, за да знам какво съм пропуснала.

# 835
(спам) ....
Исках да споделя, че скечът на Албена Михова като В.Н.Л. в Господари на ефира беше много добър, имитираше ги съвършено. Simple Smile

И от мен спам ..
Гледам го и продължавам да се смея.  hahaha

http://www.gospodari.com/video/baj-bradur/bash-baj-bradur-vyara-nadezhda-i-lyubov#beginVideo[/video]

# 836
Сега ВНЛ са си навили на пръста, че Люси е интригантка и се опитват да го втълпят на Златка. Тя засега не се поддава и с усмивка ги отразява. Не искам да ги обвинявам. Те са свикнали цял живот да подозират подозрение срещу тях, но определено Люската не е човек, който ще говори лоши неща за някого. Чули са нещо и са си направили грешни изводи.

# 837
ВНЛ кога ще си ходят? Не можеше ли да си тръгнат те, а да остане Дилов Mr. Green

# 838
ВНЛ кога ще си ходят? Не можеше ли да си тръгнат те, а да остане Дилов Mr. Green

ВНЛ тепърва ще ни радват от екрана.  Wink Ще стоят до края и после продължават в Биг Брадър олд старс.  ooooh! Красота!!!  Wink

# 839
Марияна защо ли даде на Орлин медальона , та нали той я номинира ?
Или пък номинацията му и тя е била планувана и поръчана от ББ  и в такъв случай тя няма за какво да му се сърди ?
Защото тя иска да излезе.Както и Златка,Никол и Фънки-открито си заявяват,че искат да си ходят.Така,че Орлин и направи услуга с тази номинация.

Орлинчо е хитрец  и то голям (ако има стратег в къщата, то това е именно той - май е единственият вътре, който умее да мисли в перспектива и си планира нещата и то успешно)
Мисля си, че  „изпускането“ му за тази номинация  не беше никак случайно и неволно, тъй като съвсем не е от хората (като тризначките, Златка, че и Къцака) които така  си мелят  „на вересия“ – всичко е премислено при него. Наблюдавах го - изражението му беше  ледено спокойно, докато го казваше и  после вече уж се „разтревожи“, когато ББ съобщи за наказанието, обаче той и това е очаквал и сравнително добре го изигра етюда  „колко съм разстроен от постъпката си“  – само малко му личеше Wink.  Предполагал  е,  че вероятността М. да излезе е голяма и реши, че ще е по-добре  да изпревари събитията и да ѝ  го каже  лично по някакъв начин,за да си успокои съвестта и по-важното (от психологическа гледна точка) е да не го научава тя навън, (въпреки, че не забелязах от негова страна  прояви на  голяма  привързаност към Марияна – по-скоро тя има някакви мераци), едва ли му се иска да си създава ядове  и проблеми с нея навън (пък Марианката видя се, че  е доста злопаметна и отмъстителна) – та  така: на принципа „признат грях е половин грях“ си призна, (а не се изпусна) за номинацията и М., макар че и стана доста неприятно,  му прости, а  на всичко отгоре дори му даде  медалиона ...добър е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт