VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 709
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 840
Много ми хареса на мен Тити снощи, той бил голям веселяк, сладур  Heart Eyes

# 841
  • София
Хаха ББ чете форума, нали казах, че е добре да са капитани Люси и Камелия и те четат и попиват, повиват  Grinning Grinning Grinning

Ама той ББ може и да чете форума, ама Мариана посочи капитаните! В големи филми се вкарват някои хора!  Laughing

# 842
незнам къде видяхте,че Марияна е интригантка....кажете поне една интрига,която е направила......аз искам Къци да спечели,защото открито заявява това си желание и засега се представя сравнително добре Peace

# 843
  • София-в сърцата на моите деца
незнам къде видяхте,че Марияна е интригантка....кажете поне една интрига,която е направила......аз искам Къци да спечели,защото открито заявява това си желание и засега се представя сравнително добре Peace
Аз искам Къци поне да стигне до финал-има желание,борбен е, а и ВБ си изкараха целият сезон на негов гръб и на Златка!! PeaceНякой да видя Багата в действие-то беше само хъркане,сумтене,хм...,ммм,ам, ох,ах.... ooooh!Нищо съществено не направи за шоуто...е-е--е един път стисна Къци по-силно, но ...поне не го потроши LaughingАз съм върло против Багата или Камелия да стигат до финал!!Изпоналежаха се , наспаха се , готвиха им,миха им, ядоха, търкаляха се по креватите-ами не ми харесва това поведение!Да изчезват още утре!! Peace

# 844
(спам) ....
Исках да споделя, че скечът на Албена Михова като В.Н.Л. в Господари на ефира беше много добър, имитираше ги съвършено. Simple Smile

И от мен спам ..
Гледам го и продължавам да се смея.  hahaha

http://www.gospodari.com/video/baj-bradur/bash-baj-bradur-vyara- … lyubov#beginVideo
О, не Joy Joy Joy

# 845
Хаха ББ чете форума, нали казах, че е добре да са капитани Люси и Камелия и те четат и попиват, повиват  Grinning Grinning Grinning

Ама той ББ може и да чете форума, ама Мариана посочи капитаните! В големи филми се вкарват някои хора!  Laughing

А то щото много трудно на Мариана да ѝ се каже кого да посочи? Не казвам, че идеята задължително е взета оттук - тези от екипа са в състояние да стигнат до същото решение предполагам,  и то без помощ от форума   Wink
 Люси ми е симпатична, Камелия  - не чак толкова, но е факт, че беше крайно време да им се създаде малко дискомфорт и да се "поразмърдат" и те ... поспаха достатъчно  Mr. Green

# 846
Някой да видя Багата в действие-то беше само хъркане,сумтене,хм...,ммм,ам, ох,ах.... ooooh!Нищо съществено не направи за шоуто...е-е--е един път стисна Къци по-силно, но ...поне не го потроши LaughingАз съм върло против Багата или Камелия да стигат до финал!!Изпоналежаха се , наспаха се , готвиха им,миха им, ядоха, търкаляха се по креватите-ами не ми харесва това поведение!Да изчезват още утре!! Peace

smile3521
Като включвам в групата и Люси.Изкараха си тримката една Спа -почивка 2 месеца, с безплатна прислуга......Наистина ще е много нечестно към другите.
Люси ми е някак ....прикрита, не е искрена.Раздава го много ларж, но......тъмната й страна    на моменти лъсва.     Laughing

# 847
Орлинчо е хитрец  и то голям (ако има стратег в къщата, то това е именно той - май е единственият вътре, който умее да мисли в перспектива и си планира нещата и то успешно)
Мисля си, че  „изпускането“ му за тази номинация  не беше никак случайно и неволно, тъй като съвсем не е от хората (като тризначките, Златка, че и Къцака) които така  си мелят  „на вересия“ – всичко е премислено при него. Наблюдавах го - изражението му беше  ледено спокойно, докато го казваше и  после вече уж се „разтревожи“, когато ББ съобщи за наказанието, обаче той и това е очаквал и сравнително добре го изигра етюда  „колко съм разстроен от постъпката си“  – само малко му личеше Wink.  Предполагал  е,  че вероятността М. да излезе е голяма и реши, че ще е по-добре  да изпревари събитията и да ѝ  го каже  лично по някакъв начин,за да си успокои съвестта и по-важното (от психологическа гледна точка) е да не го научава тя навън, (въпреки, че не забелязах от негова страна  прояви на  голяма  привързаност към Марияна – по-скоро тя има някакви мераци), едва ли му се иска да си създава ядове  и проблеми с нея навън (пък Марианката видя се, че  е доста злопаметна и отмъстителна) – та  така: на принципа „признат грях е половин грях“ си призна, (а не се изпусна) за номинацията и М., макар че и стана доста неприятно,  му прости, а  на всичко отгоре дори му даде  медалиона ...добър е  Simple Smile

Подкрепям това мнение. Видях, че в студиото на Гала показаха на Мариана всички хора, които са я номинирали, но след това се наложи да изляза и не можах да разбера дали после са обсъждали специално номинацията на Орлин, както и какъв е бил коментара на Мариана по този въпрос, ако са го обсъждали. Ако някой е гледал, моля да сподели Simple Smile

# 848
Като включвам в групата и Люси.Изкараха си тримката една Спа -почивка 2 месеца, с безплатна прислуга......Наистина ще е много нечестно към другите.
Люси ми е някак ....прикрита, не е искрена.Раздава го много ларж, но......тъмната й страна    на моменти лъсва.     Laughing

Къде и е лъснала тъмната страна? Thinking

# 849
Голям разговор водят ВНЛ и Златито  Laughing Тризначките в Англия били мега звезди, сравнявали ги с Кардашиян  Laughing Тия момичета верно са си повярвали много  Thinking

# 850
Къци е типичния представител на Бай Ганьо и с това се изчерпва цялостната му визия.   Grinning
Ханес вероятно е влязъл с уговорката, че в понеделник ще излязат и двамата. Той дойде, за да си я вземе. Личеше си , че всичко е нагласено.
Ако излезе Камелия, то тя ще даде медальона си на Люси. Те влязоха заедно и то по-късно от другите. Забавляват се, подкрепят се, те са най-добре.
Орлин и Никол заслужават да си тръгнат последни. Те са хора за пример!

# 851
На мен Патрашкова вече съвсем ми идва в повече с тези нейни държави. Създаде хубав лаф, после сама си го опеска в жълто.

Мога да кажа, че има и държава на Патрашките - тези, дето всичко знаят, от всичко разбират, все компетентни и най-най. "Най-прави" в оценките си, най "им се полага" да дават оценки, "най-силни" в анализите, с "най-голямо" право да си казват каквото си искат. Може и да ѝ тече гладко мисълта, но това, което казва, когато лапне думата, са само клишета от вестниците, овкусени богато с разни отиграни заучени пози. Ползва цели конструкции и се опира на информации, къде верни, къде не, но все пуснати да се въртят в пространството. Не я усещам като извънземен ерудит, съжалявам. Не ме кефи със заучените си фрази. Няма малки бръснарски ножчета в гънките и няма вълшебно перце за гъделичкане на сетивата и за мен изобщо не е интересен събеседник.

Нито в къщата се държа на положение, нито сега отвън умее да замълчи в правилния момент. Хубаво ѝ каза Карбовски - човек, който разрешава за печат статии, подобни на тези, които Карбовски цитира, няма морала и правото да казва кой в каква държава живее, какъв е и що е. 

# 852
Златка и ВНЛ, май имат тайна мисия да не пипат нищо в кухнята, да не готвят и да не мият, Златка каза, че това й е най-трудната мисия до сега.Камито се е развихрила в кухнята, но нещо не и се получава майонезата за руската салата  Laughing

# 853
Ами, като се замисля кои все още са в къщата, Къци ми се струва най-заслужил да спечели Simple Smile
Ако не е той, нека да е Орлин, ако не е Орлин, нека да е Никол ....останалите не ме дразнят, но и не ме впечатляват приятно, а относно Люси и Камелия - вярно е, че Камелия се промъкна през задния вход, така да се каже, но повече я забелязвам в шоуто, отколкото Люси...

# 854
Аз пък харесвах Марияна - силен играч бе, достоен...Харесвам и Камелия- има в нея неща много човешко... Не искам Къци да спечели, защото не заслужава. Златка - също!

Общи условия

Активация на акаунт