VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 708
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 885
Като е искал специално меню, да е искал да му го впишат в договора. Сега ще яде каквото има, останалите се съобразяват достатъчно с него. Проблемът си е негов. Naughty

Отивам да мушна един ананас, че ми се прияде покрай Къцан. Rolling Eyes

# 886
Аз разбрах,че ставало въпрос за неговия собствен отбор и въпреки това той издал,че не са уцелили.
ама може и да се лъжа, щото слушам и гледам с половин око и ухо  hahaha това вчера Юлиян го коментираше при Гала .

И аз така разбрах, ако беше от противниковия отбор- логично, но да пееш собствения си  Rolling Eyes трябва да си бая луд или духовно извисен  Mr. Green

# 887
Къци даже снощи на лайфа се оплака че почти не ядял плодове в къщата.
Ами това изобщо не  е вярно.
Колко пъти поръча грозде и банани и ананси и други плодове
Колко пъти го дадоха как яде грозде
В крайна сметка не можеш когато бюджета е общ да искаш да получаваш неограничено количество плодове

И за ядките каза че се е отказал от тях ,но доста често го дават как доволно хрупа ядки

За мен това беше лъжа от страна на Къци и стремеж отново да изглежда жертва в очите на публиката ,въпреки че самият той го отрича

Ами да умира от глад тогава, като в това предаване и тук основната тема
е да му гледат в паничката и да му броят хапките. Големи дребнавости. Shocked
Аз пък гледах предаване как всеки си поръчваше специален алкохол.
Алкохола на отделен бюджет ли е от храната, че така смело си го поръчват всички?
Защото ако е на общ бюджет изобщо пък нямат право да мрънкат за каквото и да е.

# 888
  • София
  Помните ли,че преди даже дневното меню коментирахме, особено когато нямаха бюджет.Или как всички пресмятаха на една дъска какво да поръчат, та да се вместят в бюджета.

# 889
Алкохола на отделен бюджет ли е от храната, че така смело си го поръчват всички?

Тогава имаха много пари. И Къцко се възползва и си поръча скъпа риба и много килограми плодове. Flutter

# 890
Къци даже снощи на лайфа се оплака че почти не ядял плодове в къщата.
Ами това изобщо не  е вярно.
Колко пъти поръча грозде и банани и ананси и други плодове
Колко пъти го дадоха как яде грозде
В крайна сметка не можеш когато бюджета е общ да искаш да получаваш неограничено количество плодове

И за ядките каза че се е отказал от тях ,но доста често го дават как доволно хрупа ядки

За мен това беше лъжа от страна на Къци и стремеж отново да изглежда жертва в очите на публиката ,въпреки че самият той го отрича

Мисля ,че в темата няколко пъти се каза ,че алкохола не е от общия бюджет
И никой не е казал Къци да умира от глад. Той също не се съобразява.Когато имаха ограничен бюджет той пак си искаше 10 кг плодове
Но той снощи отново се опита да се изкара жертва казвайки нещо което не е вярно.
Колко пъти го видяхме Къци да яде плодове и ядки- доста бих казала.Нали  и затова го бъзикаха
Защо тогава снощи на лайфа мрънкаше че почти не ядял плодове и ядки
И както са писали някой съфорумки -като е  на специален режим на хранене да си е договорил нещата

# 891
Ама разбира се,че ще си поръчва плодове Къци,това компенсира непиенето му на алкохол като другите пияници...То пък някои не спряха да се наливат...отврат #2gunfire

# 892
Чухте ли, как в двора преди 5 мин. си говореха, че снощи не са ги следяли? Люси била без микрофон, и никой не и направил забележка  newsm78 /и спряха звука/

май ВИП брадъра съвсем на самотек го удариха, и преди някой тук беше писал, че е имало коментарий дали камерите работят  Thinking

то колкото човек е по-навътре в кухнята на формата, толкова по-безинтересно му става да ги гледа тези маймунки вътре  Sick

направо  правят  зрителите на кукувци  Crossing Arms

# 893
Интересно ми, наистина ли смятате абсолютно всичко в предаването за режисирано? Според мен, да, някои моменти наистина са, но като чета мненията на някои потребители, оставам с впечатление, че нищо в къщата не е дело на съквартирантите, а единствено и само на сценаристите. Чудя се, дали и Владо не е попръцквал под команда Thinking.

# 894
Аз разбрах,че ставало въпрос за неговия собствен отбор и въпреки това той издал,че не са уцелили.
ама може и да се лъжа, щото слушам и гледам с половин око и ухо  hahaha това вчера Юлиян го коментираше при Гала .

И аз така разбрах, ако беше от противниковия отбор- логично, но да пееш собствения си  Rolling Eyes трябва да си бая луд или духовно извисен  Mr. Green
Не е луд, просто е прекалено честен, което не е практично и здравословно в наши дни. Laughing
Можел е хитро да се направи на приятно разсеян и да не се обажда, но това не го
прави доносник, а само несъобразителен в дадената ситуация. Peace

П.П. Аз очаквах, че като доносник ходи да ги пее целенасочено, пък то пак се оказа
голямото нищо и поредните гръмки приказки на безгрешната Патрашкова.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:37 от Fan

# 895
(спам) ....
Исках да споделя, че скечът на Албена Михова като В.Н.Л. в Господари на ефира беше много добър, имитираше ги съвършено. Simple Smile

И от мен спам ..
Гледам го и продължавам да се смея.  hahaha

http://www.gospodari.com/video/baj-bradur/bash-baj-bradur-vyara-nadezhda-i-lyubov#beginVideo[/video]

Не го бях гледала. Благодаря т  bouquetи. Много забавно беше Joy. Даже и на интонация го докарваше. hahaha
Връщам се да ви дочета.

# 896
Ама разбира се,че ще си поръчва плодове Къци,това компенсира непиенето му на алкохол като другите пияници...То пък някои не спряха да се наливат...отврат #2gunfire

Някои от жените също не пият, но не видях те с какво са компенсирали този свой пропуск  Mr. Green

# 897
Къци си играе неговата игра и си го каза.
Фънки си е такъв, какъвто е и навън предполагам.
близначките днес определено прекалено много шушу мушу срещу Никол, зад гърба на Златка...
нещо много на сериозно се взимат -ходили за 5 месеца в Лондон, и олеле вижте ни колко знаем  Joy
с тези капитани, определено мисля, че играта няма да е чиста - Люси едва ли ще допусне Камелия да отиде автоматично на елиминация

Багата пак изпадна в зимен сън, никакъв го няма днес цял ден в къщата  newsm78 Laughing
А на Никол и е все по-тежко там, така  си мисля - не се вписва в интригите им

Орлин... ми той като Багата - сън, ядене, някой майтап и пак сън...  newsm78

Скучни са вече

# 898
  • SF
Златка има удължения на косата ли? Представям си нейната коса каква е. Rolling Eyes

Ама как!!! Златка е толкова естествена! Тя е най-естествения човек в Къщата! Тя готви и чисти! Тя казва на хората всичко директно в очите им нещата такива, каквито са!
Друг е въпросът доколко Златка може да преценява какви са нещата!
На Златка много неща са й удължени. Само бръчките по челото са заличени естествено с ботокс.
Тя е толкова земна! Толкова е истинска! Толкова е директна!
Пфффффффффф.... Sick

# 899
ама може и да се лъжа, щото слушам и гледам с половин око и ухо  hahaha това вчера Юлиян го коментираше при Гала .

И аз така разбрах, ако беше от противниковия отбор- логично, но да пееш собствения си  Rolling Eyes трябва да си бая луд или духовно извисен  Mr. Green
Не е луд, просто е прекалено честен, което не е практично и здравословно в наши дни. Laughing
Можел е хитро да се направи на приятно разсеян и да не се обажда, но това не го
прави доносник, а само несъобразителен в дадената ситуация. Peace
Ако не бъркам, е било обща мисия - всички съквартиранти опитващи се чрез играта да постигнат повече бюджет за всички тях; не отбор срещу отбор.

Къци, като дисциплиниран и точен човек, си е казал това, което е видял, дори да е срещу неговия личен и общ интерес. Най-малкото, и без това има запис, какъв е смисълът да се опитват да шмекеруват. Димитър Станчев беше прав, че така биха постъпили нормалните хора от страни с по-висок стандарт.

А г-жа Патрашкова също ме подразни, че обвини Къци, че не излязъл лице в лице с нападателите си, вместо да прави тайни коалиции. Това не е вярно, той неколкократно точно това се опитваше от самото начало - да отиде аджеба и да ги предизвика в директен разговор лице в лице. Но те отказваха, криеха се зад преструвки и нападаха само по тъмно, лазейки по земята.

Общи условия

Активация на акаунт