VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 900
Къци даже снощи на лайфа се оплака че почти не ядял плодове в къщата.
Ами това изобщо не  е вярно.
Колко пъти поръча грозде и банани и ананси и други плодове
Колко пъти го дадоха как яде грозде
В крайна сметка не можеш когато бюджета е общ да искаш да получаваш неограничено количество плодове

И за ядките каза че се е отказал от тях ,но доста често го дават как доволно хрупа ядки

За мен това беше лъжа от страна на Къци и стремеж отново да изглежда жертва в очите на публиката ,въпреки че самият той го отрича

Какво бил отказал?  Вчера за кратко го мернах как рови в една тава с бадеми ... поне килограм  бяха. Що не поръчва повечко моркови, зеле, целина, цвекло и да яде салати.. и те са здравословни? 'Бах го у  вегетарианеца - котлети сьомга, десет кг. грозде и ядки на корем - ей, много ме дразнят гюведжарите като тоя и Иванчо с язвата и сушито, то с такъв да не си на банкет и шведска маса - като прахосмукачки са ... омитат  всички деликатеси, докато  мигнеш.
Я,  макадамия да поръчва по две кила дневно, и като им хвръкне бюджета да го направят на тежководолаз    Mr. Green

# 901
Златка има удължения на косата ли? Представям си нейната коса каква е. Rolling Eyes

Ама как!!! Златка е толкова естествена! Тя е най-естествения човек в Къщата! Тя готви и чисти! Тя казва на хората всичко директно в очите им нещата такива, каквито са!
Друг е въпросът доколко Златка може да преценява какви са нещата!
На Златка много неща са й удължени. Само бръчките по челото са заличени естествено с ботокс.
Тя е толкова земна! Толкова е истинска! Толкова е директна!
Пфффффффффф.... Sick

аз под естествена разбирам - поведение /в къщата/ а не кой какви козметични корекции има  newsm78
това не е конкурс за красота, а за поведение, характери и от този сорт неща Naughty

# 902
Златка има удължения на косата ли? Представям си нейната коса каква е. Rolling Eyes

Ама как!!! Златка е толкова естествена! Тя е най-естествения човек в Къщата! Тя готви и чисти! Тя казва на хората всичко директно в очите им нещата такива, каквито са!
Друг е въпросът доколко Златка може да преценява какви са нещата!
На Златка много неща са й удължени. Само бръчките по челото са заличени естествено с ботокс.
Тя е толкова земна! Толкова е истинска! Толкова е директна!
Пфффффффффф.... Sick

Мисля, че в естествена не се влага смисълът и на естествена физически. Едното не пречи на другото, поне според мен. Но и аз не я харесвам. Wink

Косата и е хубава, но нито ми изглежда много дълга, нито пък много гъста, затова се учудих, че има удължители. Thinking

# 903
Къци си играе неговата игра и си го каза.
Фънки си е такъв, какъвто е и навън предполагам.
близначките днес определено прекалено много шушу мушу срещу Никол, зад гърба на Златка...
нещо много на сериозно се взимат -ходили за 5 месеца в Лондон, и олеле вижте ни колко знаем  Joy
с тези капитани, определено мисля, че играта няма да е чиста - Люси едва ли ще допусне Камелия да отиде автоматично на елиминация

Багата пак изпадна в зимен сън, никакъв го няма днес цял ден в къщата  newsm78 Laughing
А на Никол и е все по-тежко там, така  си мисля - не се вписва в интригите им

Орлин... ми той като Багата - сън, ядене, някой майтап и пак сън...  newsm78

Скучни са вече

И аз това си мисля , обаче се надявам Биг Брадър , да е честен . Пък и друго си мисля , след гафа Христина на финал и реакцията от това , леекинко се съмнявам да я повторят тая глупост . Пък и подозрително много се вслушват в мненията из нета....и Биг Брадър Ол старс предстои и там трябва рейтинг , смс и т.н. и ако пуснат Камелия на финал , една нова реакция тип Христина , ще им коства гледаемостта на предстоящия проект. Таа дано ме разбрахте какво имам предвид .

# 904
На мен Патрашкова вече съвсем ми идва в повече с тези нейни държави. Създаде хубав лаф, после сама си го опеска в жълто.

Мога да кажа, че има и държава на Патрашките - тези, дето всичко знаят, от всичко разбират, все компетентни и най-най. "Най-прави" в оценките си, най "им се полага" да дават оценки, "най-силни" в анализите, с "най-голямо" право да си казват каквото си искат. Може и да ѝ тече гладко мисълта, но това, което казва, когато лапне думата, са само клишета от вестниците, овкусени богато с разни отиграни заучени пози. Ползва цели конструкции и се опира на информации, къде верни, къде не, но все пуснати да се въртят в пространството. Не я усещам като извънземен ерудит, съжалявам. Не ме кефи със заучените си фрази. Няма малки бръснарски ножчета в гънките и няма вълшебно перце за гъделичкане на сетивата и за мен изобщо не е интересен събеседник.

Нито в къщата се държа на положение, нито сега отвън умее да замълчи в правилния момент. Хубаво ѝ каза Карбовски - човек, който разрешава за печат статии, подобни на тези, които Карбовски цитира, няма морала и правото да казва кой в каква държава живее, какъв е и що е.

Браво, Мари!
Страхотно си я описала Патрашкова- много точно и вярно! Дано тя чете тук за да се види какво представлява в очите на хората.

# 905
Златка и тризначките явно имат мисия да не пипват никаква домакинска работа в къщата. Златка се чудеше дали не може поне кошчетата в банята да им изхвърлят, защото преливали.
И веднага резнаха излъчването.

Преди малко пък Златка обясняваше, че не ядяла месо, но явно не всякакво, а определен вид, защото Фънки и предложи да изядяла неговото суши.

Орлично вече има прякор - Sleeping Beauty, заради стабилния си 20 часов сън. Laughing

Още по-рано пък Къци караше интериорното колело в двора, а Фънки като квачка се тревожеше да не се пребие.

Ако пуснат скоро стрийма, ще порепортерствам още.

# 906
в момента в който Къци караше колело, една от близначките каза че се е пребила на колело и че била загубила .... девственноста си от този инцидент  Rolling Eyes Shocked
не разбрах само коя беше  #Crazy

# 907
Дека са ви аватарите?!  Thinking newsm78 Wink

# 908
...

На всичкото отгоре е ужасно несъобразителен. Искаше да се купят по 10 кг банани, грозде и какво ли още не, които той яде, а накрая не останаха пари за месо, което другите ядат. И той си каза какво пък толкова. Тогава Орлин и Люси взеха да му обясняват, че трябва да намали плодовете и пр. Tired

е колко струват 10кг банани - 24-25лв, а тяхната водка само да вземем (не запомних марката), но си спомням, че поръчаха 3 бутилки от по 100лв едната. Ами месото - по колко е кг.  9-10 лв е свинското, ами телешкото...  само 10кг месо да вземат то е 90-100лв.

А аз съм сигурна, че той като поръчва примерно 10кг банани мисли и за другите, че ще искат и за това казва повече кг. Инак, ако си поръча само неговата си доза и после ще е обвиняван, че не давал на други. Е няма как след като той яде само това.

Грешката му е, че е трябвало, когато си поръчват да каже - на мен ми трябват за седмица - 5кг. банани, 5кг грозде, толкова ядки.. толкова ананас, риба... Който иска и той да каже и да поръчаме повече. Инак, това ми е менюто, вие си поръчвайте месо, алкохол и водни колелета в басейна  Laughing

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:58 от Бо_

# 909
Аз това само го чух, и по многозначителното мълчание предположих, че баш това има предвид, че си е загубила, но пък как трябва да се пребиеш, че да се случи. Crazy
Да не е минала с тази версия пред майка си и сега да се придържа към нея?

# 910
...
Орлично вече има прякор - Sleeping Beauty, заради стабилния си 20 часов сън. Laughing

...

не го показват това по нова  Laughing от вас разбирам, че той обича да си поспива.

...една от близначките каза че се е пребила на колело и че била загубила .... девственноста си от този инцидент  Rolling Eyes Shocked
...

Joy Joy Joy

# 911
Относно менюто и бюджета
имаше един момент, когато имаха  пари, но въпреки това, откровено се заяждаха с Къци и не му даваха да си поръча каквото иска за него, беше много грозно !

има го някъде този момент качен на сайта на Нова

# 912

и аз сега разбрах ама явно се е притеснила, че започват да падат екстеншъните
Голяма красавица е тя, няма що. Добре, че са професионалните фотографи и фотошоп.

# 913
Много спи Орлин, редовно го бъзикат по повода. Даже май повече и от Благой.Laughing

Златка сърба чай във фитнеса, една от тризначките тропка на пътеката.
Фънки пие кафе на белите диванчета.
Другите никакви ги няма.
В момента е пълна тъпотия.

А, близначката от фитнеса ще ходи да проверява сестра и Любов дали не се е удавила. Crazy

# 914

Да не е минала с тази версия пред майка си и сега да се придържа към нея?

Joy Joy Joy

обясняваше, че е попаднала в болница...  
ако е оправдание - голям цирк ще да е играла за пред близките си  Thinking Laughing

Общи условия

Активация на акаунт