VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 667
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 470
Къци става за парламентарния контрол по БНТ

# 1 471

Sick Нали това беше за драйфане.

# 1 472
 Peace Peace Peace
Добре, Къци е дразнител - така е! Но на Златка всичко необходимо за един зрял 28-годишен индивид й липсва. Грам възпитание, уважение, обноски, знания, култура...всичко, всичко.
Peace Peace Peace

# 1 473
  • София
Уф направо ми се повдига от Къци, не че Златка ми е любимка, ама пък такъв плужек, такъв лицемер като Къци направо не понасям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 474
  • Варна/Лондон
Вихра изложи живата им с опосума на показ, не Иван. Е, доживях да защитя пияндето и аз. Laughing
Нека ти е. hahaha
Ама не го би тя да ходи при Карбовски.
А, ко да го бие, добре, че не поканиха нея тогава. Тя пък се съблече. Laughing
Ей, по забавно ми е да коментирам опосумо-катеричките истории, отколкото тая пародия на ВИП.

# 1 475
Sick Уф, тая Златка не стига, че куха като кратуна, ми и простотията и е безгранична...

Даааа, като океан е простотията и, безкрайна. Mr. Green

Peace Уникална простачка е Златка..хората са казали, че злоба и простотия не могат да се скрият Sick

# 1 476
Антония - Къци с женското поведение и Златка с мъжкото поведение...

# 1 477
Толкова време говори Къци, че спрях да го слушам след първата минута. ooooh!

# 1 478
  • Sofia
Хареса ми изказването на Антония  Peace

# 1 479
  • Варна
Добре, Къци е дразнител - така е! Но на Златка всичко необходимо за един зрял 28-годишен индивид й липсва. Грам възпитание, уважение, обноски, знания, култура...всичко, всичко.
Гаджет права си. просто Златка е смешна да я гледаш,  а Къци е досаден.

# 1 480
  • Велико Търново
Ми поне най-накрая се намери някой да каже реално какво вършеше Багата през тези 2 месеца -едно нищо.

# 1 481
Обаче Въргала как лекичко поднася Мариянка  Mr. Green Ми номинират си се хората, който знае английски си говори английски, който може да пее-пее, а те си се номинират  Joy

# 1 482
Антония - Къци с женското поведение и Златка с мъжкото поведение...

Веднъж да каже нещо на място

# 1 483
Охх Joy Joy Joy Фънки тук като маха с ръцете в черната фанела на предишната игра 'стани богат' прилича на Angry Bird оная черната дебела дето гърми като бомба

# 1 484
Охх Joy Joy Joy Фънки тук като маха с ръцете в черната фанела на предишната игра 'стани богат' прилича на Angry Bird оная черната дебела дето гърми като бомба

РАЗБРАХМЕ.

Общи условия

Активация на акаунт