VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 664
  • 3 248
  •   2
Отговори
# 1 500
В Баш Бай Брадър ще е по-интересно, отколкото беше тук преди номинациите. Не, че те са много интересни, но ..............

# 1 501
  • София
Честно казано Къци е обикновен комплексар, който си мисли, че е еманацията на човешкия род и всички други са под нивото му. Но пък е и селски хитрец който се присламчва там от където може да получи изгода. Уважавал Фънки, бррррррррррр абе бълвоч....
/извинявам се за гнусния израз/

# 1 502
Искам да благодаря на ВБ че прекъсна Къзи ,че иначе той щеше да откара най малко4-5 часа
Но не съм съгласна ,че Багата е човека отказал участие в най много мисии.мисля ,че това беше Юлиан

Да, ама Юлиан се прави на луд диригент поне, а Благой в коя мисия се раздаде? Човекът си отспа и отяде и накрая ще си тръгне и като победител.

Съгласна съм с loril
Багата го помня на мисията с песните как си седеше на стола, докато другите пееха и с друго не се сещам за 2 месеца да ми е направил впечатление  newsm78

# 1 503
Не следя 1 към 1 Биг Брадър, но колкото и многословен и т.н. да е Къци поне си каза всичко и май не шикалкави. Златка е такава смешничка. Да се хареса на Багата и Фънки. Ужасно грубо отношение. А Багата е такава 0, че беше като част от интериора. И Къци беше прав - номинира за нещо Къци, а се възхищава за същото, но у Багата ooooh!
Аха, многословен, но поне каза смислени работи за Златка и Багата.И двамата са от един дол дренки-прости до безкрай.Единия плямпа простотии, другия поне мълчи, но защото няма какво да каже

# 1 504
Аз имам усещането, че половината народ тука или навън, се смее на Къци "по инерция" - лепнат му е някакъв етикет, а айде... Ето, сега и на номинациите. Толкова обосновано си каза номинациите и обясни, а тука пак чета го наричат лицемер. И за Златка и за Багата беше на 100% прав и прям. Изумена съм как повечето се впечатляват и възмущават от него, а подминават поведението на Златка, която и в момента на номинациите продължаваше да се държи отвратително, като простачка...и го нарече "болен мозък"!
Май нямам фаворити в този сезон аз...и не защитавам Къци, ама вече ми е много досадно и да чета и слушам обиди по негов адрес.

# 1 505
Много ме дразнят с Орлин-не можаха да преживеят, че не ходи като овца след тях, позволява да защитава Къци и е по-различен-културен, интелигентен, с добър изказ и се чудят какво да измислят...

# 1 506
Фънки - Орлин и Къци....

Никол - Къци и Златка

# 1 507
Аууу ББ обаче сега ме кефи с въпросите си  Laughing

# 1 508
  • ВАРНА
Е, вие какво очаквате от Златка-здрава, груба кака, на която повече би и отивало да оре по нивята, вместо да го играе секс бомба.Ограничена, истерична, тъпа като галош.
Все се питам, как не я беше срам така да се извърти в мнението си за нея, другата злобна фуста-Криската Патрашкова.

Между другото на живо не е никак едра и груба.Лично аз не съм виждала по-красива жена на живо.За мен е такава,но е адски първична.С тази външност е грехота да е толкова нереализирана във връзките.

# 1 509
  • Пловдив
ФЪНКИ ,ФЪНКИИИИИИ СЛАДУР ГОЛЯМ - Втория е моя приятел Къци  Joy Joy ние сме във война с него Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
 -Аз съм си същият маймун тука... hahaha hahaha hahaha hahaha

Къци пак дигна кръвно почервеня като рак Joy hahaha hahaha hahaha
Забележете лицето и ръката му каква разлика имат Shocked hahaha hahaha

# 1 510
Добре, Къци е дразнител - така е! Но на Златка всичко необходимо за един зрял 28-годишен индивид й липсва. Грам възпитание, уважение, обноски, знания, култура...всичко, всичко.

Много точно казано.  Peace
Пред Златка чак тризначките изглеждат умни.  Laughing

# 1 511
Аз имам усещането, че половината народ тука или навън, се смее на Къци "по инерция" - лепнат му е някакъв етикет, а айде...

Абсолютно.Точно като в училище, аз затова ги сравних с ученици съквартирантите-толкова инфантилни са.Нарочили са един, обикновено по-спокоен и неконфликтен от всички други, и хайде, цялото стадо следва тарторите и пръска жлъч по аутсайдера.
Опитват се да си изсмучат от пръстите доводите, доста досадно е. Whistling

# 1 512
  • Разпиляна във въображението
Фънки се дразни от това, че Къци искал да бъде все първи. Толкова ли е лошо? Баси, то това ни е проблема - щом ние не можем, и другия да не може.

Никол, стига бе! Що се излагаш! Глупости приказваш на килограми. Другите са в пъти, пъти по-злобни.

# 1 513
 Peace Бъгси  Hug

Е, вие какво очаквате от Златка-здрава, груба кака, на която повече би и отивало да оре по нивята, вместо да го играе секс бомба.Ограничена, истерична, тъпа като галош.
Все се питам, как не я беше срам така да се извърти в мнението си за нея, другата злобна фуста-Криската Патрашкова.
На това и аз не мога да намеря отговор, Кристина не ми беше неприятна в началото, нищо не знаех за нея, освен, че е някаква вестникарка и клюкарка, даваща мнения в предните ББ, обаче да се хареса с тази... Златка ми е странна работа  #Crazy
Мога да разбера всеки, който не харесва Къци... но никога не мога да разбера, как някой може да харесва Златка...
+1

Гледам обаче Орлин как приема номинациите, някак му е доста кофти, не че на някого не е, но трепери му...защо ли  newsm78

# 1 514

Браво на Никол...надушила е в него Злобата му !

Общи условия

Активация на акаунт