VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 664
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 370
ani27, за съжаление не съм сигурна, че е така. От всякъде се чува само, че Къци е мрънкало, интригант, дребнав и не знам какъв още. Обществото ни е такова, че подкрепя простащината, а дисциплината е нещо недопустимо и смешно. Поне такова е моето виждане, дано да бъркам  Praynig

# 2 371
  • sofia
amsimom,  Laughing!!! Добра си почти колкото Професора!!!  hahahaМного добре си уцелила нюансите! Laughing
Подведена от вас, погледнах Фейсбука на предаването и останах отвратена от шльокавица и неграмотност...Да живей Форума! Тук сме, освен по-умни и по-грамотни! И по-красиви, де! hahaha

# 2 372
amsimom, супер си.   bouquet Посмях се на воля Laughing

# 2 373
Да ама от тогава до ден днешен какво направиха те :
- с тези 300 000лв. наградата
- с тези 50 000лв от Плейбой
с толкова пари вместо да се образоват и  т .н.

На логопед да бяха ходили поне, тогава щеше да им се разбира какво говорят. Жал ми е за тях, въпреки самочувствието, което демонстрират са много уязвими.

И въобще откога телевизора стана възпитател?

Той просто показва плодовете на нашето възпитание. /все пак сме част от едно общество в каквито и среди да сме разслоени/  Със сигурност има и друга страна, която е много по добра и подходяща за показване, но защо ли не я показват.  Wink

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:11 от Mama_Nana

# 2 374
  • sofia
Във връзка с логопеда, ми прави добро впечатление, Стойка Пипирудата. За разлика от Лили-то, която си е останала същата мякаща, куха лейка.

# 2 375
Не мога да повярвам, че след снощния епизод все още има хора харесващи Кръстьо Вапцаров. Решил бил да отвръща на атаките на съквартирантите,  като посипе кафе по главите на Никол и Камелия. Смешник, защо не посипа кафе и по главите на Фънки, Багата, Орлин, които също му правеха номера, но "мъжкарът" Кръстьо за пореден път доказа каква дребна душица е, отмъщавайки си на дамите в къщата.
Честно писна ми вече, във всички предавания Кръстьо да е главен герой, като че няма други хора в тази къща. Само той ли говори, само той ли злослови, само той ли дразни. Да вземат да прекръстят предаването на "Къци Брадър" та да си знаем и да спрем да гледаме за вбъдеще.  #2gunfire

# 2 376
Така...докато си напиша отговора, 24 нови отговора.
Но снощи ми харесаха Никол и Камелия. Значи това е тихото, добро момиченце с букли. Това е тихата Камелия, обичаща и подкрепяща Люси. както ни ги показват. Ама имали зъбки двечките...И то остри. Значи всички могат да правят простотии на гърба на един човек. Но когато той реши да си направи майтап с тях, става лош...
Ето, новините им. Ами те бяха само за Златка и Къци. А къде са другите? Със закъснението, с което ни показват събитията от къщата, може би след финала ще разберем за "шегата" с хапчетата.

П.П. До където стигнах назад в четенето ми искам да споделя нещо.
По повод споделено мнения във ФБ, че с държанието си Къци е съумял да накара ВИП-овете да покажат истинското си лице. Ако това е целял, браво. Успя според мен. Ето, последното което видях с Камелия и Никол е показателно.

"...А близначката си беше права - защо ги слагат по разни анкети да им се смеят хората, като не са активни участнички, а само гости?..." - абсолютно вярно. ББ си прави шоу на гърба на другите. Дали са им пари. Но ако са силни (три са все пак Wink трябва да излезнат.

".....Хвърлят ни прах в очите за да може спокойно до финала да долази Багата- любимецът на народа, подкрепян от себераздавщата се Златка....." - абсолютно вярно.

Според вас дали Камелия си вярва, че е ВИП и може да спечели?

Гледам предаването, защото започнах. И защото ми е приятно да ви чета и да си споделям с вас моите впечатления. Но следващия сезон - НЕ! Такава простотия няма да допусна да ми губи времето  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:49 от Alleisha

# 2 377
  • София
Снощи прочетох едно много интересно мнение във Фейсбук,
че Къци с това си държание е успял да свали маските на всичките
ни ВИП-ове в къщата и да покаже истинското лице на шоу индустрията в БГ,
тъй като в момента освен със съквартираните, му се налагало да се
бори и с екипа на предаването ВБ.
Rolling Eyes

Напъно съм съгласна!
Къци по много успешен начин показа истинските лица на псевдо ВИп-овете ни!!!

# 2 378
Не мога да повярвам, че след снощния епизод все още има хора харесващи Кръстьо Вапцаров. Решил бил да отвръща на атаките на съквартирантите,  като посипе кафе по главите на Никол и Камелия. Смешник, защо не посипа кафе и по главите на Фънки, Багата, Орлин, които също му правеха номера, но "мъжкарът" Кръстьо за пореден път доказа каква дребна душица е, отмъщавайки си на дамите в къщата.
Честно писна ми вече, във всички предавания Кръстьо да е главен герой, като че няма други хора в тази къща. Само той ли говори, само той ли злослови, само той ли дразни. Да вземат да прекръстят предаването на "Къци Брадър" та да си знаем и да спрем да гледаме за вбъдеще.  #2gunfire

Е, то е очевидно, че Къци е адски страхлив.

# 2 379
Извинявайте много, къде се пазят резултати от старите анкети?  Embarassed Прерових навсякъде, дори сред стари мнения на админи и не успявам да се ориентирам...  Embarassed

# 2 380
прав си беше човека, ако толкова се обичат, няма да се отлепят една от друга, ще пеят, ще танцуват, ще се радват една на друга, а не да чисти Люси.....да, чистотата е важна, но когато има любов, то просто се усеща във въздуха......флуиди
Чудя се дали мъжът ми ще се върже на това ако спра да чистя  newsm78

# 2 381
Извинявайте много, къде се пазят резултати от старите анкети?  Embarassed Прерових навсякъде, дори сред стари мнения на админи и не успявам да се ориентирам...  Embarassed

Ако става въпрос за стари анкети на тази тема - прерови в моите мнения. Има ги всички резултати от анкетите, които са пускани.

# 2 382
прав си беше човека, ако толкова се обичат, няма да се отлепят една от друга, ще пеят, ще танцуват, ще се радват една на друга, а не да чисти Люси.....да, чистотата е важна, но когато има любов, то просто се усеща във въздуха......флуиди

Laughing

# 2 383

Laughing

Ще се върже,ако има флуиди във въздуха. Иначе-йок Peace

# 2 384
Много щеше да е готино Къци да сложи вместо кафе в косите на онези две кифли-дъвки.

Общи условия

Активация на акаунт