VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 672
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз до сега за това издание на ВБ не съм пуснала нито един СМС и няма да пусна!!!
Ама какъв sms, какви 5 лв. като всичко е един БИГ сценарий, от който вече ми се повръща ... Tired

# 2 401
  • София
Аз също не съм пускала смс- и за подобно предаване но този път мисля да пусна за да си тръгне Къци . Смятам ,че вече е нездравословно оставането му в къщата . Може да мрънка да дудне и да е досаден като цяло  , но шегите от другите съквартиранти ми идват вече твърде прекалени  Crossing Arms
Еми жал ми е за човечеца и мисля че му е време да се прибира . Излагацията в това предаване отдавна мина всякакви граници  ooooh!
Бог ме е опазил от хора като Златка около мене  Tired

# 2 402
Много щеше да е готино Къци да сложи вместо кафе в косите на онези две кифли-дъвки.

Shocked Направо прекрасно.   Rolling Eyes Laughing

# 2 403
Направо ме потресохте! Модел за подражание да търсите в къщата? В реалити предаване от типа на ББ?  ooooh! Че то по-скоро може да ви е подсказка за това какъв не трябва да бъдеш.  
И още повече пък точно Къци да е модел за децата (най-вече ако са момчета). На какво ще се научат от него? Че целта оправдава унижението или по скоро, че да си изтривалка е достойно.
То е ясно, че Фънки никоя майка няма да си пожелае за модел за детето си - алкохол, цигари (пури в случая), цинизми и наднормено тегло... ама пък Къци. Thinking Ако толкова трябва да си имате модел точно от това предаване защо не Орлин? Човека без псувни, мръсни номера или бой успява се е в относително разбирателство с всички без да се излага или унижава. (Дремва повечко, ама то сънят е здраже Mr. Green)
И последно, защото съвсем ще се отчая вече  Crazy единственият начин да си отстояваш позицията е с псувни или бой Thinking Не може ли като мъж (Къцко все пак има жена и деца та би трябвало да е мъж) да си заявиш претенциите вместо да мрънкаш и шушукаш в тоалетните. Даже страхът,че може да го набият вътре не е проблем - ББ гледа.
Къцко само мога да го съжалявам, не мога да го харесам, а за уважение да не говорим. Който сам не се уважава ... не е достоен и другите да го уважават.

Отивам да готвя ... спрете се с тоз Къцулан. Той не е онеправдан  Laughing сам се навира да е плюнка на другите.

smile3501

По-добре не мога да го кажа!

# 2 404
Честно да ви кажа след снощи вече направо аплодирам Къци това с кафето беше много ама много на място и ще ви кажа защо. фьнки и Златка вече са доста компрометирани след всичката помия върху Къци, Люси и тя се компрометира след скандала който вдигна по повод  това че била самотна.

Камелия и Никол бяха от малкото които въпреки че участваха в шегите срещу Къци не търпяха негативи от това и точно на място дойде това с кафето те скочиха и ги видяхме как се пропука добродетелния им образ. Остава да намери начин как да победи Багата и Орлин и победата ще му е сигурна.

В този ред на мисли Къци нямаше смисъл да си прави шеги с друг той искаше да покаже точно това точно с тях.  Впечатлена съм а аз рядко се впечатлявам, Къци знае какво прави и защо го прави той не тропа по масата и не отвръща на агресията с агресия защото знае че така печели много повече
На Камелия и Никол ли е сложил кафе ?
Що ако е така голям пъзльо излиза отново ?Нищо добродетелно няма в действията му ,разчита съжалението на хората да го направи победител .

# 2 405
Така е, но това не е повод да го подиграват по този гаден начин. Те точно на това се уповават, че  той е страхлив, слаб, безхарактерен-въобще перфектната мишена за подигравки. Защо двете девойки и така наречените "мъжкари" някои от които вече напуснаха къщата не се опитаха да не спретнат някоя дебелашка шега на Баката например-просото ей така за разнообразие? Надали биха посмяли, защото и те му имат страх, също както и Къци от тях! И какво се случва тогава, когато  напрежението е взело превес- въжето се къса там където е най-слабо, и в двата случая.

Ами защото Багата не им предлага да играят на "криеница" или "пускам, пускам кърпичка" примерно. Къци се държи като дете или се опитва да занимава останалите със "смешките си" от преди 100 години. Ами за подигравка си е, откъдето и да го погледнете. А с "всичко на другарката", в случая ББ, направо ги телепортира от себе си.
А пък твърдението, че имат страх от Багата е супер тъпо, честно Joy

# 2 406
  • София
Ето, какво пише в lubopitno.info:
ЖЕСТОК бой във “ВИП Брадър”
08.11.2012 | 19:38

Спортният хъс на ММА боеца Благой Иванов – Багата не утихва дори и под покрива на „ВИП Брадър”.След като вече има в биографията си спечелен световен шампионат по самбо, той добави и още една победа.По този начин освен за първенец на ринга, той бе обявен и за шампион в къщата на Големия брат.За да разнообразят ежедневието си съквартирантите прибегнаха до игри на… дама.Пръв срещу ММА боеца се изправи стратега на този сезон на ВИП Брадър – Къци Вапцаров.Вероятно обаче този път стратегията му не беше особено добра, тъй като той изгуби битката.Разбира се загубата неизбежно помрачи настроението му.Веднага след падението на Къци, желание да се изправи в битка срещу Багата изрази една от тризначките – Любов.Вероятно е излишно да казваме, че тя също изгуби битката. А и нямаше как да е иначе предвид, че общото IQ на трите е 200.Тази „плесница” определено дойде в повече на Любов, тъй като незнайно поради каква причина тя се надяваше да излезе победител от тази битка.При все, че трите непрестанно тръбят, че не са трите глупачки, които Биг Брадър направи на маймуни преди години, по всичко личи, че нищо в тях не се е променило.Опа, грешка! Променило се е – самочувствието им, което за съжаление няма абсолютно никакво покритие.

# 2 407
Снощи прочетох едно много интересно мнение във Фейсбук,
че Къци с това си държание е успял да свали маските на всичките
ни ВИП-ове в къщата и да покаже истинското лице на шоу индустрията в БГ,
тъй като в момента освен със съквартираните, му се налагало да се
бори и с екипа на предаването ВБ.
Rolling Eyes

Цената, Fan, цената.
А нея ще плащат и децата му, за съжаление.

# 2 408
Снощи прочетох едно много интересно мнение във Фейсбук,
че Къци с това си държание е успял да свали маските на всичките
ни ВИП-ове в къщата и да покаже истинското лице на шоу индустрията в БГ,
тъй като в момента освен със съквартираните, му се налагало да се
бори и с екипа на предаването ВБ.
Rolling Eyes

Цената, Fan, цената.
А нея ще плащат и децата му, за съжаление.

До два-три месеца всичко ще е забравено .
Целта на Къци е отново да влезе в ефир ,има си фенове /видно от темата/ тъй че явно заслужава малко ефирно време.

# 2 409
Що ако е така голям пъзльо излиза отново ?Нищо добродетелно няма в действията му ,разчита съжалението на хората да го направи победител .

На повърхността излиза така но в дълбочина той ги провокира и те се поддадоха и така извлекаха негативи защото това да посипеш малко смляно кафе е наистина възможно най-безобидната провокация и същевременно право в целта.Камелия го нарече психопат и ако това не е цинично след като всички се гаврят с него всяка нощ.

# 2 410
Аз пък съм "потресена", че искате да давате Фънки за пример на децата си. Shocked
Кое точно ще дадете за пример - моля, избройте поне едно качество,
от тези, които показва на екран, че да ме убедите, че грешката е в моето телевизорче. Rolling Eyes
Дори и да оставим настрани арогантното му поведение и пиянските му изцепки,
та той на много малко въпроси / да не кажа почти на никой / отговори в игрите
за обща култура, а ако сте забелязали ББ най-услужливо му поднасяше въпроси
все от музикалната сфера. Rolling Eyes А на всички останали им се падаха "случайно"
въпросчета от други сфери. Хич го няма Фънки и по този показател, за съжаление.

Като коментирате някого, защо не вземете и представянето им в мисиите,
където ясно си проличава колко им е багажа на ВИП-овете?

И изобщо не съм съгласна, че Къци разчитал на съжалението - напротив,
нарочно ги изнервя с този си непукизъм и ги предизвиква да се покажат
що за човеци са. Накрая те ще си останат с проблемите и нервите.
Който разбрал - разбрал. Simple Smile

# 2 411
  • София
На повърхността излиза така но в дълбочина той ги провокира и те се поддадоха и така извлекаха негативи защото това да посипеш малко смляно кафе е наистина възможно най-безобидната провокация и същевременно право в целта.Камелия го нарече психопат и ако това не е цинично след като всички се гаврят с него всяка нощ.
[/quote]

Точно така, но те не се усещат! Злобата и омразата към Къци им затваря очите!

# 2 412

На повърхността излиза така но в дълбочина той ги провокира и те се поддадоха и така извлекаха негативи защото това да посипеш малко смляно кафе е наистина възможно най-безобидно и същевременно право в целта.Камелия го нарече психопат и ако това не е цинично след като всички се гаврят с него всяка нощ.
Камелия и Никол ли са се гаврили с него ,че той решава да се поизгаври точно с тях ?
Цинично е да ,но от негова страна .
Да се "пошегува " така с Фънки или Златка .
Сигурно е много гадно да знаеш ,че никой не те харесва .

# 2 413
Мен ме кефи Къци със спокойствието си, което успява да запазва, да не променя тона си въпреки обидите и злобните нападки.Най-лесно е да крещиш и да викаш.Винаги съм искала да мога да запазвам самообладание ако някой ме напада и спокойно да му отговарям, ако ще и с надсмешка

# 2 414
  • София
Браво на Къци! За гаврата с двете лигли!
Мисля, че ще стане и по-смел.

Общи условия

Активация на акаунт