VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 673
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 865
Вярно,Ники Кънчев е пълна скръб тоя сезон.Аз понеже имах друго мнение за него,мислех,че се занимава със сериозна журналистика,като цяло го възприемах като друг тип журналист,а той съвсем пожълтя.

# 2 866
Последният епизод,който гледахме по нова беше имаше за цел да представи Къци в лоша светлина.Толкова тенденциозни не са били досега към никой от участниците.Насочват ни мислите в *правилната*посока и евентуално ако някой му симпатизира,на минутата да се разочарова.Толкова за тъпи ли ни вземат?!

Е, какъв беше ефектът - всъщност и тези от гласуващите, дето са се колебаели, вече твърдо го подкрепят и нахъсано ще гласуват, за да не излезе.
И валят СМС-и.
Не подценявайте сценаристите, тая игра им е ясна.  Laughing

# 2 867
А дали някой въобще пуска смс-и newsm78

# 2 868
  • София-в сърцата на моите деца
Последният епизод,който гледахме по нова беше имаше за цел да представи Къци в лоша светлина.Толкова тенденциозни не са били досега към никой от участниците.Насочват ни мислите в *правилната*посока и евентуално ако някой му симпатизира,на минутата да се разочарова.Толкова за тъпи ли ни вземат?!

Е, какъв беше ефектът - всъщност и тези от гласуващите, дето са се колебаели, вече твърдо го подкрепят и нахъсано ще гласуват, за да не излезе.
И валят СМС-и.
Не подценявайте сценаристите, тая игра им е ясна.  Laughing
И тази вечер очаквайте пак кадри против Къци....а сценаристите...един мармот завива шоколад Laughing

# 2 869
 Laughing Имам желание сега пак да напиша същите, които ми бяха и за към "положително", ама сега за към "отрицателно". Така де, направили са ми впечатление, както с неочаквани положителни, така и с неочаквани отрицателни неща.

А на Ники Кънчев нищо му няма, според мен, но вие и Карл Сейгън да сложите да води такъв Вип Брадър, ще ожълтее покрай воденето.

# 2 870
Нямам звук по нова...а сега де....

# 2 871
Нямам звук по нова...а сега де....

при мен има

# 2 872
  • Велико Търново
Ясна е работата, Къцамун ще си ходи в понеделник.

# 2 873
В четвъртък казаха , че в събота щяло да има "двойна" доза предаване , ама то пак Къци  Sick Joy Joy
Ужас.
Ако ще е като в четвъртък, направо ще пресолят манджата.

Имам подозрение, че за всеки следващ съквартирант, подготвен за изгонване, има събрана подобна китка от лоши моменти, за да ни бъде излъчена в подходящия момент.

# 2 874
Май пак ще има нещо събрано с име Къци от цялата седмица

# 2 875
Вярно,Ники Кънчев е пълна скръб тоя сезон.Аз понеже имах друго мнение за него,мислех,че се занимава със сериозна журналистика,като цяло го възприемах като друг тип журналист,а той съвсем пожълтя.
И освен всичко и прекъсването на всичките си гости ... ooooh!
Ей това не го одобрявам не само при него, а изобщо като отношение на когото и да е!

# 2 876
Започна се... Къци, Къци, и пак Къци ... само Къци и навсякъде Къци - писна ми вече - като си лягам ще погледна и под леглото....  Брадъре, в тая къща няма ли и други хора бе джанъм?  Close

# 2 877
Фънкарчето: сипи й кафе, тури му захар и й го дай Simple Smile

# 2 878
Фънкарчето: сипи й кафе, тури му захар и й го дай Simple Smile
Просто съберат ли се двамата с Орлин, съсипват ме от смях. Joy

# 2 879
А дали Яна ще защитава Орлин в понеделник??

Общи условия

Активация на акаунт