VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 665
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 925
Личи си, че Камелия е доста чувствителна и добра душа и определено и стана много мъчно за Къци. Това беше очевидно. Къци обаче е корав и няма да се предаде.
Така е, но иди го обясни на някоя ССФ това. Laughing
Камели може да е всякаква, но според мен държи на Люси.

Камелия е използвачка за мен!! Трябва да се държи мило с Люси щото има камери

# 2 926
Много съм доволна, че 1 седмица не гледах Брадъра. Днес си го пуснах и ми иде да зашлевя няколко шамара на Александра Сърчаджиева и продуцентите.  #Cussing out

Смятам повече да не гледам така нареченото "риалити". Лично за мен няма смисъл - нито е забавно, нито се кефя и смея, а само се натоварвам на сценаристите. Случващото се е обидно за мен като зрител, за емоционалния и умствения ми капацитет.

Успех на Орлин, Къци и Люси. Дано един от тях спечели.  Peace

# 2 927
Не виждам да дават повече от "новинарските емисии".  
И направи ли ви впечатление тази вечер като повтаряха кадри  как дадоха Орлин само до "Какво каза Къци за Фънки :" след което дадоха видеото , а не неговия прочит с пропуснатата фраза .

Ееее големи гейчета са тия редактори от ББ, те са най-големите лъжци и манипулатори. Мръсници  #Cussing out  #2gunfire

# 2 928
Камелия е абсолютна лигла. Притесни се, че Къци може да каже нещо за нея, затова отиде да види какво става. В мисията с боговете, когато наблюдаваха Къци, Камелия гледаше тъжно, пък Никол каза, че ѝ е жал за него, ама това не им попречи да му правят номера. Абе поза голяма Stop . През повечето време Камелия се държи доста студено с Люси.

# 2 929
А не се ли замисли, че на Люси може да й харесва да бъде използвана случайно?! Да, представи си - и такива хора има. Люси също се възползва от компанията на Ками и си плаща за което, не се намира толкова лесно гадже ако си лесбийка... Не е виновен този който яде баницата, а който му я дава.
И аз имам такъв опит - имах приятели, които ме използваха за едно или за друго нещо, но се оставях да бъда използвана, понеже предпочитах все пак нечия компания от колкото да съм сама като кукувица. Те ме използваха, но и аз използвах от егоистичната нужда да не съм сама. Ами може и Люси да има такава нужда /както е най-вероятно/. Люси много добре ще знае ако Ками я използва, вие за глупачка ли я имате? Та ако има използване, то е двустранно.

# 2 930
  • София
Е тоя Вип Брадър много тенденциозно - Алекс коментира винаги негативно спрямо Къци, а другите са галени с перце. Някак си не е хубаво това. Не е редно ББ да има любимци. Не харесвам Къци, обаче само заради това бих гласувала за да остане. Защо искат да ни насочват мнението - много елементарно!!! Те какво си мислят?! Не се кефя на Къци, но това си е тенденциозно поведение. Съвсем изпростя това предаване, първия сезон на ББ си беше най-хубавия!

+1

Аз пък не разбирам, толкова ли лесно някой от екрана може да ви манипулира.

Те си приказват, а ти решаваш на кое да вярваш.

Пък ако не разума, сърцето ще ти подскаже да харесваш или НЕ, някого. Rolling Eyes

# 2 931
Цитат

Това не го разбирам и по никакъв начин не знам ти как си си го наумила. Аз виждам съвсем различен човек. Радвам се, че си упоменала, че е само твое мнение, защото ще е глупаво, ако се опитваш да го наложиш като всеобщо такова.

# 2 932
Много истини му каза Люси на Къци,много откровено поговори с него
Опита се да му обясни нещата без грубости без обиди
Дано Къци да е разбарл

Нищо не е разбрал,  вервай ми - той няма нагласата (дори от куртоазия) да изслушва чуждото мнение - има си свое - единствено и правилно.  Светът започва и свършва с него

# 2 933
Абе тоя Биг Брадър ще да е някоя девойка като Аксиния, която имала от малка някаква мания по Къци, и сега ББ само от него се вълнува. Къци, та Къци!...

# 2 934
Люси (обощи целия сезон на Вип Брадър)- Ееее, за мен няма ли да говорим, бе хора!? Само за Къци!

# 2 935
Абе тоя Биг Брадър ще да е някоя девойка като Аксиния, която имала от малка някаква мания по Къци, и сега ББ само от него се вълнува. Къци, та Къци!...
Търсят да изцедят рейтинг като за последно ч/з напълно изсмукани скандали и т.н.

# 2 936
  • Стара Загора
E Люси добре им го каза-само за Къци ли ще се говори??

# 2 937
  • Велико Търново
Тия па намериха кой да сложат да запомня.  hahaha

# 2 938
 ooooh!Ааааа стига бее !!! Люси добре си го изкрещя накрая ! Прекалиха с този Къци , та Къци !! Пфууу  ooooh!

# 2 939
Люси (обощи целия сезон на Вип Брадър)- Ееее, за мен няма ли да говорим, бе хора!? Само за Къци!

Беше много права!!

Общи условия

Активация на акаунт