VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 664
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 940
Ще се израдвам Камелия да спечели, напук на някои хора от темата. Twisted Evil
В действителност само ако Ками или Люси спечелят ще се радвам наистина. Те двете най-много заслужават. А ако Камелия спечели ще се реши другия проблем - и тя ще е богата и няма да цица парите на Люси само. Peace (въпреки, че в пресата пишат, че семейството на Камелия е богато, та не е само за парите с Люската май!)

# 2 941
Тия па намериха кой да сложат да запомня.  hahaha
е то за майтап Joy

# 2 942
  • Велико Търново
А вий искате ли гумено гадже?

# 2 943
колко ми нагарча всичко

# 2 944
В действителност само ако Ками или Люси спечелят ще се радвам наистина. Те двете най-много заслужават. А ако Камелия спечели ще се реши другия проблем - и тя ще е богата и няма да цица парите на Люси само. Peace (
С какво са заслужили да спечелят?
Ако някой го засяга дали Камелия "цица" Люси, то това е самата Люси и не виждам защо тук я жалите, след като тя е щастлива с Камелия

# 2 945
  • Cyprus, Пловдив
Че кой може да ги запомни всички тези простотии  hahaha Laughing

# 2 946
Люси (обощи целия сезон на Вип Брадър)- Ееее, за мен няма ли да говорим, бе хора!? Само за Къци!

Беше много права!!

Ами нали виждате какво я пита т.н. ББ , все въпроси за Къци , и то давайки и да избере от два възможни отговора , които и двата са против него . А не че няма и други варианти.

# 2 947
Фънки и Люси са доста забавни! Отива им да водят подобно предаване!

# 2 948
  • Стара Загора
Багата как ще запомни толкова продукта??

# 2 949
Ще се израдвам Камелия да спечели, напук на някои хора от темата. Twisted Evil

Ами добре, израдвай си се.. чак толкова не си слагам Камелия на душата..Само дето на фона на останалите ВИП тя да спечели е доста интересно решение

# 2 950
Багата си ги каза всичките.

# 2 951
Тия па намериха кой да сложат да запомня.  hahaha
е то за майтап Joy
Е да ама запомни всичко
Аз лично не можах
Браво на Багата

# 2 952
С какво са заслужили да спечелят?
Ако някой го засяга дали Камелия "цица" Люси, то това е самата Люси и не виждам защо тук я жалите, след като тя е щастлива с Камелия
Аз лично не я жаля, напротив смятам, че е щастлива с Камелия. Ако не беше - да я е чупила отдавна. Люси не е нито толкова глупава, нито толкова инфантилна, че да не разбере. Просто ми писна да жалят Люси, а тя видно е щастлива. Ако не беше нямаше да търпи Камелия, тя не е глупава.

А са заслужили да спечелят, защото те двете са най-истински, много по-естествени и истински от другите, да, дори и от Златата. Wink

# 2 953
Никол как кудкудяка само ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! момичето трябва доста да се ошлайфа.

# 2 954
Много ми харесва как Къци как се опитва да обясни на Никол за културата на храненето. Безполезно усилие от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт