Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо някои майки не участват редовно във форумите?
Какви са разходите за раждане в частна болница и какво включват?
Какви са препоръчителните аспиратори за нослета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо някои майки не участват редовно във форумите?
-
Какви са разходите за раждане в частна болница и какво включват?
Цените за раждане в частна болница включват допълнителни разходи като екип, секцио, упойка и избор на външен лекар. Според разговор във форума, за нормално раждане се доплаща около 500, за цезарово сечение - 1000, за упойка - 150 и за избор на екип - около 200. Тези цени са споменати в контекста на частна болница и могат да варират в зависимост от конкретната институция.
-
Какви са препоръчителните аспиратори за нослета?
-
Какви са цените на аспираторите за нос?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешка количка?
Просто вместо запис, по едно-две изречения как сме с бебетата и така.
Моят призив също е за по-малко спам! Радвам се, че ви харесва новия облик на темата

имам дори не отваряни! Ама тази Коледа и Нова година, мисля ако сме повече хора ,да ида до Джъмбо,да си взема алуминиви тавички и форми за еднократна употреба и хич да не се занимавам да мия купища тави и форми след това!Гледам ,че са ги напускали по 5-6 броя за по 2-3 лева!За мен така ще е много по лесно!Но определено мисля да си купя един голям гювеч ,в който да си готвя сърмичките и пържолките за трапезата!!! 
. Много се радвам на новата тема, въпреки, че докато се усетя и хей ги на 4 страници.
Юнака много рита и се чудя, това може ли да е знак, че нещо не му е наред или просто вече ще бъде по-активен? Днес ходих до докито да ми види изследванията, кръв и урина, всичко си е в норми и съм много щастлива

, а и чакаме момченце, не че има значение връзката цвят и пол де, но просто се бях настроила, че ще бутам лилава количка...
някакъв мързел ме е налегнал и незнам къде ще му излезе края, иначе съм с намерение да работя до края на годината, ако всичко е наред, то не остана много, защото ако се затворя в нас от сега, както и ММ го няма, като се знам каква съм ще изкарам всички предродилни депресии на света, които съществуват...така че на този етап по-добре да поработвам
. А колкото до щъркелчетата на първа страница, все пак има бебета, които не са се показали все още. Моето е от тях. Не се бях заглеждала досега, но днес ми стана много тъжно, че съм от малкото мами, които още не знаят какво бебе чакат.
.