Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 042
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Няма надежда, и лигавицата е много тънка

# 391
  • В къщурката на хълма на феите
това не е определящо, скъпа Hug

# 392
  • София
Знам, обаче всичко сочи в лоша посока.

# 393
  • Лондон/Пловдив
Васе като току що изживяла спонтанен аборт само преди седмица те разбирам напълно ,но не губи надежда . Аз до последно се надявах на чудо защото надеждата никой не може да ни я отнеме . Ще се моля да се закрепи и развива твоето бебче .  Ако не колкото и гадно да звучи пак ще стане . Гушкам те много и ако имаш на кой сподели и поговори защото аз нямам тук толкова близък човек освен мъжо  и всичко си държа в мен .

# 394
  • В къщурката на хълма на феите
Весе, обаче едно е да караш на предположения, друго е да имаш факти .. знам, че не те топли особено изказването ми в момента, но това е истината .. виж аз съм в същото положение .. не мислех да ви споделям, защото едва ли имате нужда от това, някой да ви натоварва излишно, но днес на баща ми му намериха тумор в белия дроб .. не знаем дали е доброкачествен или не е, направихме постъпки за биопсия, но така или иначе най-вероятно какъвто и да е резултата, ще се стигне до операция .. не ме питай какво е настроението покрай мен - тотално отчаяние е слабо описание за положението .. опитвам се да набия в главите на тези покрай мен, че всичко ще завърши по най-добрия начин, но както и при теб моето са само предположения .. затова преди да имаме фактите черно на бяло за нещо друго освен за положителна развръзка, аз ще си вярвам в добрия изход, а ако недай си боже после се окаже друго, тогава ще го мисля .. така че скъпа вярвай в добрия развой до последно! Hug Hug

# 395
Гушкам ви милички, няма да е все така,дано дойдат скоро, по- добри моменти  Hug Hug

Това е от мен тази вечер, Сигмето как е , инфо имаме ли? newsm78

# 396
Меци, дано туморът се окаже доброкачествен и операцията да реши нещата, стискам палци, продължавай да вярваш в най-добрата развръзка Hug
Весе, успех с резултата утре, мисля, че още не е сигурно каква ще стане Hug

Още нещо във връзка с ниския прогестерон - не може ли още след овулация да се почне с него?

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:34 от Анонимен

# 397
Весето, хайде да се опиташ да бъдеш по-позитивна, вместо така отрицателно да се самонавиваш, става ли? Пиша ти го с най-добри чувства, защото само мога да си представя колко ти е притеснено, но по този начин не си помагаш по никакъв начин, а напротив - само си вредиш. Може би много рано си отишла за преглед. То не случайно тук по-рано от осма седмица не преглеждат. Пусни си още един ЧХГ тест и виж как е нараснал хормона. До тогава - спокойствие и силна храна както казва майка ми  Peace
мецани  Hug гуш и бъди силна  Praynig

# 398
Mеци,дано се окаже,че образуванието е доброкачествено и баща ти се възстанови бързо.И продължавай да крепиш вярата на семейството и да не позволяваш да падат духом. Praynig Hug

Веси,дано утрешният ден носи по-добри новини за теб Praynig Hug

Лека нощ на всички Hug

# 399
Веси, Дано ЧХГ е добре, вярвай в чудесата, може да е лоша апаратура, кьорав лекар и т.н.  Praynig Hug
Меци, дано татко ти е добре! Praynig Hug

# 400
  • В градината...
Меци, вярата е голяма работа. Тя създава и доброто, и лошото. Ти имаш от първата и я използвай на макс  Peace

# 401
Чери, още веднъж съжалявам за случилото се...Стискам палци всичко на прегледа утре да е ОК  Hug Следващият път всичко ще бъде наред  Hug

Весе, не се предавай...Дано да е било грешка на доктора  Praynig

Меци, дано с баща ти всичко е наред  Praynig Вуйчо ми миналата година беше с много, много страшна диагноза, но за щастие се оказа фалшива тревога...Дано с баща ти всичко се развие по най-добрия начин  Praynig Погал по коремчето и дано малката Мецанка се престраши вече за първа майчина прегръдка  Heart Eyes

РоксиHug

П.С. Благодаря ви за пожеланията към мъжО   bouquet

# 402
Весе, съжалявам за лошите новини, но както са ти казали момичетата, още нищо не е сигурно на 100%. Представям си колко ти е притеснено, прегръщам те  Hug
Меци, дано всичко е наред с татко ти  Praynig Praynig Praynig

# 403
  • Варна
Мец,точно така,мила,всичко ще е ОК ,сигурна съм Hug

# 404
Ама, че затишие  Crazy

Добро утро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт