Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 004
  • 737
  •   1
Отговори
  • София

Опрашени до козирката този месец хващаме яйцата - Тема 117

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!  babydust7 babydust7 babydust7

Това е най-прекрасното списъче!
Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

[

1. Anni EFP
2. sadlady EFP
3. La vie est belle EFP stork-boy
4. Zlatence EFP stork-boy
5. .Вяра. EFP
6. mecani EFP stork-girl
7. Brayda EFP stork-girl
8. luni4ka_77 EFP stork-boy
9. Принцеса=Дидолина EFP stork-girl
10. niq_23 EFP stork-girl
11. elfie EFP
12. STANITANI EFP stork-girl
13. Elizabett EFP stork-boy
14. Shu6omiga EFP
15. bubu_123 EFP stork-girl
16. Stelico EFP stork-boy
17. Desislava_87 EFP
18. rendence EFP stork-boy
19. V.A.V.A EFP
20. desitkad EFP stork-girl
21. sigma EFP stork-girl
22. Sladkata2 EFP
23. Po3uTo EFP
24. Ponyo EFP
25. rainy… EFP
26. Arhinora EFP
27. Ant G EFP
28. *Витлеемска Звезда* EFP
29. Lily Trifonova EFP
30. istinska EFP
31. veseto87 EFP

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 11:11 от rainy...

# 1
# 2
Рейни и фалшив линк пуснала за заблуда на противника  Mr. Green
Ще се гръмна - изтрих си писаното от половин час насам  Cry
Сигма почти половината вече мина. Ще се справите с Желязка  Praynig Hug Hug
Зузи мнимавай да не счупиш някоя плочка с лъжицата  Hug
Поньо ти добра гощавка си правиш в леглото  Mr. Green
Прахи значи Поньо те е наръсила персонално на живо, така че недей да се притесняваш всичко ще е наред  Praynig  Hug
Деси колко да се е вдигнал рейтинга на Христо Ботев - засекли са 1 слушател сигурно  Joy Joy Joy
Меци свикна ли с мисълта за голямата Мецанка  Mr. Green
Дарма мерси за закуската и успех с лекаря  Praynig  Hug
Васе и аз имах такива нишки по тоалетната хартия. На мен единия доктор ми каза, че може да е от Дуфастона и ми обясни защо, но не помня  Thinking . Отиди на док да се успокоиш, но мисля че не е страшно  Praynig  Hug
Тамън си възстанових изтритото и хоп да публикувам да ама не - нова тема.
Дано тази донесе много положителни тестчета

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 3
Хоп, ето ме и мен!  Mr. Green

ЗеленИта, мерси за темата, ама си оправи линка в старата тема, че мноо лъже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (заплес сладък  Heart Eyes Hug)

# 4
Хайде и аз тук. И мен ме излага линка в старата тема.
Пожелавам с новата темичка успех на всички.

# 5
  • София
Ето и моят доклад:
Как бихте коментирали следните резултати:
МАТ 3,93 IU/ml- референтни стойности до 30
TSH 0,49 mU/l - референтни стойности 0.35-5.5
fT4 26.17 pmol/l референтни стойности 11.50- 23.50
Като правя уточнение, че не са правени на гладно и жадно..Бях била кафе преди това..
Иначе на фоликуметрията се видяха два фоликула в ляво по 0,7 мм. Което ме води на мисълта, че съм с късна ову. Другият понеделник пак съм при нея да ме гледа. А резултатите от миналият път (припомням-бях разбрала че имам фоликул 18 мм- но се оказа, че това е било големината на яйчника ми...голям съм заплес  ooooh! ooooh! )
И такааа..нали фоликулите средно растат с по 2 мм на ден? newsm78
И това високо fT4 малко ме притеснява... newsm78

# 6
Нова темичка  newsm44
Нека е пълна с положителни тестчета  Praynig

Мецка, да се разпише в нея с малкото мече..ама на 8ми, нали сме се разбрали  Mr. Green

Дарма, щом си пила кафе изобщо няма какво да коментираме резултатите...Точно за тези хормони е абсолютно задължително на гладно и жадно  Peace

Сигма, пфффф...ама, че работа. Щом трябва да си седиш вкъщи - ще седиш. Важното е с бебка да сте добре. Сега ще става все по-студено и неприятно да се излиза, така че ще си намериш някакво заниманийце и ще минават дните, пък и Коледа идва... Hug

# 7
  • София
Ех, и аз съм в списъка. Толкова се надявам да се задържа там. Темичката е страхотна.
Аз вече 3 пъти от сутринта ходя до тоалетна и няма нищо за сега. Дано, дано. Ще звънна на док, но по-късно, че той сутрин оперира.
Благодаря на всички, дано наистина не е нещо страшно.

# 8
  • в пералнята
Мерси, Рейнии, записвам се и аз! Mr. Green

# 9
Хоп и аз тук.
Докато се намърдам - викам си нещо не съм наред, но явно не е в мен проблема.
Рейнчо, мерси за хубавата тема. Дано е на късмет на всички и да я напълним само с хубави новини.   bouquet Heart Eyes
Сигме, стискам палци това да е последното изпитание и да се радваш на една наистина много силна и борбена сладурка като теб. Hug Hug Hug Peace
За повече положителни тестове

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 10
Това вече е друго  Hug
Дарме, досега не съм виждала толкова ниско ТСХ  Thinking Не е трябвало да пиеш кафе преди изследванията.
Сигме, Сигме, и двете с дечко ще ви пращаме май в ММ, що борба видяхте  Hug
Прахи, стискам палци за чисти изследвания  Praynig
Днес ще ходя да ми махат конците и да ме видят как е операцията. Започнах леко да се притеснявам, че вече 11-ти ден след нея кървя.

# 11
Събирам си малко прашец  newsm79 newsm28 newsm79
Весе, отивай при доки днес  Hug Всичко ще е ОК  Praynig

# 12
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро и мерси за новата темичка  Hug
Зеленушке - много си ми сладка  Hug
Сигме - звучиш по-добре, надявам се всичко лошо да е минало и от тук насетне да се наслаждаваш на една мързелива и спокойна бременност  Praynig
Меци - браво на меченцето  Hug Хайде чакаме го вече  Hug
Дарме - на мен резултатите ми изглеждат добре, още повече, че си пила кафе, ама Меца все пак трябва да си каже тежката дума  Mr. Green
Зузи - голям си дзвер  Mr. Green
Весе, Моме - стискам ви палци  Praynig

Денис ми е отговорила в темата за добавките за подобряване на ЛФ, че схемата, която съм започнала е добра - маслото подпомага О и увеличава фертилната ЦС, а вит. Е - подпомага функцията на ЖТ (когато се пие само след О не било нужно да се прави почивка през 1-2 месеца). Така че съм в пълна бойна готовност този месец и ако сме изтребили бактериите смятам този месец да сме много активни  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 13
 Рейни - много е хубава новата тема нищо , че така си я покрила  Mr. Green , предполагам понеделникът е виновен  Heart Eyes. Важното е да е на късмет на всички ни  Two Hearts.
 Ренди- ами аз тази тактика я предложих на Кокоска , ама след това се замислих , че в скоро време сама ще я употребя  Crazy. Киселини засега нямам , но ако се събудя към развиделяване за тоалетна , така ми пристъргва корема , че някой ден май към хладилника ще се запътя  Mr. Green. Пък бонбони до леглото ще са голямо удобство  Joy ( вода си имам винаги ) . А като изгубиш текста , върни се със стрелката горе вляво ( тя ще зареди последната страница, където си била ), копираш написаното и пак си влизаш в темата  Peace. Дано го обясних добре  Blush.
 Дарме - на мен не ми говорят много тези резултати дано са добри  Hug.
 Моме - дано всичко е наред  Hug Hug Hug. Все пак е операция, аз след ЦС имах 3 дена много обилно кървене  Peace
 И малко прашец , за да продължава въргала  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 14
  • Варна
Сигме, стискам палци това да е последното изпитание, което трябва да преодолееш. Praynig Praynig Praynig

Дарме, Прахче, Моме, имате палчетата ми. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт