Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
И аз тука да ви следя   tiptoe

# 16
Цооп и аз тук Wink
Мерси за хубавата темичка,Рейни и сакуска,Дарме
Сигме, Hug,дано скоро и това изпитание отмине  Hug
Зузи,страшни стратегии имаш Joyдано да подействат.
Меци,какво по-хубаво от пухкава бебка?
Прахи, fingerscrossed
Веси,сигурна съм,че доки ще те успокои и всичко е наред
Поньо,мерси за хубавите пожелания,дано сме успели Praynig
Моме,надявам се и при теб всичко да е наред.
Моят мъж от два дни е болен.За часове гърло,температура #2gunfireи вчера чакане по лекари,понеже нямахме час.Та сега си е у дома и много не слуша.Хем болен,хем упорит.Оплаках се.
На всички хубав ден и успешна седмица Hug

# 17
  • В сърцето на любимия човек
Пони - кога си на ФМ? Нали още не знаеш какъв е цвета на гашите? Мисля да заложа за едни сини  stork-boy
И малко прашец , за да продължава въргала  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm75 newsm79 newsm28

Данке  Hug

# 18
  • Северозапада
Хубава седмица!

# 19
  • София

Сигме, ох милата с тези тромбове те побъркаха, а нали си слагаш всички инжекции... много тъпо, дано се оправиш по-бързо.  Hug Hug Hug

Мецанчо, аууууууу бебе верно от около 3 кг да я изкарат близо 4 си е голям шок... хихихк, ми ще се помъчиш повечко  Twisted Evil

Поспаланчо, чак сега видях, че има обща за вече родилите, ще сложа линкче на първа страничка  Peace

Прахи, успех  Praynig

Весето- дишай и мисли позитивно. Пий си дуфастона  Praynig

Теди, е май съм те издебанала  Mr. Green

Зузаноооо, ама че си лоша със съседитееее  Twisted Evil

nas, много се радвам да те "видя". Как си ти?  Hug

ChocoBella, това е вирусЪТ дето броди сега. И да го лекува и да не го- все за около седмица минава. Прави му чайчета с мед и лимон на непослушко  Crazy

Ма мноУ ви са молА, как така да не ви излиза цяла тема... хахахаха, съжалявам наистина имам много работа и още спя...Оправих нещата сега  Peace

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 20
Ето ме и мен. Hug Хубава тема     bouquet!

Нямаме още мече  Thinking .Мама Меца се ослушва нещо,но ще излезне няма начин. Peace
Сигме ,радвам се че си добре и дано всичко оттук насетне е наред. Praynig
Зузи не ти е лесно с такива комшии. #Crazy
Прахче успех всичко да е ок. Praynig!
Пони успех на ФМ и дано бебчо е предразположен да го видите розов или син цвят сте измайсторили.

Хубав и успешен ден!  Hug

# 21
Знаех си, че ще ми се изплъзнете! Crossing Arms
Ха честита ви нова тема в понеделник - бързо да се вади някой положителен тест, че хубаво да повлече крак. Praynig
Бе я да споделя и аз своя залог - слагам 0.50лв. (нали толкова са масовите залози? Mr. Green ) за малко Мече на 09.11. Тя Меца за друго ме открехна (споко, говорим само за предположения - не за планово секцио Laughing ), ама пък да се пробвам и аз. hahaha

# 22
  • В градината...
Мец, в цялата работа виждам поне едно успокоително нещо - нямаш много подкожни тлъстинки  Mr. Green

# 23
...пък и от залози ще спечели некой лев  Joy

# 24
  • В градината...
анджак  Peace

# 25
  • София

Тъкмо, може да погаси една известна част от дълга си към мен  Mr. Green

# 26
Тая па сърце няма да иска пари от родилка  Joy

# 27
  • Северозапада
Меци, сега се сетих да ти споделя за размера на корема и големината на бебето. Когато майка ми е била бременна с мен е имала огромен корем. Първо са мислели, че ще роди близнаци (това става преди ерата на ежемесечните прегледи с УЗ). Към края са и казали, че ще роди голямо бебе, а в крайна сметка съм родена 2,700 кг. Така че, не вярвай много на така оразмерено според корема бебе  Peace

# 28
  • София

Сигме, мисля за моето бъдещо бебе, тя Меца е накупила всичко и е готова, а аз... имам биберон и четка и гребенче за бебето... всичко друго трябва тепърва да купувам  Mr. Green

# 29
  • В къщурката на хълма на феите
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

зИленооо ти ако искаш още от сега всичко да ти е купено .. да няма после кат мен да се чудиш кое ще стане и кое няма Mr. Green
Мравче да ти кажа, аз бях стъписана, не защото ми казват, че бебето е по-едро /аз цяла бременност ревах, че тва бебе е твърде малко според мен/, а защото като цяло корема ми изобщо не е голям .. в смисъл - той е голям, ама можеше да е къде къде по-зле / Тедо ела да кажеш - да! Mr. Green /
Перу на корема нямам Mr. Green Mr. Green

иии накраяяяяяя но не на последно мяяястоооо:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт