Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
чак сега разбрах защо зиленото обичаа тоя цвят.
Явно е фенка на доларите.
рейнчо, представям си те като чичо Скрудж с долари вместо очи  Joy

# 31
  • София

Трябва да ме видиш, когато имам да вземам пари или прибирам заплатката на любимия  smile3508 . От малка паричките обичам, все пак първата ми дума е била " Дай"  Mr. Green

# 32
/ Тедо ела да кажеш - да! Mr. Green /
Веднага! Mr. Green Пупата на Меца изобщо не е от най-огромните! Naughty Вярно, в сравнение с моята (както беше) е гигантска, ама по-скоро аз бях с малка пупа (по мнение на много хора с опит Simple Smile). Пък пръкнах човечЕ 3.440кг.  33uu Тъй че според мен размера на тумбака ич не е показателен. Crossing Arms Чакам я да иде при другия док, дето се кани, да видим той кво ще каже. Или пък да вземе да роди, тогава ще е най-сигурно. Whistling

# 33
  • В къщурката на хълма на феите
* mecani много доволна, ще черпи Теда с ИлимОнаТа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 34
* mecani много доволна, ще черпи Теда с ИлимОнаТа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Въъъъъъъ, дай поне с кола... Таз илимоната нещо от дете не я тача... Rolling Eyes
Мацки, позволете ми да ви споделя една снимка, която ми пратиха вчера (правена е с апарат не съвсем професионален, ама в пъти по-хубав от моята кошница, та съм просто очарована от получилото се Heart Eyes):

# 35
трябва да ми покажеш как се снима с кошница Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 36
  • В градината...
Теди, ама че котанка  си имате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
  • София
Звънях на док, обаче ми изключи и ми писа смс, че ще ми звънне по-късно.
Чудя се какво да правя. От сутринта насам няма нищо. Дали да си чакам четвъртък..?

# 38
Теди, голям бонбон! Само че жълтее снимката, искаш ли да ти я оправя, така и така съм на вълна фотошоп.
Веси, изчакай да ти звънне док. и го помоли да те види преди четвъртък - така ще ти е най-спокойно.

# 39
Здравейте момичета,
записвам се, Рейни супер темичка  Peace
Сигме дано вече тази система проработи и никакви болници
до раждането  Peace
Аз залагам за 9 ноември Меци да разжда, обичам това число  Hug

Туко що ми излязоха резултатите от ТСХ и т4,
ТСХ=0,61, Т4 = 17,24
Аз пия л-тироксина от 25 дена, Начев каза да го проверя на 30-ят ден,
но аз не издържах и ги пуснах  Embarassed и сега се чудя това дали е ОК, след 1 седмица мисля
пак да пусна и тогава да му се обадя , или сега да му се обадя  newsm78

# 40
  • Sydney
rainy... мерси за новата тема Simple Smile много е хубава Simple Smile
*Teddy* мнооогооо е красива Simple Smile и какви очи Simple Smile)))))))  Heart Eyes
sigma радвам се, че си се прибрала у дома  Hug само защо ти се случва същото като на мен, с тази разлика, че при мен беше на по-късен етап... стой си на топло в къщи  Hug
айде лек ден от мен и Зверкундо Simple Smile

# 41
Привеееет  Mr. Green
Ох, не мога да наваксам и да ви стигна, човек да не подремне повечко  Mr. Green
Рейн, зИлен, благодаря за темата Hug
Мецке, до седми има три дни  Mr. Green  Hug
Сиг, гушш  Hug
Зузан, пусна ли тивито днес, предполагам на Канал 1, да вдигнем и техния рейтинг  Mr. Green  Hug
Пони, вчера нямаше киселини, ама главата днес ще ми се пръсне  Crossing Arms  И аз съм била с голяма косица, трябва та питам мамчето за киселините  Hug
Айде ръссс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 42
  • Сливен
Меци, те шевовете не са толкова страшни при слагането ( едва ли някой ще тръгне да шие без упойка), после е малко неприятно, но не е болка за умиране  Hug
Весе, дано не е нещо притеснително  Hug
Рейни, темичката е чудесна   bouquet
Теди, Николинка е прекрасна  Hug

# 43
бени не съм вкъщи.В болница съм още.
Преди малко ме отвързаха, но абоката още ми стои. Ако апетето не е добро утре пак ще се залюбим с апарата. Ако усетихте чист полъх на сапун -да знаете от мен е Joy
Сега само се моля да ми повлиява добре фраксито да не ме върнат пак в изходна позиция  Tired

божее Теди, това дребното е само да целуване  Heart Eyes Прекрасна е малката Ники.

# 44
Витлеемче според мен можеш и сега да му се обадиш на док. .. тва ТСХ хубаво да е нисичко, ама чаак тоолкова Thinking
Дарме сега се сетих, че си пуснала резултати - миличка с тва кафе нищо не може да бъде казано конкретно - я са точни резултатите, я не са Whistling
Рокси да ти кажа аз имам едно доста стресиращо сваляне на конци - след лапарото преди 3 години - когато всичко си започна чудесно, ама завърши отвратително след като лекаря 5 минути ми рови из пъпа да вади един съсирек без упойка и честно казано аз колкото и да съм корава, това и сега ми докарва сърцебиене като се сетя Blush
Сигме недей рИва, че ще ставаш домакиня .. в един момент няма да ти прави впечатление Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт