Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Mерси за отговорите по мойте въпроси........ Hug Hug
много се дразня.... #Cussing out скапани лекари..то ако не прочетеш сам какво трябва да се прави и как...няма да станат нещата...скапана работа Sad

# 46
  • София

Теди, аууууууууууууууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пу-пу, ама като порасне как ще я пазите не знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Весе, изчакай док да ти се обади и му кажи за какво иде реч. По-добре е да те види, за да си спокойна.

Витлеемче, обади се на Начев да се видите и да коментира. Меци казва така, ама той има някакво друго мнение по въпроса за ТСХ и ниските му граници преди зимния период  Blush Ако трябва да съм искерена и според мен вече е нисичко и може да се наложи корекция.

Дарме, така е мила... за съжаление е много голяма рядкост да попаднеш на свестен лекар.  Tired Трябва сам да четеш, да питаш и да знаеш ТОЧНО какво да кажеш на лекаря, че да се усети  ooooh!

Сигме, айде да идва тоз' апетит, ако не да ти пратя малко от моя...  Blush

Меци, от подобни манипулации си имам страховата невроза от игли.... тоя лекар е бил да го  #Cussing out

# 47
Хоп троп и аз тука ... естествено после ще чета  ooooh!  Mr. Green Hug

# 48
Витлеемче От 20 минути ти търся мнението, което не знам защо съм пропуснала  Thinking
Та моето мнение ТСХ-то ти е ОК, за ФТ4 обаче не му помня референтните, но ако е в тях и то си е ОК. Аз минялия месеч бях с доста по-ниско ТСХ (говорим под долната граница, граничещо с 0), но ми беше спокойно, защото Начев винаги е казвал, ниското ТСХ не е проблем, високото е по-страшно. Отидох при Начев на преглед и той ми остави същата доза, защото идва зима. Този месец ТСХ-то вече е 1.2, така че не се пУаши.
И аз трябва да му звъня тези дни защото ТСХ-то ми е ОК, но пък ФТ4 ми се срина под долната граница  #Cussing out

# 49
  • Сливен
Меци, наистина е било гадничко, да се надяваме, че сега всичко ще мине добре, а може и без шев и кройка, има и такива случаи (майка ми ме е родила 3850 гр., 55см. без нито  един шев)

# 50
  • София

И като се каза за "добрите" лекари, вижте от нашата отчетна  ooooh! Не е виновна девойката, че е попаднала на такъв "специалист"  #2gunfire

Скрит текст:

IGg е положително, а другите са отрицателни така ли?
Честито- това означава, че имаш имунитет. Не знам защо ти е щръкнала косата от ужас  Heart Eyes

Важното е IgM да е отрицателно!

[/quote]

Според лекаря ми означава, че съм имала контакт с котка и изследването да го повторя, ама по-нататък ми каза...
IgM не ми е изследвано Sad
Освен да пусна отделно отново и IGg и IgM?
rainy, благодаря за инфото.

[/quote]
[/b][/color]

# 51
Липсвах ли ви Mr. Green
Рейни, благодаря за темичката.... Hug. Очаквайте коментар на зъглавието tooth tooth
Весе, дано всичко е наред Praynig Hug
Мецко, ами поне ще имаш изгледана мадама Hug Whistling
Прахче, не го мисли толкова...., то не останало Hug. Ей къде е Коледа Heart Eyes Praynig
Стели, липсваш Hug
Деска, Hug и ме наръси , моля #Silly
Имам едно питане  към хората вече минали през лапаро. Колко дни е възстановяването след това и колко дни болничен дават  Thinking. Болничният от кой ден го пускат, че аз ще съм от деня преди операцията там. Понеже разбрах, че по принцип е 1 месец, но аз няма да искам толкова....., се чудя колко дни да кажа. Мислех да кажа 1 седмица..., но се замислям дали ще съм готова да хподя на работа веднага след махането на шевовете.....Незнам дали ми разбрахте питането..., но понеже не искам да казвам на шефката предварително, че е доста зла Tired, ще трябва да го кажа при свършен факт Crossing Arms

# 52
  • В къщурката на хълма на феите
Витлеемче От 20 минути ти търся мнението, което не знам защо съм пропуснала  Thinking
защото форума прави номера - и аз имам мнения, които така и не съм видяла, но по коментарите се ориентирам, че съществуват Flutter
Ренди иначе на Витлеемка ФТ4 по спомен /не много стабилен Mr. Green / не беше в реф. стойности, затова я пратих да говори с лекаря Peace
Рокси аз от лапаро се възстановявах 3 седмици /без да броим гореспоменатото ровене в пъпа, от него и сега дори имам болки точно там и не давам даже с ехографа да ме докосват/, та в общи линии по-добре си вземи повече дни за по-сигурно, отколкото да вземеш само седмица и да не си изобщо в състояние да работиш, но да ти се наложи, защото нямаш друг избор Peace

# 53
Рокс, болничния го пускат от деня на постъпване. Вземи си повечко дни, колкото и да е зла тая, гледай себе си  Naughty Айде ръссс  Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 54
Меци Hug, а на теб бяха ли ти рязали нещо или само от самото влизане в корема се възстановяваше толкова. Аз нещо взех да се плаша ooooh!, голяма съм паника Tired. Защото според доктора 1 седмица не трябва да вдигаш тежко и толкова. Май мама е права, че ми каза да ми дадат поне 15-20 дни болничен за по-сигурно и да не се правя на герой Crossing Arms
Деска Hug, ама няма такава зла жена #2gunfire, много ни тормози, понеже лятото правехме оборот по 40-50хил., а сега няма, понеже руснаците си заминаха Crossing Arms

# 55
Мерси момичета  Hug
Меци fT4 ми е било винаги в граници, но ТСХ ми беше извън и
много варираше  Peace
Обадих се на Начев каза , че до колкото може да каже по телефона е ОК,
но за дозата каза че не може така да коментира и да отида на консултация
да решим. Иначе референтните за fT4 май бяха 9-17, което значи че съм
маааааалко над стойностите, ама предполагам не е фатално, като се видим
той ще каже.

# 56
Рокси и аз смятам повечко дни,за по-сигурно.Пък здраве и живот дано възстановяването е много по-бързо от очакванията.
Дарме,така е,свестните и съвестни лекари са на изчезване.
Теди,не мога да и се нагледам на твоята кукличка,много е сладка Hug

# 57
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси всичко е индивидуално и няма причина да се плашиш - тук има момичета, които се възстановяват много бързо, а пък аз съм от тези дето по-бавничко им се случиха нещата, ама не е чак болка за умиране .. иначе моя си разрез е за сондата, с която влизаха в корема, обаче нали вече обяснявах, че после ми ровиха в пъпа 5 минути, та най-вероятно освен физическа травмичка там има при мен и малко психонагласа .. бъди по-оптимистична - все пак тая процедура за добро я правите Hug
Витлеемче както казах спомена ми е мааалко мъгляв Mr. Green но щом си се чула вече с док., значи всичко е наред Peace Hug

# 58
Рокси, на мен днес ми е 11-и ден след лапарото - хем ми рязаха киста, хем са ми чистили ендометриозни огнища и сраствания, хем са ми прекъснали тръбите. Ако нямах болничен, бях готова още преди 2-3 дни да отида на работа - чувствам се съвсем добре, мотам се из вкъщи, ходя вече и на разходки. А още не са ми махнали шевовете. Така че наистина докато не го изпиташ, няма как да разбереш за колко време ще се възстановиш. Зависи и каква ти е работата, разбира се  Hug

# 59
Рокси болничния го дават от деня от който си в болница до деня, в който излезеш, след това ти дават втори болничет, който е 1 месец. Аз се възстанових за 1 седмица след като ме изписаха от болница, но не ставах за по-тежка физическа работа, а само за стоене пред компютър.
Меци е до сега не го бях забелязвала този бъг с пропуснатите мнения  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт