Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщурката на хълма на феите
Ренди аз тоя бъг го забелязах след като няколко пъти се почувствах като в небрано лозе - щото хората си говорят за нещо, пък аз не разбирам за какво, после се зачетох в разни други теми и разбрах, че не съм единствената с подобен проблем и изведнъж ми изблестя Mr. Green
Рокси ето виждаш ли .. Момето пък е от тия дето са се оправили много бързо .. хайде сега се успокой - не може да е все лошо Flutter

# 61
Меци не се притеснявай, простено ти е  Mr. Green
Аз сега повече се вълнувам за прегледа си довечера,
дано ембриончето да е порастнало и пак да чуем сърчице  Heart Eyes
После пак ще се появя, айде  Hug

# 62
  • Sydney
sigma ох, извинявай, не знаех че си в болницата  Confused много е гадно да си постоянно скачен за елхичката (както казвах на стойката), но в крайна сметка е за добро... дано да те пуснат да си ходиш и чак Март-Април пак за срещата с малкото човече  Hug
*Витлеемска Звезда* Успех довечера  Hug

# 63
Благодаря ви Hug Hug Hug
Звезда,  Praynig Praynig Hug за прегледа
Скрит текст:
Само не разбрах болничния , който пускат е 1 месец или вие казвате например да ви пуснат 15 дни newsm78, защото ако пускат 1 месец, а се върнете по-рано на работа.....как стават нещата. Извинете ме за невежеството Whistling
Сигмеее, извини ме.... Hug, съжалявам за всичко, през което минаваш....., за да сбъднеш мечтата си, но си заслужава Hug Hug Hug

# 64
Рокси ето виждаш ли .. Момето пък е от тия дето са се оправили много бързо .. хайде сега се успокой - не може да е все лошо Flutter
[/quote]

При мен също много бързо мина възстановяването. Лапароскопията направиха във вторник, изписаха ме в сряда и бях на работа понеделник. Спокойно Рокси, всичко ще бъде ок  Hug

ПС. Нещо не ми се получи цитата на Меци Sad

# 65
Рокси ти си казваш като искаш по-малко дни  Peace

# 66
Тъй и тъй за болничен говорим, да питам ако някой знае, че тия нашите счетоводителки понякога аз им казвам как седят нещата  ooooh! Имам болничен за месец септември, но не съм си платила осигутовките на време, сега като ги платя ще ми го изплатят ли или губя това обещетение за болничен  newsm78 Или мъжО пак не е разбрал или губя наистина цял месец болничен  Shocked

# 67
Тъй и тъй за болничен говорим, да питам ако някой знае, че тия нашите счетоводителки понякога аз им казвам как седят нещата  ooooh! Имам болничен за месец септември, но не съм си платила осигутовките на време, сега като ги платя ще ми го изплатят ли или губя това обещетение за болничен  newsm78 Или мъжО пак не е разбрал или губя наистина цял месец болничен  Shocked

Има начин да не го загубиш, но те ще трябва да подадат корекции на деклараци обр 1 и 6 и е добре, че не си платила още осигуроките, защото ще внесете по - малко осигуровки (заради болничния) 

# 68
Мерси, Съншайн  Hug
Т.е. наистина може да изгубиш болничен ако не платиш на време, е нЕма що  #Cussing out

# 69
Мерси, Съншайн  Hug
Т.е. наистина може да изгубиш болничен ако не платиш на време, е нЕма що  #Cussing out

Нееее, няма да го загубиш. Трябва само да се подадат тези корекции на декларации 1 и 6. Предполагам, че вече са подадени декларациите, защото отдавна е минал срока за подаването им. Изплащането на болничния е свързано с начисляването на осигуровки, а не с плащането. Simple Smile

# 70
  • София
Рокси на мен лапарото ми беше в четвъртак вечер, изписаха ме в петък и в понеделник бях на работа. Като ставаше въпрос за извънматочна...Възтанових се много бързо. После имаше само леко придръпване...всичко ще бъде наред!  Hug Hug Hug Hug

# 71
Съншайн, да подадени са декларациите, т.е. сега при новите трябва да пуснат корекциите. Т.е. не губя нищо, прост ще закъснее изплащането на болничен?  Hug

# 72
  • София
Моят док пак не ми вдига. Ще се побъркам вече. Освен да си увелича Утрогестана и да чакам, друго не знам какво мога да направя!  Confused

# 73
Моят док пак не ми вдига. Ще се побъркам вече. Освен да си увелича Утрогестана и да чакам, друго не знам какво мога да направя!  Confused
Весе,  Hug ако си сигурна, че е в болницата, защо не отидеш до там  newsm78  Hug

# 74
Съншайн, да подадени са декларациите, т.е. сега при новите трябва да пуснат корекциите. Т.е. не губя нищо, прост ще закъснее изплащането на болничен?  Hug

Да, малко ще се забавят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт