Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Леллее Теди ... каква красива коспожица си имате  Crazy Жалко, че е по-голяма иначе направо си я крадваме  Whistling Mr. Green Hug /и без това сте ни наблизо  Mr. Green/ Сега обаче ще чакам малката Мецанака   Heart Eyes

Рейнче ... мерси за темичката, въпреки, че я изпускам половината, но ми става все по трудно да седна на компа и да изчета всички теми, в които пиша ooooh!

Сигме ... прочетох, че пак пазиш леглото в болницата  Confused дано наистина е за последно  Praynig Hug

Честито на всички видели двете чртички  Hug

Ще ви кача след  малко малко снимки на Пламката  Heart Eyes

# 76
Моят док пак не ми вдига. Ще се побъркам вече. Освен да си увелича Утрогестана и да чакам, друго не знам какво мога да направя!  Confused

Аз не бих увеличавала Утрогестана. Нали от сутринта няма нишки ? Изчакай да се чуеш с док. На мен ми увеличиха дозата на на-шпато заради тези кафяви нишки, които се появяваха еднократно през деня, после изчезваха, след някой друг ден пак се появяваха, но напълно изчезнаха след като спрях всички лекарства (док каза, че е време да ги спра  Peace )

Фейт първата ми работа като се прибера вкъщи е да прегледам какво си качила  Hug Heart Eyes

# 77
Съншайн, благодаря ти пак, сега ще им звъня на счетитата  Mr. Green  Hug
Весе, ако е било само еднократно не мисля, че е проблем. Дано се свържеш с док все пак  Hug
Рокс, няма да се плашиш, пък и не се знае дали ще има нужда, ехее цял месец до тогава  Mr. Green  Hug
Фейт, гушки и на теб и малкия красавец  Hug
Теди, много е красива Ники, пу-пу Simple Smile

# 78
  • София
Не е еднократно, но беше 2-3 пъти. Снощи, и тая сутрин на два пъти. Съвсем слабо. По-скор е жълто кафеникаво.

# 79
  • София

Друг лекар в същата болница?

# 80
Благодаря за новата темичка, Рейни!  bouquet
Сигме, дано да са за последно тези проблеми, че много се измъчи! Hug
Меци, ако не всеки ден то поне през ден гледамда влизам тук та да прочета хубавата новина!  Simple SmileHug

# 81
  • В сърцето на любимия човек
Теди - леле какви очи има малката госпожица  Shocked направо ми иде да я изям  Heart Eyes
Весе - от сутринта имаш ли оплаквания? Ако да - за да си по-спокойна, или отиди до болницата,щом твоят лекар е там или някой негов колега да те погледне на ехограф. Ако нямаш оплаквания - лежи си и го изчакай да ти се обади или му звънни пак след час, но не си самоназначавай лекарства  Peace

Ако мога малко да оспамя темата:
Скрит текст:
Днес ми се наложи да занеса едни документи до друг офис и да подпиша там други - е няма такива заспали кифли - 3 часа  #Crazy не могат да оформят един договор, който на всичко отгоре е написан, само да добавят няколко изречения и да прегледат дали съм занесла всичко необходимо ooooh!

# 82
  • София
Аз Утрогестан си пия по негова препоръка още от положителния тест. Просто се чудех дали да не увелича дозата.
От сутринта няма нищо, само леки придърпвания в корема като ПМС. Но това си го имам от самото начало.

# 83
Здравейте мацки  Hug Hug Hug Hug
Не съм писала от доста време ,но сега съм пред второ плащане по един проект и няма да ви казвам какво бягане по институции е Whistling Whistling Whistlingпък и имам един проблем по проекта, та сега се мъча да го разреша Praynig Praynig Praynig Praynig
Не съм чела назад сега се връщам поне малко да почета назад  Hug Hug Hug

# 84
Ааааа, Деска...., няма да е тоя месец..., освен ако не е непорочно зачатие Mr. Green, почти не сме се изявявали . Така, че аз май оставам за догодина Crossing Arms
Ренди Hug Peace
Дарме Hug

# 85
Хоп , троп и аз съм тук, след като ми взеха всякакъв вид секрети, кръв и незнам си какво  Laughing Laughing инаспектирана съм от всякъде .   Резултатите ще излезнат в сряда  Whistling Whistling

# 86
Айде и аз тук, въпреки че временно съм преустановила с опитите.
Весе, дано няма нищо сериозно Hug

# 87
  • София
Васе много си ми на сърце...Пиши какво стана успя ли да се чуеш с доки?

# 88
  • София
Кажете, моля, аз ли не съм добре, какво става около мен?
След зацапването, сега научавам, че доки е изчезнал. Да, иачезнал! Няма го и от 13 часА на обяд никой не го е чувал и не вдига телефона. Пациентки го чакат, сестрата звъни, но него го няма. Сега и за него се притеснявам. Нямам думи просто вече!   
 Cry Cry Cry
На всичко отгоре си направих някакъв измислен тест, на който тестовата черта е бледа. И как няма да е като съм изпила 2,5 л. вода и съм пишкала около 15 пъти. Ама нА - защо ми трябваше да го правя.
Иначе зацапване няма. Само тежест като ПМС, ама си я имам от самото начало. Пия си Ношпа и ще увелича Утрогестана. Ами това е... Confused

# 89
  • Sydney
veseto87 не знам от кой град си, но за твое успокоени може да отидеш при друг... дано скоро се свържеш с док. и всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт