Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 031
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От София съм. Не че няма лекари, но просто не знам при кого да отида. Този ме е оперирал и ме наблюдава от тогава.

# 91
Simple Smile)) Привет, не съм чела много, ама влизам да ви пожелая много слънчеви есенни дни, скорошни бременности и успешни на настоящи и бъдещи такива Simple Smile)) Нали знаете, че минавам само да се подпиша !!! Прегръщам всички !!
П.П 1Mecani - Ако мога и аз да заложа на 10.11.12г- т.е тази събота, като те знам какъв си чешит, нищо чудно така да се подредят цифрите Simple Smile Късмет мамче  Peace

П.П 2 Рейнии- аз нали ти пожелах на новия матрак живот и здраве, едно малко и зелено да спи другата година Simple Smile)))  Peace
П.П 3 Сигме, стискай кълки, всичко ще е наред, няма място да съмнение, бойците са винаги възнаградени !! Simple Smile))
П.П 4 - Деситкааааааа Simple Smile) Много си напреднала, цун !!!
П.П 5 - Зузе  Hug

# 92
  • В сърцето на любимия човек
Весе - извинявай, ако съм малко рязка, ама имаш 3 възможности:
1) Ако си много притеснена - отиваш в Майчин дом или Шейново в спешен кабинет и там те преглеждат, за да видят дали всичко е наред. Тук обаче я има възможността да попаднеш на някой в най-добрия случай нелюбезен, който да те ошашка още повече. Дано попаднеш на добър лекар и да се установи, че всичко е наред  Praynig
2) Звъниш още 1-2 пъти на лекаря си и ако не вдигне избираш вариант 1) или 3)
3) Почиваш си тази вечер, взимаш си Но шпа (аз не бих увеличила дозата на Утрогестана на своя глава) и утре сутрин първа кипра пред кабинета.
Независимо какво избереш - паниката е най-големият ти враг и можеш да си навредиш повече  Hug
Антонели - местожителството ти кефи  Mr. Green

# 93
  • София
 ooooh!  в тотален шах съм...правих тестове за ову ( две различни марки) и кво да видя...По положителен тест за Ову не съм виждала... Party
Явно апарата на гинеголожката не е добър....направо нз кво да мисля  Tired
п.с. все пак ще нападна ММ  Whistling

# 94
  • София
Пънче, не си рязка. Ценя всяко мнение и не бих се обидила. Благодаря.
Свързах се с док. Слава Богу е добре.
Разказах му всичко и каза, че щом е спряло да не се тревожа. Да вземам Ношпа при нужда у Утрогестана малко по-голяма доза. И чакаме до четвъртък. Друго е да го чуя от него. Сега съм по-спокойна.

# 95
  • В къщурката на хълма на феите
Бошке разпростаняваш мъдростта ми като гледам Mr. Green Mr. Green
Весе както казах, щом цвета е кафеникав значи не е прясно кръвене, щом е било мъничко и не като течение, а като петънце, вероятно не става дума за нищо опасно .. с всичките тия притеснения дето си хвърля си вредиш 1000 пъти повече отколкото да си помагаш Peace
Звезди Hug Hug Hug какво правят дамите?

# 96
Ето ме и мен с известно закъснение. М ми поприключва и почвам пак да гоня влака, та дано го хвана тази година  Grinning Хайде, Дарме, да нападаме.  luvbed
Весе, радвам се, че си чула твоя човек и си се успокоила. Не е добре да си толкова нервна, ще си предизвикаш сама някакви проблеми. Мисля, че трябва да си по-спокойна и доволна, за да е добре и мъничето  preggo

# 97
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ех, че бързо сте изписали 7 странички  Simple Smile

Пожелавам много положителни тестчета и хубави новини  Hug

# 98
Мецкеееееееей, аз тази дълбока мъдрост има няма от шест месеца я разпространявам..ама то бременния ти разсеян мозък.. Simple Smile Mr. Green
Леле, Теди, преди малко видях снимката на малката Николина, нЕма такива очи !!!  Shocked Невероятно дете е, пу-пу, да ти е жива и здрава Simple Smile))

Пънче  - много добро местожителство, нали Wink

# 99
Вече съм без конци  bowuu Да изкажа големите си благодарности към Д-лов, който направи една много човечна постъпка и ми асистира да намерим начин да избегнем бюрокрацията на ЗК, заради която трябваше да платя първата доза от лекарството (сумата е към 270 лв - хич не е малка). Няма да влизам в подробности, но нищо не му костваше да каже - трябва да вземеш лекарството тази седмица (което е така) - отивай да си го купиш от аптеката. Та така, утре трябва да ходя до клиниката пак, за да си взема протокола и след това - до Здравната, за да го внеса (за да ми одобрят всички 6 дози да минат през тях).
Консултирах се и с Д-лова, която видя досегашните хормони на мъжа ми и според нея има хипогонадотропен хипогонадизъм (това словосъчетание ми е невъзможно за произнасяне и запомняне), но ще изчакаме мнението на ендокринолога и тогава ще видим какво ще правим.

# 100
Здравейте Бързакови-кога бързо-бързо изписахте старата тема , кога 7 страници от новата ?  Shocked страшни сте  Mr. Green
Ренди Погал по голямата пупа  Mr. Green
Теди Ники е прелестна !!!!!!!!!!!!!!!
Фейт И Пламката ще разбива сърца  Heart Eyes
На всички бебеправещи  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 101
  bouquet благодаря за новата тема; с пожелание да се изпълни с много новини за положителни тестчета  Praynig

# 102
  • В къщурката на хълма на феите
ииии за всички, които ни пожелаха .. пуснах снимка на мама и бебе в албума Mr. Green

п.с. пак да кажа не викайте грийнпийс, не мога да плувам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
п.с.1. малееее Звездииии ако имаше бутонче "харесвам" в албума сигурно щях да го цъкна 200 пъти .. пу да не й уроки на най-малката звездичка .. страхотна усмивка, страаахооотна Heart Eyes

# 103
Ей ме на на 7-ма страница...
Рейни, благодаря за темата, прекрасна е както винаги   bouquet
Зузи, от миналата тема ти съчувствам за съседите. Дано скоро ги тормозиш с бебешки рев  Wink
Сигме, добре завърнала се. Много ти се насъбра наистина, дано това е последното неприятно нещо, което то се случва  Praynig
Весе, успокой се, вероятно не е нищо притеснително. Стискам палци  Hug
Деси, не минаха ли тез киселини? Аз имах ужасни и все ми разправяха, че това било, защото бебето има коса. Голяма глупост ми се виждаше това, ама често кзано, родих чернокоса Рапунцел Simple Smile
Теди, малката е прелестна, пу пу  Heart Eyes
Прахче, палчета за резултатите  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Рокс, и за теб  fingerscrossed fingerscrossed

Аз съм в двуседмичен творчески отпуск. Пуснаха ме от работа, защото помежду другото съм и редовен докторант и помежду другото имам да пиша дисертация. А как се пише дисертация за две седмици ще ви кажа после  Wink
 Hug ви и ви желая хубава вечер

Едит: Разгледах всички прекрасни деца и пупи в албума, много ви се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Качих и няколко снимки на мойта щерка.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 22:31 от Ronique

# 104
  • Варна
Здравейте,

много сте изписали, не мога да ви изчета  Heart Eyes

Записвам се да следя, стскам палци на всички, които имат нужда

veseto87, аз постоянно бях с някакво кървене или зацапване от 3 ден на закъснението до към 14 г.с. Всеки път много се шашках и тичах на преглед по спешност (не при моята док, а в частна клиника, където преглеждат денонощно). Така ми се струваше най-добре, за да не се притеснявам.
Пиех по 3х2 Утрогестан и 3х2 но-шпа до 14 г.с.
Както са ти казали и другите, щом зацапването е кафеникаво, това е по-добрия вариант. Стискам палци всичко да е наред  Hug

Аз вече усещам по-добре бебка, не е само като мехурчета, но не са си и истински ритници  Mr. Green Днес цял ден ме тормози една болка ниско долу, но говорих и с двете ми док, които ме наблюдават и уж казаха, че няма нищо притеснително. Утре сутрин ще отида все пак да ме погледнат, за мое спокойствие  Whistling

Сега да ви наръся с розАво  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Лека вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт