Златна есен пак при нас дойде и по този повод имам тест с чертички 2 - Тема 118

• 25 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
минавам само да се отчета.
доплера показа около 1/3 отпушване. Засега положението е добро. Продължавам фраксито на голяма доза за поне месец. Няма гаранция, че няма да се повтори. И тогава ще спасяват мен, а не бебето. Но гледам да не мисля така че ще се побъркам. Всеки ден се моля аз да съм добре, за да оцелее бебенцето  Praynig Иначе по малко да почна да се раздвижвам.
Другата хУбава новина е че риска от даун ни е перфектен 1 от 13000.
Имаме ли меченце в темата, че не съм чела назад  newsm78

# 421
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Съжалявам да прочета такива новини, затова силно ви прегръщам  Hug  Hug  Hug
Дано следващите новини са само положителни - някое хубаво тестче и Меца да се похвали с една прекрасна мецанка  Hug
Скрит текст:
Не знам до колко сериозно ще вземете следващите ми думи, но аз вярвам, че положителните мисли влияят положително на целият ни живот и един вид привличат към себе си положителна енергия. Не случайно хората се окуражават един друг да мислят само в хубава посока. Затова вярвайте и мислете оптимистично  Hug

Забравих какво щях да пиша, затова ви пожелавам хубав петък  smile3558

Послепис:
Сигме - радвам се за хубавите новини, дано Господ ви пази и двечките и повече да не ти се случват неприятни неща  Praynig
Меца още е 2в1 , засега Mr. Green

# 422
Сигма, ти си силна, ще се справиш !!! С теб сме  ние и хилядите ни добри пожелания и стиснати палци !!! Меченцето още си го чакаме  Heart Eyes

# 423
Инкредибъл, забравих да ти пожелая успех  Praynig
Сигмич, нЕма повече болници, от тука на там все да сте ми добре с кроасанка  Hug Иначе Мецито е още 2 в 1  Heart Eyes
Весе,  Hug

# 424
Хилоу Simple Smile
Сигме, радвам се, че сте добре, дано да нямате повече неприятни изненади  Praynig Hug
Весе, съжалявам, скъпа. Повечето тук сме го преживели, много е тежко, но минава. Сигурна съм, че следващият път ще е твоят  Hug
Пънче, пръскам се от положителност, но в последната една година само отрицателни тестове виждам  Wink
Едит: Перу, прекрасна си  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 11:14 от Ronique

# 425
  • Сливен
Весе, и аз съжалявам за случилото се, бъди слина, ще успееш скоро  Hug Praynig Hug
Сигме, браво за хубавити новини  Hug
Инкредибъл, успешна бременност  Hug

# 426
  • София

Инкредибъл, на Весето й падна ЧХГ-то, за това така говори  Tired

Сигме, хубави новинки, силно се надявам никога вече да не видиш тромб  Hug Да се отпуши на 100% и вече да изкараш безпроблемно до финала  Hug

Пънче, аз мисля точно като теб, мила. Ако мислиш негативно, лоши неща идват.. или поне забелязваш само негативните, а ако си позитивен- виждаш позитивните и всичко е по-хубаво. Цял живот съм се старала да бъда позитивен човек  Hug

# 427
Веси,съжелявам,мила HugДано се възстановиш бързо и без абразио.А когато сте готови видите отново двете  чертички и изкараш лека и безпроблемна бременност Praynig :hug
Пънче,опитвам се и аз винаги да съм положителна.Старая се,ама понякога не ми се получава.
Сигме,все хубави новини от теб да четем Praynig
Incredible,честито и нека всичко е наред до края Hug

Момичета,утре ще пускам Прогестерон,а забравих да го питам моя док,дали трябва да отида на гладно?Извинявайте ако е обсъждано преди newsm78

# 428
Веси Много съжалявам ,според мен е рано и няма да се наложи лекарска намеса  Confused Стискам палци много скоро да се похвалиш пак
Сигме Радвам се ,че сте добре с кроасанка , дано сте така до термин  Hug
 Hug Hug Hug Ви всички

# 429
  • Лондон/Пловдив
Васе много съжалявам мила , каквото и да ти кажем болката ти сега няма да намалее от думите ни. Пак ще стане само това ти казвам защото го знам и този път ще успеем до края .
Аз преди малко минах скан всичко е чисто и сега ще чакам лелката да дойде , за първи път да искам да ми дойде  hahaha за да започнем отначало . Докторката ми каза при следваща бременност да им звъня за час и скан .
Хормоните ще ги пусна другият месец като ми дойде , знам че трябва да се регулират малко сега .
Сигме половината мина още малкото остана ще се моля да си добре ти и твоята бонбонка .

# 430
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Чери мило, сега прочетох какво ти се е случило, съжалявам много, много  Hug

Весе Hug

Рокси прегръщам те много силно  Hug

Прахи и за теб едно гуш  Hug и  Praynig Praynig Praynig за 26-ти.

Сигмичка само здраве ти пожелавам, нищо друго  Hug

Аз не намирам снимките, Перу какво става, не са ли в албума?

# 431
  • Sydney
sigma ще се справиш, всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 432
  • София

И тук да напиша- Меца не отговаря никъде... май е ДенЯТ!
Лично й стискам силно палчета  Hug

Ходих на док, нисък е хемоглобина, изписа ми лекарство и повече да ям от храните с желязо- риба, месо, коприва и зелении, каза ако не обичам да не се тъпча, па аз предимно това ям  Mr. Green Обадих се на Начев и ми каза и 8 часа отстояние... а да.. имам и Кандида  Mr. Green Как ли няма да я имам... ще я морим с Клотримазол само  Confused

# 433
  • София
Ох мециии Praynig Praynig Praynig Praynig Стискам силно палчета!  Hug

# 434
Рейни, мерси за инфото  Hug

Аз ще се пръсна от напрежение, та направо не знам за Мецка  Heart Eyes
Меци, стискам палци и чакам щъркелова вест  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт