Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 276
  • 722
  •   1
Отговори
# 225

не е,това беше момиче от България доколкото помня/даже ако не се лъжа КИКИ май я познаваше/

Вале,изпреварила си ме
Е,  аз май не съм я виждала!  Laughing

И аз я виждам за първи път, Дилеми. Simple Smile Не си сама. Simple Smile))

# 226
Дейзи, публикувах  своята част от разговора ни снощи по повод филмовата индустрия и успеха на Енгин във бг-клуба на почитателите му. Ето един от отзивите: " И аз мисля, че Енгин е единствената важна причина за големия успех на КВФ. Дано му простят това! Поздравления за подтекста!" Май всички са му сърдити за това... ще се окаже, че накрая и Хилял и Едже и Мелек и Берен просто ги е яд, че Енгин е единствената важна причина хората да харесват КВФ...

Маричке аз съм съгласна, че Енгин е една от основните причини жените да гледат КВФ. Даже точно аз обяснбявах как в началото Едже и Мелек са търсили други актьори за ролята на Керим и не са се вслушали в Берен и след това са решили да го пробват Енгин. Те не са и предполагали на какъв ценен кадър ще попаднат. Ето думите им- Енгин се ОКАЗА великолепен. Тоест осъзнали са го впоследствие.

Просто думата явление е супер силна и съм убедена, че ако отидеш и при Енгин и му кажеш- Ти си исти нско явление, това ще му прозвучи неестествено. Хората не са свикнали с такива определения. Или поне за мен думата явление има много голяма тежест и по-скоро я свързвам с науката.

Аз Енгин го наричам свръхталантлив. , безобразно талантлив ако щеш. Но така или иначе мисля, че говорим за едно и суъщо нещо, независимо какви епитети използваме.

# 227
  • Пловдив

Миличка не е....По време на снимане на КВФ е...  От Бг фенките... Самостоятелно посещение...на една от дамите.

# 228

не е,това беше момиче от България доколкото помня/даже ако не се лъжа КИКИ май я познаваше/

Вале,изпреварила си ме
Е,  аз май не съм я виждала!  Laughing

И аз я виждам за първи път, Дилеми. Simple Smile Не си сама. Simple Smile))

Това мисля, че е приятелка на  КИКИ , която е взела и за двете снимки с автограф от Енгин. Така че КИКИ си има лично подписана снимка от Енгин за нея.  Simple Smile Simple Smile

# 229
Ако още не сте я чели, ви я препоръчвам. Simple Smile))

http://www.bg-damma.com/lyubov-i-seks/brak-i-semeini-otnoshenia/ … mp;utm_campaign=0

Статия в банера горе, над темата - Средновековна типология на съвременните мъже. С много приятно чувство за хумор е написана. Simple Smile

# 230
  • София
Fatmagül & Kerim - ! Öp !

# 231
Маричке, за съжаление в момеnта съм заета, имам да подготвям едни материали за утре и не мога да се впусна в дълги разсъждение по темата и мкного ме е яд. Но да знаеш , че си запазвам това право за тези дни и съм сигурна, че ще стигнем до консенсус. А и не смятам ,л че спорим за нешо, защото реално и двете смятаме , че Енгин е много талантлив.

Аз ти казах , на мен ми е супер интересно да видя отношението на хората от кино индустрията , медиите и тн как ще се промени и дали ще се промени. Както казах, в началото са гледали с леко недоверие към Енгин  и после се оказал великолепен. Да видим дали ще чуем и други похвали.
А и на мен ми е много интересно какво си мислят другите актьори за Енгин , Каан, Фърат, Къяанч , ако щеш Даже Къванч специално ми е много интересно какво си мисли, все пак е логи1но да следи конкуренцията.

# 232
Дейзи, публикувах  своята част от разговора ни снощи по повод филмовата индустрия и успеха на Енгин във бг-клуба на почитателите му. Ето един от отзивите: " И аз мисля, че Енгин е единствената важна причина за големия успех на КВФ. Дано му простят това! Поздравления за подтекста!" Май всички са му сърдити за това... ще се окаже, че накрая и Хилял и Едже и Мелек и Берен просто ги е яд, че Енгин е единствената важна причина хората да харесват КВФ...

Маричке аз съм съгласна, че Енгин е една от основните причини жените да гледат КВФ. Даже точно аз обяснбявах как в началото Едже и Мелек са търсили други актьори за ролята на Керим и не са се вслушали в Берен и след това са решили да го пробват Енгин. Те не са и предполагали на какъв ценен кадър ще попаднат. Ето думите им- Енгин се ОКАЗА великолепен. Тоест осъзнали са го впоследствие.

Просто думата явление е супер силна и съм убедена, че ако отидеш и при Енгин и му кажеш- Ти си исти нско явление, това ще му прозвучи неестествено. Хората не са свикнали с такива определения. Или поне за мен думата явление има много голяма тежест и по-скоро я свързвам с науката.

Аз Енгин го наричам свръхталантлив. , безобразно талантлив ако щеш. Но така или иначе мисля, че говорим за едно и суъщо нещо, независимо какви епитети използваме.

Явно не съм си казала подтекста добре. Simple Smile)) Това, на което исках да обърнеш внимание е фразата "Дано му простят това!".
Излиза, че успехът му предизвиква негативна реакция и у другите създатели/участници във филма. Това исках да коментираш. Simple Smile Нали ти ги следиш тези неща. Simple Smile

# 233
  • Пловдив

# 234
  • Варна
Марица с твойте дати ме довърши Shocked,хванах се пак да изчислявам.Бях писала в миналата тема един пост,в който направих предположение как смятат те по техен календар.Сега видях в 13 серия Керим казва на Емре-оженихме се преди 2 месеца.По моето предположение излиза.Сватбата е на 07.10./вие бяхте писали,аз не помня/.Тя е в 4 еп, до 13 еп са девет епизода ,умножени по 7 дена
Та 9*7=63 дни т.е. точно 2 месеца.
Дано разбрахте нещо Joy

Dilemi,ами то май е невъзможно всичко да видим  newsm78

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 07:44 от Аnista

# 235
Лека, Марианка! Simple Smile

# 236
Аз бих обобщила КВФ-14 така:

Мукаддес - Какво става, моме, да не чуваш гласа на Керим за първи път?
...
Мукаддес – Да седнат на масата един до друг – като съпрузи.
...
Мерием - Керим не е лош човек . И той гори в същия огън като теб. И той гради нов живот на ново място. Дай му малко време. Ако ти не искаш, той няма да стои тук против волята ти. Керим не е такъв човек.

Малки жестове – мънички крачки...

Мерием  - Аз... бях приготвила таблата за Керим. ... Благодаря ти.
Фатмагюл – Няма за какво.

# 237

Явно не съм си казала подтекста добре. Simple Smile)) Това, на което исках да обърнеш внимание е фразата "Дано му простят това!".
Излиза, че успехът му предизвиква негативна реакция и у другите създатели/участници във филма. Това исках да коментираш. Simple Smile Нали ти ги следиш тези неща. Simple Smile

Ами аз го казах- със сигурност не е приятно да се появи някакъв си Енгин от нищото( имам впредвид че не е бил силно популярен) и да измести досегашните сексимволи и успешни актьори от всички анкети, класации, награди и сърцата на зрит елите. Кка се преглъщша това- трудно.
Затова пак повтарям- интересно ми е примерно Къванч , гледайки някоя серия на КВФ , какво ли си е помислил, как е оценил играта на Енгин за себе си и тн. Просто за да си добър в дадена област трябва да си сверяаваш часовника. И то с конкуренцията, за да знаешкакво се предлага на публиката. Та ми е интересно какво си е помислил Къванч или Фърат. Също и Eдже и Мелек.

# 238
  • София

Dilemi,ами то май е невъзможно всичко да видим  newsm78

Права си Аниста, въпреки че доста се стараем!  Joy Joy Joy Аз като зная по колко часа седя на копма и "ровя" в нета...  

FatMaGüL & KeRiM ! YiKiK !   

/Müzik: Kirac "Yikik"/

# 239
  • Варна
Маричке, за съжаление в момеnта съм заета, имам да подготвям едни материали за утре и не мога да се впусна в дълги разсъждение по темата и мкного ме е яд. Но да знаеш , че си запазвам това право за тези дни и съм сигурна, че ще стигнем до консенсус. А и не смятам ,л че спорим за нешо, защото реално и двете смятаме , че Енгин е много талантлив.

Аз ти казах , на мен ми е супер интересно да видя отношението на хората от кино индустрията , медиите и тн как ще се промени и дали ще се промени. Както казах, в началото са гледали с леко недоверие към Енгин  и после се оказал великолепен. Да видим дали ще чуем и други похвали.
А и на мен ми е много интересно какво си мислят другите актьори за Енгин , Каан, Фърат, Къяанч , ако щеш Даже Къванч специално ми е много интересно какво си мисли, все пак е логи1но да следи конкуренцията.

Дейзи и на мен ми е интересно какво мислят актьорите от неговото поколение ,ама всички мълчат.Скоро нали имаше едно интервю с Каан-говори за филма,нито дума за играта на колегите си,а накрая,на въпроса ского иска да си партнира-искам да играя с Къванч.А и Берен,на конкретния въпрос за Енгин-еми,много дисциплиниран/все едно нищо не каза/.
Евала на Енгин Алтан-той май е единствения,който каза страхотни думи,за ролята му на Мустафа Булут-ЕА така я изигра тази роля,че всички бяха на негова страна.Не съм от почитателките на ЕАлтан,но само от това ми стана много симпатичен.Малко са тези,особено в техните среди,които могат да кажат това,а те са си пряка конкуренция.Явно колектива в АБО е бил страхотен/то си личи и  от снимките зад кадър/,докато за КВФ не може май да се каже това.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 08:03 от Аnista

Общи условия

Активация на акаунт