Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 293
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

Красота...

# 211

Момичета, ние се вълнуваме от първите трепети у Керим, но всъщност той какво видя у Фатмагюл, че се влюби в нея?

Та той не я познава, вижда я в една екстремна ситуация, когато тя не е на себе си, животът й е разрушен, личността й е разрушена.

Има у него жалост, вина, отговорност и загриженост, но какво предизвика любовта?

С времето Фатмагюл разкри много свои черти, сила и доброта. Но в първите седмици, когато беше съсипана, унила, гневна, нещастна и уязвима, с какво го привлече?

# 212
  • Пловдив

За кураж....покана за танц.

# 213
Ех, ама пък го умеят това с песните комшиите...
"...Единствената причина да се будя всяка сутрин и да живея си ти. Но има хиляди причини, за да те обичам. Умът ми е,  за да мисля за теб. Очите ми са, за да гледат теб. Сърцето ми бие за теб."
"Животът е пълен с надежда, подобно маслинова клонка... Светът не спира да се върти... Нечий пожар утихва, друг се разгаря... Нещо става значимо, друго се забравя... Всяка река се влива в морето, а морето прегръща океана... Всичко се променя... Още нищо не е свършило..."
Текстове на турски песни...

# 214
  • Пловдив

Най-хубавата ръка...Символика. Бяхме пощръкляли при онлайна на 15 серия с тази ръка....

# 215
  • Разград

# 216
https://www.youtube.com/watch?v=UG1poqHaGAc&feature=g-all-lik

Момичета, ние се вълнуваме от първите трепети у Керим, но всъщност той какво видя у Фатмагюл, че се влюби в нея?

Та той не я познава, вижда я в една екстремна ситуация, когато тя не е на себе си, животът й е разрушен, личността й е разрушена.

Има у него жалост, вина, отговорност и загриженост, но какво предизвика любовта?

С времето Фатмагюл разкри много свои черти, сила и доброта. Но в първите седмици, когато беше съсипана, унила, гневна, нещастна и уязвима, с какво го привлече?

Добави и "погрозняла".
Мисля, че го привлече точно с уязвимостта си. Сам каза "Стоеше там, като ранена газела, изгубена в гората, която не знае накъде да поеме... И ми се прииска да забравим всичко и да я прегърна, да я утеша, да изтрия всяка една нейна сълза..."
Както и Марта посочи, Керим е от мъжете-рицари, защитници, ангели-хранители... Той осъзнава своята сила, но знае и това, че може да я ползва за добро - в името на наранените, ощетените, страдащите. Сърцето му не може да подмине страдащата Фатмагюл, без да протегне ръка за помощ. Просто е такъв тип човек.
Милосърдие (Керим) е неговото име и същност.

Лицето му преди да се обърне и да тръгне.

Тръгва, обръща се, за да се увери, че Фатмагюл го следва, вижда я как се стяга, изправя рамене и тръгва след него...

Лицето му веднага след като е станал свидетел на това...

...и когато вече Фатмагюл няма да види изражението му...

Освен, че иска да я защити, той и се възхищава. За това, че е упорита, че не се предава.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 22:52 от marytza

# 217
  • София

Окончателно разбра, че писмото е прочетено. Време за празнуване на Новата 2010 г.

Марианка, посрещат 2011 година Laughing  Ние внимаваме! Joy Joy Joy

# 218
Аниста, на източния фронт - нищо ново. Както винаги - новини йок...

# 219
  • Пловдив

Рахми - Керим намери сестра ми. Намери я...
Dilemi, вярноооо. Отивам при кошницата с доматите....Отивам да се поправя....Срамота.

# 220
  • София
А, нова снимка newsm78 newsm78 newsm78

# 221
Дейзи, публикувах  своята част от разговора ни снощи по повод филмовата индустрия и успеха на Енгин във бг-клуба на почитателите му. Ето един от отзивите: " И аз мисля, че Енгин е единствената важна причина за големия успех на КВФ. Дано му простят това! Поздравления за подтекста!" Май всички са му сърдити за това... ще се окаже, че накрая и Хилял и Едже и Мелек и Берен просто ги е яд, че Енгин е единствената важна причина хората да харесват КВФ...

# 222
Дилеми, снимката е хубава, но не е нова!  Hug

# 223
  • Варна
не е,това беше момиче от България доколкото помня/даже ако не се лъжа КИКИ май я познаваше/

Вале,изпреварила си ме

# 224
  • София

не е,това беше момиче от България доколкото помня/даже ако не се лъжа КИКИ май я познаваше/

Вале,изпреварила си ме
Е,  аз май не съм я виждала!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт