Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 199
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Маричке,тази Бурджу е играла и в някакъв друг сериал през 2010,но само две серии
 Dürüye'nin gügümleri

# 286
Ако съдя по дрехите, снимката и клипа са направени в един и същи ден. Тцъ. Кичнах снимката и видях, че само така ми се е сторило заради цветовете на блузите.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:05 от marytza

# 287
Маричке,тази Бурджу е играла и в някакъв друг сериал през 2010,но само две серии
 Dürüye'nin gügümleri

На тебе симпатична ли ти е? На мен - много. Simple Smile
Намерих сватбени нейни снимки - вероятно се е отдала на семейството си вече и не снима.

http://www.olay.com.tr/haber/cekirge-magazin/huriyenin-mutlu-gunu-76870.html

# 288
Много е сладка,но направо се учудвам на вкуса на тези турски красавици(може пък аз да нямам вкус ,де)-като започнеш с Берен,Хазал Кая,ето тази-е как пък ги подбират тези супер красавци

# 289
  • Пловдив
Момичета, попадна ми интервюто на Берен Саат от 20 ноември 2010 година по време на дебатите около КВФ.

Благодаря, Дилеми. Simple Smile Чела съм различни части от него на различни места, но е много приятно да си го прочета изцяло. Въздействието е друго. Simple Smile

Оффф. Ами на 1 стр. ги има тези интервюта.

# 290
Момичета, попадна ми интервюто на Берен Саат от 20 ноември 2010 година по време на дебатите около КВФ.

Благодаря, Дилеми. Simple Smile Чела съм различни части от него на различни места, но е много приятно да си го прочета изцяло. Въздействието е друго. Simple Smile

Е, значи съм я преглеждала по времето, когато още ги е нямало. Или пък аз съм го пропуснала. Simple Smile)) Щото го имам на части  - от различни места. Simple Smile Фейсбук и др.

# 291
  • София
Като сме започнали със стари снимки ...

още   КВФ- зад кадър

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:22 от Dilemi

# 292
Много е сладка,но направо се учудвам на вкуса на тези турски красавици(може пък аз да нямам вкус ,де)-като започнеш с Берен,Хазал Кая,ето тази-е как пък ги подбират тези супер красавци
Добре, прикачи снимка на една красавица (може и да не е актриса Simple Smile) - жена, която ти намираш за красива. Simple Smile По принцип, за красиво се смята лице, което има симетрични черти. Simple Smile А за киното - задължително трябва да е и фотогенично. Simple Smile

Р.Р. Хазал също ми хареса. Simple Smile Чок гюзел си е момето. Simple Smile Аз харесвам големи, изразителни очи. То си ми личи, нали? Simple Smile)) Все за очи приказвам. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:21 от marytza

# 293
  • София

Марианка, срам ме е,   че не съм го видяла

# 294
Като сме започнали със стари снимки ...

още КВФ- зад кадър

Скрит текст:

Давай, давай... стари, ама аз ги нямах... Simple Smile))

# 295

Маричка,за мен най-красивата и талантлива турска актриса е ТубаТи не си ме разбрала-аз намирам и Берен и Хазал(особено Хазал) за красиви.

# 296

Маричка,за мен най-красивата и талантлива турска актриса е Туба

Може и така да е. Simple Smile Изобщо не съм гледала филм с нея. Simple Smile Но на снимките от новините през изминалия месец не ме впечатли чак толкова с красота. Както казваш - въпрос на вкус. Simple Smile

Р.Р. На тази снимка твоята Туба ми заприлича на онази индийска актриса, дето стана и мис Свят... сложно и е името, не го запомням. Sad

# 297
  • София
Маричке,  

още   КВФ- зад кадър

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:37 от Dilemi

# 298
Маричке,  

още   КВФ- зад кадър

Скрит текст:

Тенкс. Simple Smile) И тук отбелязах два свои пропуска. Simple Smile)

# 299

Маричка,това,което ми харесва в нея не е само физическата красота,но това че е доста широкоспектърна актриса-умее да пресъздаде и влюбване и драматизъм,а и комичните характери й пасват чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт