Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 126
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Фатмагюл е изчезнала. Защо си уведомил Селим за това?
Искам да знам какво става. Искам да знам защо сте загрижени толкова за това момиче.

Скрит текст:

# 346
Дейзи,те не само го бяха сложили в един списък с тях,но както винаги по зрителски симпатии той беше начело в този списък.Някой ако може да преведе в общи линии какво е написал този журналист за Къванч,моля!

Скрит текст:
Kivanc Tatlitug агресивно поведение от време на време е добро хлапе, но той не го прави. Понякога ролята много добре, но понякога се губи. Тя трябва да се дължи на възрастта на Кенана скромни играчи İmirzalıoğlu. Вече имат скромни костюми него. До 40-годишна възраст, все още се опитва да работи срещу журналиста azarlaması очаква да направи жонглиране, предполагам. През последните години голяма група от напускащи играчи, които Мурат Йълдъръм е сред смирените. През последните години той се оженил за актриса Ерика Terzioğlu'yla, има много скромен живот. "Аз съм", заяви, че играчите не. Сега "мълчи" серия върши чудеса. Повече млади хора имат дълъг път напред. Еркан Petekkaya'yı нужда от представяне. Усвояването тук. Негови творби също не трябва да ви кажа, всеки знае. Стойката е за пример на всички времена. В същото време добър баща.Питърс Akyürek гледах цялата серия, но той е твърде много липсва. Знаят как да се държат, когато те са много добри. Заслужава да влезе в майсторския клас на играчи. Всички играчи в ICC блестящо, всички много Господ.

Oguzhan Koc, автор на победата, Авраам например мечка на младото поколение от играчи. Винаги остроумен и Сами. Комиците без съмнение един от най-Beyazit Ozturk майстор. Винаги добросъвестно. Дори ако той живее негативните неща от време на време да стане зъб с отношение към него в нито един момент.

Това е превода от google

# 347
# 348
Дейзи,много ти благодаря-моят google преводач нещо стачкува и неще да превежда от турски.Горе долу твоят се е справил прилично.

# 349

Лека нощ!

# 350
Дейзи,много ти благодаря-моят google преводач нещо стачкува и неще да превежда от турски.Горе долу твоят се е справил прилично.

Но ти какво разбра от написаното за Къванч и Енгин, че на мен пак не ми стана ясно. newsm78 newsm78

# 351
  • София

Асу е изненадана от постъпката на Фатмагюл, приема я в къщата си, но се възползва от ситуацията, за да разбере малко повече за отношенията между Фатмагюл, Керим, Мустафа.
Фатмагюл й се доверява като на приятелка, за първи път споделя с някого своята истина.

Скрит текст:
Асу – Как се запознахте с Керим?
Фатмагюл – Аз не го познавам, но…
Асу – Тоест уреден брак? Има ли и нещо друго? Обичаше ли го?
Фатмагюл – Бяхме сгодени.
Асу – На всичкото отгоре…Е, какво се е случило тогава, защо трябваше да оставиш годеника си?
Фатмагюл – Някои други се намесиха…
Асу – Мръсотия ли изляха върху тебе? Много страдаш…Не плачи. Добре ли си?
Фатмагюл – Добре съм. Вече ще бъда добре.
Асу – После какво стана? След като другите се намесиха и ви разделиха? После ти казаха да се омъжиш за Керим ли?
Фатмагюл – Принудиха ме.
Асу – Принудили са те.
Фатмагюл –Не ми позволиха да говоря. Дори не ми позволиха да умра.
Асу – А Керим знаеше ли, че не го обичаш и че си била сгодена за друг?
Фатмагюл – Знаеше, че не искам да го правя.
Асу – Добре, а Мустафа как се съгласи да се разделите?
Фатмагюл – От къде знаеш името му?
Асу – Не го ли спомена ти преди малко?
Фатмагюл – Споменах ли го? Не си спомням…
Асу – Е, той какво каза?
Фатмагюл – Той дори не ме изслуша. Повярва на другите. Остави всичко да изгори заедно с миналото ни. Мен също. Приключи с мен.
Асу – Много въздействащо.

По телефона й се обажда Емре, пита дали се е чувала с Фатмагюл, казва й, че е избягара от къщи. Асу по молба на Фатмагюл не казва нищо.

Асу – Вашите се притесняват за теб. Брат ти плачел. Как са се сетили, че може да си тук?
Фатмагюл – Нямам други приятели в Истанбул освен теб. Никой друг.
Асу – А годеникът ти? Обади му се, разкажи му.
Фатмагюл –Той не иска да ме вижда.
Асу – Значи толкова много те мрази…
Фатмагюл – Няма да му се обадя. Защото вече има друга жена в живота си.

Скрит текст:

# 352
Ами то за Енгин го написаха момичетата по-горе с точен превод "" Всички сериали на Енгин Акюрек са много гледани, но самият той не се появява много. А когато се появи, той много добре знае как е нужно да се държи. Той заслужава да влезне в майсторския клас на актьорите."А за Къванч аз разбирам,че от време навреме има доста агресивно поведение и че не винаги ролите му се получават-понякога му се получава добре,понякога му се изплъзват.Което си е самата истина,мен ако питаш.

# 353
  • Пловдив
Боже, нима може толкова емоции в няколко секунди.

# 354
Боже, нима може толкова емоции в няколко секунди.

Може, Марианка може.  Simple Smile Simple Smile С талант всичко е възможно. На Енгин му идва от въттре да изиграва всяка емоция, , затова всичко изглежда толкова истинско.

# 355
Ами то за Енгин го написаха момичетата по-горе с точен превод "" Всички сериали на Енгин Акюрек са много гледани, но самият той не се появява много. А когато се появи, той много добре знае как е нужно да се държи. Той заслужава да влезне в майсторския клас на актьорите."А за Къванч аз разбирам,че от време навреме има доста агресивно поведение и че не винаги ролите му се получават-понякога му се получава добре,понякога му се изплъзват.Което си е самата истина,мен ако питаш.

За Къванч, не знам дали има агресивно поведение, спрямо медиите ли иматр впредвид??  newsm78 newsm78 newsm78 Иначе и според мен понякога му се получават нещата, понякога не.  Къванч като че ли много се старае, което е чудесно, но поня1кога така се получава някакво пренавиване на играта, сякаш с напъни. Това си е мое мнение де. 

# 356
Дейзи,това и друг път сме си позволявали да го коментираме-проблемът му е именно,че се старае,мъчи се да се научи да бъде актьор,ама то само с напъване не става,иска се и много талант.А иначе за агресивното му поведение нищо не мога да кажа-не съм толкова навътре.

# 357
  • Пловдив

# 358
  • София

С общи усилия отново са успели да излъжат, заблудят и объркат Мелтем, младите излизат, Перихан, Решат и Мюнир разговарят:

Скрит текст:
Мюнир - И това мина добре...
Перихан – Толкова сме талантливи...Мразя да се забърквам в такива грозни истории.
Мюнир – Трябваше да оправи нещата заедно, како. Нямаше друг начин.
Перихан – Това, което днес с Мелтем, с какво се различава от играта ви с онова момиче Керим? Питам ви!
Мюнир – Каква връзка има това?
Перихан - Погубвате ме, като ме карата да мълча, докато вие съсипвате живота на хората по този начин.
Решат – Правим това за нашето семейство, Перихан.
Перихан – За кое семейство говориш? Трябва да има любов в основата на едно семейство. И уважение трябва да има. И доверие също.
Решат – Разбера се, тоест…Непременно.
Перихан – Ние изгубихме всичко това. Свикнах с липсата на любов. Доверието така или иначе никога не го е имало. Но няма да позволя неуважение, Решат. Ти не уважаваш никого, дори и себе си. Вземи се в ръце. Предупреждавам те за първи и последен път. Не ме карай да вземам нови решения.

Перихан бързо излиза от хола.

Решат – Перихан, момент…Как стигнахме до тук? Не разбирам…
Мюнир – С натрупване. С натрупване, зетко. Не знам коя беше последната капка, която преля чашата. Но те съветвам да бъдеш много внимателен. Тези дни семейството няма да понесе още една стресова ситуация.

# 359
Дейзи,това и друг път сме си позволявали да го коментираме-проблемът му е именно,че се старае,мъчи се да се научи да бъде актьор,ама то само с напъване не става,иска се и много талант.А иначе за агресивното му поведение нищо не мога да кажа-не съм толкова навътре.

На мен затова ми е много интересно какво е мнението на Къванч за Енгин, за играта му и таланта му.  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт