Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 132
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Лека,Кики Hug

От любимото ми интервю. Simple Smile
много ми харесва с тая прическа Laughing

То е май между Низипли и Булута... Не - спомних си - в 2010 пишеше някъде, че е правено - след АБО и преди КВФ.

Нещо не ги докарвам тая вечер спойлерите. Simple Smile

# 646
  • Варна
[

То е май между Низипли и Булута... Не - спомних си - в 2010 пишеше някъде, че е правено - след АБО и преди КВФ.

Да,то е веднага или по време на АБО.С много дългата коса не го харесвам толкова,колкото с тази тука/без мустаци естествено Laughing/

Момичета провет.

Днес не съм влизала в темата, та сега ви изчетох, много страници сте изписали.

Аниста, според мен има голяма логика прoдуцентите да мълчат относно главната мъжка роля в 20 минути дори и да са наясно отдавна с избира. Просто това е пиар. Този сезон е слаб и им трябват някакви сензации, за да поддържат интереса. Моето мнение, е че те искат да хвърлят някоя бомба с избора за партньор на Туба ( дори и да не е Енгин, ще е някой друг известен според мен). Ако бяха оповестили всичко още преди месеци как щяха да поддържат интереса на зрителите досега? Понякога мълчанието е много по-ценно. Да видим дали ще им излезат сметките.

Да но такова пренавиване на никого не е в полза,то е нож с две остриета.Както писах при евентуален неуспех,ще има от "осанна" на "разпни го" за филма.Очакванията вече са прекалено големи.Та затова,ако Енгин евентуално е бил отказал,нищо чудно сега да го молят да спасява положението,щото виждат,че нещата излизат извън контрол.Всеки друг ,избран за тая роля е наясно,че си слага главата в торбата Embarassed

# 647

Хубава вечер и приятни сънища !

# 648
[

Да,то е веднага или по време на АБО.С много дългата коса не го харесвам толкова,колкото с тази тука/без мустаци естествено Laughing/

Момичета провет.

Днес не съм влизала в темата, та сега ви изчетох, много страници сте изписали.

Аниста, според мен има голяма логика прoдуцентите да мълчат относно главната мъжка роля в 20 минути дори и да са наясно отдавна с избира. Просто това е пиар. Този сезон е слаб и им трябват някакви сензации, за да поддържат интереса. Моето мнение, е че те искат да хвърлят някоя бомба с избора за партньор на Туба ( дори и да не е Енгин, ще е някой друг известен според мен). Ако бяха оповестили всичко още преди месеци как щяха да поддържат интереса на зрителите досега? Понякога мълчанието е много по-ценно. Да видим дали ще им излезат сметките.

Да но такова пренавиване на никого не е в полза,то е нож с две остриета.Както писах при евентуален неуспех,ще има от "осанна" на "разпни го" за филма.Очакванията вече са прекалено големи.Та затова,ако Енгин евентуално е бил отказал,нищо чудно сега да го молят да спасява положението,щото виждат,че нещата излизат извън контрол.Всеки друг ,избран за тая роля е наясно,че си слага главата в торбата Embarassed

Да не говорим за сюжета, който за мен е скучен.  Stop Направо се разкъсвам между желанието най-после да приеме ангажимент и това - да си опази високото ниво на роли с предизвикателства. Simple Smile))

# 649

Хубава вечер и приятни сънища !

Подобно, Марта! Simple Smile

# 650
Ани,не ми се вярва Енгин да се втурне да спасява някаква кауза пердута.Ако е приел,това е защото му харесва ролята.Иначе продуцентите ако мислят предварително за провал,биха намерили благовиден предтекст да спрат проекта.

# 651
Оф яяяяя (Марианка, харесва ми, чопвам ти го! Simple Smile))

А това кога ще дочакаме?  ooooh!

# 652
  • Варна

Да не говорим за сюжета, който за мен е скучен.  Stop Направо се разкъсвам между желанието най-после да приеме ангажимент и това - да си опази високото ниво на роли с предизвикателства. Simple Smile))
И аз съм така ooooh!
Много,много искам да го гледам и в същото време не искам да играе в слаби филми #Crazy

Лека Марта

# 653
Лека нощ!

# 654
Ани,не ми се вярва Енгин да се втурне да спасява някаква кауза пердута.Ако е приел,това е защото му харесва ролята.Иначе продуцентите ако мислят предварително за провал,биха намерили благовиден предтекст да спрат проекта.

И аз съм на мнение, че основното за него е качеството на ролята и предизвикателствата, които тя ще му отправи. И, както казах, сега вече има и основания да предявява претенции. Та след БЧ (първият му ангажимент), всичките му роли са качествени в качествени филми. И то по времето, когато още никой не е припадал по него (говоря за интереса от страна на зрителя). Не мисля, че сега ще затвори очи пред принципите си и ще приеме каквато и де е "боза".

Лека! Simple Smile)) От коя фокусническа шапка ги вадиш тия не знам, но все ме разсмиват. Simple Smile)

# 655
  • Пловдив

Ако знае Керим какво го чака....Той знае, но Фатмагюл май не....

# 656

И аз съм така ooooh!
Много,много искам да го гледам и в същото време не искам да играе в слаби филми #Crazy

Лека Марта

А ти защо не си гледала тези (кои точно?) серии? Технически причини, или липса на време? Ако е нещо, за което можем да помогнем - казвай, ще помагаме. Трябва да ги изгледаш - те са страхотни! Simple Smile)

# 657
  • Варна
Лека нощ Велижана Hug

Дано пък филма да е хубав и Енгин да е там Praynig/мисля,че всички това искаме/ Simple Smile

# 658

Ако знае Керим какво го чака....Той знае, но Фатмагюл май не....

Казах ти аз още миналия път - наивна, но затова пък - упорита. Simple Smile)) Ей затова Керимчик не ще да и дава развод. Ясно му е какво я чака, ако остане само агне срещу глутницата вълци. Е, и за друго, де... ама то не е на преден план сега (в 18-и еп.) Simple Smile))

# 659
  • Варна

А ти защо не си гледала тези (кои точно?) серии? Технически причини, или липса на време? Ако е нещо, за което можем да помогнем - казвай, ще помагаме. Трябва да ги изгледаш - те са страхотни! Simple Smile)
За кои серии newsm78 ,че нещо си загубих мисълта ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт