Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 109
  • 722
  •   1
Отговори
# 660

А ти защо не си гледала тези (кои точно?) серии? Технически причини, или липса на време? Ако е нещо, за което можем да помогнем - казвай, ще помагаме. Трябва да ги изгледаш - те са страхотни! Simple Smile)
За кои серии newsm78 ,че нещо си загубих мисълта ooooh!

Като влезе тази вечер, писа, че не си гледала тези серии (17-18 ?) на КВФ, но си ги видяла през нашите гифове и обобщения (аз нямам вина тук - трая си тия дни - трябва да се благодари на Мариана, Дилеми и Марта Simple Smile). За това задавам въпрос - можем ли да помогнем с нещо, за да ги изгледаш. Simple Smile

# 661
Оф, беееееее Енгинище! Поболяхме се вече от надане (=надяване -пояснявам за всеки случай). Simple Smile Simple Smile))

# 662
  • Варна

Като влезе тази вечер, писа, че не си гледала тези серии (17-18 ?) на КВФ, но си ги видяла през нашите гифове и обобщения (аз нямам вина тук - трая си тия дни - трябва да се благодари на Мариана, Дилеми и Марта Simple Smile). За това задавам въпрос - можем ли да помогнем с нещо, за да ги изгледаш. Simple Smile
А,това ли...Не съм ги преговаряла,исках да кажа.все ми се иска да седна и да изгледам всички от начало до край и все не става ooooh!Благодаря ти за отзивчивостта  bouquet

# 663
  • Разград

# 664
Нека да завижда приятелката Хелън - и ние ги умеем големите неща. (намигванка) Simple Smile)

Убийствено красив.

# 665
Маричке, и аз чакам снимки с наградата, чакам ли чакам. Енгин , ако не друго,  на търпение ще ме научи, че аз хич не съм от търпеливите.

Иначе относно сериите, на мен ми е пределно ясно поведението на Фатма в тези серии, тя дразни Керим и се опитва да докаже на себе си и на него колко й е безразличен и омразен, защото вътрешно усеща, че далеч не е така. Всъщност тя се опитва да убеди всички, а реално лъже себе си- тя вече има някакви зараждащи се чувства към Керим. И на мен ми се е случвало и поведението й просто крещи, че вече Керим не й е безразличен.

# 666
  • Пловдив

# 667

А,това ли...Не съм ги преговаряла,исках да кажа.все ми се иска да седна и да изгледам всички от начало до край и все не става ooooh!Благодаря ти за отзивчивостта  bouquet

Е, аз пък се успокоих, че си ги гледала. Simple Smile)) Направо ме болеше сърцето, че може поради технически причини да си изпуснала това удоволствие. Simple Smile))

# 668

Лекичка, Марианка! Simple Smile Аз подпуках любимите си кадри с Енгин, щото вече се разсъних в приятната компания. Simple Smile)

# 669
Маричке, и аз чакам снимки с наградата, чакам ли чакам. Енгин , ако не друго,  на търпение ще ме научи, че аз хич не съм от търпеливите.

Иначе относно сериите, на мен ми е пределно ясно поведението на Фатма в тези серии, тя дразни Керим и се опитва да докаже на себе си и на него колко й е безразличен и омразен, защото вътрешно усеща, че далеч не е така. Всъщност тя се опитва да убеди всички, а реално лъже себе си- тя вече има някакви зараждащи се чувства към Керим. И на мен ми се е случвало и поведението й просто крещи, че вече Керим не й е безразличен.

Дейзи, мене дори Енгин няма да ме превъзпита. Simple Smile)) Твърде съм стара за това, но ти имаш шанс. Simple Smile)) Аз си оставам нетърпелива и пристрастна. Simple Smile)) Трябва само да ме видиш как нервно кълва клавиатурата и притропвам с краче, като стане въпрос за новини. Simple Smile)) Joy

# 670
  • Варна
Лека нощ Марианка
Маричке откъде ги вадиш тез красоти #Crazy
току-що пак в gecce-то
не знам откога е
   http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustun-ezelin-izinde-199691.html

# 671
Бива я в обработката тая Охо-бохо. (намигванка - никът и е странен) Simple Smile)

# 672
Лека нощ Марианка
Маричке откъде ги вадиш тез красоти #Crazy
току-що пак в gecce-то
не знам откога е
  http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustun-ezelin-izinde-199691.html

Всичко има на харда ми - казах ти, ставам за илюстратор. Simple Smile)  Лекичка, Аниста! Simple Smile

Р.Р. - Ни дума за Енгин. (А в главата ми звучи " - Ни дума някому за туй! - Ни дума! - каза Финдли." - на Робърт Бърнс. Не знам чий е превода.) Simple Smile)))

# 673
  • Варна
това е от вчера
не знам дали е слагано тук/може да съм пропуснала/
http://haber.gazetevatan.com/timucini-istiyor/492047/8/Magazin#.UJ18lGeE59k
тука има ,тука нема

Лека и от мен Hug

пп ще свирна като имам нужда от илюстрации

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 23:59 от Аnista

# 674
Нека да завижда приятелката Хелън - и ние ги умеем големите неща. (намигванка) Simple Smile)

Убийствено красив.

Марица
, откъде я извади тази снимка??  Crazy Crazy Тук Енгин е УБИЙСТВЕНО КРАСИВ. Направо не е истина. Тoва от кой епизод е??  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт