Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 148
  • 722
  •   1
Отговори
# 690

Оригиналният стоп-кадър от еп. 40 и прекрасните ръце, които вървят в комплект с красивото лице. Simple Smile))

# 691
40-та серия

Скрит текст:

Супер си, Дилеми! Simple Smile)  Hug

Получаваш за награда един секси Енгин без разни чужди ръце върху рамото. (намигванка). Simple Smile) Само за теб. Simple Smile))
Скрит текст:

Маричке мерси.

Вече почнах да си прожектирам какви страхотни неща са способни да натворят Енгин и ТУба направо още повече ми с еприиска слуховете да са истина. Хората са казлаи, където има дим, има и пушек, нали така?  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 692
Аз имам един леко техничен въпрос. Например сълзата на Керим , когато Керим откри Фатма при реката, истинска ли е? Смисъл чувала съм, че използват капки понякога и реално е напулно възможно да се заснеме по този начин. Та въпроса ми е дали тази сълза е истинкса??  newsm78 newsm78 newsm78

# 693

Маричке мерси.

Вече почнах да си прожектирам какви страхотни неща са способни да натворят Енгин и ТУба направо още повече ми с еприиска слуховете да са истина. Хората са казлаи, където има дим, има и пушек, нали така?  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще ме убиеш! Simple Smile)) Няма дим без огън е правилният изказ... но нейсе - и твоят става. Simple Smile))

Аз просто искам да се снима, за да има какво да гледам през зимата. Simple Smile) Никакви други претенции нямам. Simple Smile

# 694

Изрязани заради субтитрите и с ужасна пикселизация, ама... сега не ми се ровчи за оригиналния епизод и евентуално по-добро качество на снимките. Като стигнем до 40-и, тогава.

Бе аз що се мъча да слагам спойлери, като днес изобщо не ми се получават... я си гледайте открито!... Simple Smile)

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 01:02 от marytza

# 695

Маричке мерси.

Ще ме убиеш! Simple Smile)) Няма дим без огън е правилният изказ... но нейсе - и твоят става. Simple Smile))

Аз просто искам да се снима, за да има какво да гледам през зимата. Simple Smile) Никакви други претенции нямам. Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy JoyАз нещо съвсем съм превъртяла напоследък. Толкова натоварена програма имам, че вече съвсем изпуших. Добре че тези дни разпусках малко с приятели, добре ми се отрази.

Аз псъщо искам да го гледам ама искам да го гледам в интересна роля. И идеята за някоя Донжуанско превъплъщение оше ми се върти в главата. Направи да им драсна едно писмо на продуцвнте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 696
Аз имам един леко техничен въпрос. Например сълзата на Керим , когато Керим откри Фатма при реката, истинска ли е? Смисъл чувала съм, че използват капки понякога и реално е напулно възможно да се заснеме по този начин. Та въпроса ми е дали тази сълза е истинкса??  newsm78 newsm78 newsm78

За мен си е съвсем истинска. Просто се вижда как се събира в миглите му и в един момент се отронва. Виж, за тази, дето капва върху лицето на Фатмагюл, не мога да кажа дали не е капка, която са заснели за реализъм. Но неговата си е истинска. Ужасно трогателно умее да плаче това момче. Simple Smile А ефектът точно в тази сцена идва от това, че погледът и лицето с насочени надолу. Ако гледаше напред или нагоре, сълзата нямаше да капне така ефектно. Simple Smile

# 697
Дращи си колкото искаш. Simple Smile)) Мен ако питаш, те и продуцентите дращят за сценарий, който ще привлече Енгин, ама... Simple Smile))

# 698

За мен си е съвсем истинска. Просто се вижда как се събира в миглите му и в един момент се отронва. Виж, за тази, дето капва върху лицето на Фатмагюл, не мога да кажа дали не е капка, която са заснели за реализъм. Но неговата си е истинска. Ужасно трогателно умее да плаче това момче. Simple Smile А ефектът точно в тази сцена идва от това, че погледът и лицето с насочени надолу. Ако гледаше напред или нагоре, сълзата нямаше да капне така ефектно. Simple Smile

Въпросът е , че в днешно време нещата мноог са напреднали и с правилното монтиране много хитринки могат да се замаскират. Иначе аз съм се убедила, че Енгин плаче многго красиво и истински(мног пъти съм казвала, че той е един от малкото актцори, които могат да ме разплачат във филм), но може би и те прибягват понякога до други способи( ако щеш за спестяване на време). Някаква турска актриса беше обяснявала, че се използват капки при плач, но се съмнявам това да е винаги

# 699

Въпросът е , че в днешно време нещата мноог са напреднали и с правилното монтиране много хитринки могат да се замаскират. Иначе аз съм се убедила, че Енгин плаче многго красиво и истински(мног пъти съм казвала, че той е един от малкото актцори, които могат да ме разплачат във филм), но може би и те прибягват понякога до други способи( ако щеш за спестяване на време). Някаква турска актриса беше обяснявала, че се използват капки при плач, но се съмнявам това да е винаги

Според мен Енгин няма нужда от трикове. Simple Smile)) Той изживява всяка емоция, която показва на екрана.

Както биха се напълнили със сълзи очите на Керим в този момент, така се пълнят и тези на Енгин.

Относно капките, обаче, имам подозрение, че са били употребявани за Мелиса/Нарин. При сцената с Булут в Дара и после при предложението на Сердар на корабав Измир очите и бяха безобразно зачервени. Като преосветени с електрожен, или болни от конюнктивит. Капки биха могли да предизвикат такова раздразване на лигавицата и зачервяване на очите.

# 700

Къванч също говори английски, сравнително свободно. Не е зле и Енгин да го научи, мисля, че ще му е полезен особено за международни проекти.

# 701
А може пък да не му се отдават езици... ъъъъъ... заучаването на чужди езици имах предвид. Simple Smile) За някои хора е трудно. То няма как да притежаваш всички таланти. Simple Smile Къванч може и да говори сносно английски, но пък нивото на актьорска игра май не е като на Енгин. Simple Smile)) Не съм експерт (даже и не искам да зяпам ЗП, примерно), но сестра ми, която гледа де що има сериал по тв-то също се съгласява, че Къванч отстъпва на Енгин по качество на игра. А тя много си харесва Къванч. Следи зорко всички серии в повторението на ЗП. Simple Smile

# 702
А може пък да не му се отдават езици... ъъъъъ... заучаването на чужди езици имах предвид. Simple Smile) За някои хора е трудно. То няма как да притежаваш всички таланти. Simple Smile Къванч може и да говори сносно английски, но пък нивото на актьорска игра май не е като на Енгин. Simple Smile)) Не съм експерт (даже и не искам да зяпам ЗП, примерно), но сестра ми, която гледа де що има сериал по тв-то също се съгласява, че Къванч отстъпва на Енгин по качество на игра. А тя много си харесва Къванч. Следи зорко всички серии в повторението на ЗП. Simple Smile

С второто съм съгласна, Къванч за Мен не е на нивото на Енгин като актьорска игра , макар и много да се старае. Но е добър в отделни сцени, особено в екшън сцени. Драмата му е слабо място, мое мнение.

Иначе Маричке английския е най-лесния  език( мога да го кжа, защото имам доста дълъг списък с езици, които съм учила( само английския ми е на доста високо ниво) и мога да кажа, че като ги сравнявам английския е с най-;лесна граматика и думите също са лесни. Дори руският е доста по-труден. Сповече желание и труд винаги може да   се научи един език, а както казах, ще му е много полкезен на Енгин. Ето например в турския Хари Потър част от снимачния екип са били чужденци( май немци бяха) .

# 703
Ефекти с капки може да се прилагат (виртуални имам предвид), но тези пълни със сълзи очи няма как да се направят с цифрова обработка. По-точно, ще е прекалено скъпо да се обработват заснетите кадри един по един, следователно - безсмислено, от гледна точка на продуцентите. Защото на лента това са ужасно много кадри, които трябва да се направят "истински", т.е. да се наливат очите постепенно, да се придаде нужния блясък и прозрачност на виртуалния ефект и още куп подробности.

# 704

Според мен Енгин няма нужда от трикове. Simple Smile)) Той изживява всяка емоция, която показва на екрана.

Както биха се напълнили със сълзи очите на Керим в този момент, така се пълнят и тези на Енгин.

Относно капките, обаче, имам подозрение, че са били употребявани за Мелиса/Нарин. При сцената с Булут в Дара и после при предложението на Сердар на корабав Измир очите и бяха безобразно зачервени. Като преосветени с електрожен, или болни от конюнктивит. Капки биха могли да предизвикат такова раздразване на лигавицата и зачервяване на очите.

Маричке, попринцип замсили се- капват капки за очи и снимат- резултат- очите ти са пълни със сълзи. Не е толкова трудно за изпълнение, въприосът е, че съм ъбедена , че Енгин умее да плаче и сам , без помочни средства, но съм сигурна, че капките са един добър вариант, ако нещо не им се получи както трбва. Все пак за да се разплачеш пред камера ти трябва настройка и не винаги това може да се постигне правдоподобно, дори и при Енгин най-вероятно. Все пак всички смке хора, не машини.   Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт