Плюсове и минуси на кварталите в София-2

• 619 014
  • 6 123
  •   1
Отговори
# 5 010
Дори и да няма схеми и измами 2 етажен надземен паркинг пак е 3 пъти по-малко от 6 етажен подземен.

# 5 011
Това с асансьор за коли ли ще рече, че е? Аз винаги съм се притеснявала от вярно асансьори за коли, някак не ми изглеждат безопасно и като че ли ще водят до забавяне ори влизане и излизане

Нз ако имате личен опит, ще се радвам да споделите

# 5 012
Това с двуетажните гаражи е взаимствано от чуждите държави и вече много строители го правят. Представлява просто по-висок нормален гараж с рампа, на която се паркира единия автомобил и се вдига, а отдолу се паркира втора кола. Строителите го продават на цена на гараж x 2. Друг е въпроса колко е неудобно и ако си с една кола...

# 5 013
Благодаря ти за отговора
Може би бих го използвала, ако нямах друг избор, но иначе не бих искала
Звучи ми като криещо рискове и за двете нива коли

# 5 014
Аз съм глупава, ама се чудя точно това - строено на ливади, празно място бол, имало е прекрасна възможност за планиране на всичко необходимо за задоволителна инфраструктура - няма обекти, с които да се съобразяваш, можеш и градинка да сложиш, и улици, и паркоместа, но де тоз акъл...

Не, че не е можело, не е имало воля и желание да се направи. Ливадите са се застроили в най-дивите години на строителството. Сега уж тепърва строящите се нови квартали няма да са така, ама да видим. Поне в Малинова Долина е подготвен градоустройствен план и земите за улици са отчуждени, но само времето ще покаже.

# 5 015
За Малинова долина ще е добре и някакъв транспорт да пуснат, че с тези селски рейсове са за никъде

# 5 016
Ще има метро

# 5 017
  • На черешата
За Малинова долина ще е добре и някакъв транспорт да пуснат, че с тези селски рейсове са за никъде

В дония край ще са добре, ще ползват този за Студ. град, който е редовен но нагоре към околовръстното ще е пробем.

# 5 018
  • София
за малинова долина се носят слухове, че 280, 94 и 102 ще влизат там и последната спирка ще е някъде там, но не знам доколко са верни.

# 5 019
Аз да питам с градския транспорт как се возите тези дни, че като гледам тротоарите как не са пипнати да се чистят... сутринта пешеходци имаше и на средата на платното.

# 5 020
Ами как. Отиваме на спирката, чакаме, качваме се, слизаме и така.

# 5 021
Със снегоходките ли?

# 5 022
При мен в топ, идеален, съвършен център всичко беше почистено. Предполагам при вас по кварталите е по-тегаво.

# 5 023
Добре, че е метрото иначе мои приятели се оплакваха, че рейсовете не идват въобще в рамките на 30-40мин. - за вчера това. Аз не бях на работа и излязох на 100 м до най-близкия магазин, и едвам направих партина. Влизам в магазина и двете магазинерки се споглеждат: "Я виж ти, човек". Grinning После едната с един такъв намигащ поглед ми се похвали, че са им заредили пресен хляб сутринта даже. Sunglasses 

# 5 024
Ами как. Отиваме на спирката, чакаме, качваме се, слизаме и така.
При мен в топ, идеален, съвършен център всичко беше почистено. Предполагам при вас по кварталите е по-тегаво.
Пък, аз разбрах от темата, че в топ центрума не ползват ГТ, щото всичко е на една ръка разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт